Hei søt, Været endrer seg ganske raskt og ansiktet mitt blir skiftet til og med raskt! Nylig kom jeg over mange Garnier ansiktsvask og heldigvis ble alle designet spesielt for min kombinasjon og akne utsatt hudtype, så jeg plukket ganske mange for å prøve ut. Denne gangen plukket jeg en daglig vask i stedet for en skrubbe for å prøve fordi scrubs virkelig gjør huden tørr, noe som egentlig ikke passer i dette været. Nyt anmeldelsen.

Pris: Rs 650 for 200 ml (mye billigere i USA)

Produktbeskrivelse:

Garnier Pure Aktiv Frukt Energi Daglig Energizing Gel Vask mål for ufullkommenhet, vekker huden og strammer porene. Ideell for fet hud utsatt for ufullkommenhet. Det er beriket med ekstraktene av grapefrukt, granateple og vitamin E.

Hvordan bruker jeg det?

Påfør på et vått ansikt. Gni lett med vekt på panne, nese og hake. Rens grundig. For hver dag bruk. Unngå øyekonturområdet.

Min erfaring med Garnier Skin Naturals PureActive Frukt Energi Daglig Energizing Gel Wash:

Med utgangspunkt i hvordan det ser ut, ser det jævla forfriskende ut og energiserer måten de hevdet. Den kommer i en oransje gjennomsiktig, men likevel feit flaske som er helt lastet med gelvask. Den har ferske frukter over det med navn og hudtype skrevet over det. Flasken er ledsaget sammen med en pumpe dyse som er hovedårsaken til at jeg plukker dette over de andre. Pumpe dysen har også et låsesystem som gjør det feilfritt når det gjelder emballasje og veldig reisevennlig også.

Den er designet for fet og hud utsatt for ufullkommenheter som er akkurat min hudtype. Bare halv trykk på pumpen kreves av gangen fordi den skinner veldig bra; Derfor er en liten mengde nødvendig for en enkelt bruk. Gelen vask kommer er nesten klart med et lite snev av fersken til den. Konsistensen er rennende; Derfor må vi være forsiktige mens du pumper den ut fordi den kanskje bare gir mye mer mengde enn nødvendig. Den har en veldig fin mild citrusy duft med en søt blanding av grapefrukt og granateple. Men jeg hadde forventet det å være litt mer citrusy og forfriskende siden det er en energiserende vask. Lukten var veldig hyggelig, men ikke noe som kunne vekke meg opp. Jeg fikk ikke en zingy følelse på huden min, og derfor var jeg ikke helt enig i deres krav. Det var forsiktig på huden min og lurer pent opp hvis det fortynnes litt med vann, eller det ville skape meget gel type skum.

Det renser huden min veldig bra og gir den lyse og forfriske. Det fjerner alt overskytende olje og sebum fra ansiktet mitt, noe som gjør det oljefritt. Ansiktet mitt forblir lite mat for de første 3 timene, og så begynte en liten olje å ose. Jeg begynte å se en god forbedring i hudens tekstur og ufullkommenhetene så faktisk mye mindre ut, men jeg tror at noen ansiktsvask ville ha medført slike endringer, så ingenting jeg ville applaudere om. Det gjorde ansiktet mitt ser sunt ut, tok bort de kjedelige cellene og renset også porene veldig bra, ikke helt på en gang, men med tiden så nesområdet klart uten mange hvite hoder. Jeg kunne ikke merke noen forskjell i min porestørrelse selv om. Også min kvise størrelse var egentlig ikke redusert, så jeg tror at tilstedeværelsen av salicylsyre er ganske lav. Også det er ikke egnet for tørr hud fordi jeg fikk litt elastisk følelse først etter å ha brukt dette, men det gjorde ikke huden min tørr. Men jeg har kombinasjonshud, så det var greit. Det vil gjøre tørr hud tørrere, så tørr hud skjønnhet ikke for deg! Samlet tror jeg dette er en anstendig en, men ikke verdt pengene.

Fordeler med Garnier Skin Naturals PureActive Frukt Energi Daglig Energizing Gel Wash:

• En nydelig flaske i oransje med en pumpe dyse som er attraktiv og veldig praktisk. • Det har et låsesystem som gjør det lekkasikkert og reisevennlig. • Meget mild gelvask som renser all overflødig olje og sebum fra ansiktet mitt, slik at den blir matt i de neste 3 timene. • Duften er en mild og forfriskende med hint av grapefrukt og granatäpple som er veldig bra. • Det unngår porene og hvitehodene rundt nesen ser ganske mye ut. • Jeg kunne se at huden min forbedret tekstur og ufullkommenheter så mye mindre ut. • Gjør ikke min kombinasjonshud veldig tørr (litt tørrhet er uunngåelig om vinteren).

Cons av Garnier Skin Naturals PureActive Fruit Energy Daglig Energizing Gel Wash:

• Duften og ansiktsvasken var ikke veldig energigivende; det var mildt. • Det ga ikke noen glatt følelse mot huden min som hevdet. • Porene så ut som det er. • Salisylsyreinnholdet virker ganske lavt. • Dyrt i forhold til hvordan det virket.

IMBB Rating: 3.5/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Garnier Skin Naturals PureActive Fruit Energy Daglig Energizing Gel Wash? Nei, selv om det gjorde en anstendig jobb. Årsaken er at det ikke var "Energizing" og det vekket meg ikke opp! Også jeg har prøvd noen gode ansiktsrensere fra Garnier som viser seg å være gunstig for huden min på mange måter. Velg dette bare hvis du vil ha mild rensing hver dag.

Konklusjon: Jeg fikk skrubbe fra samme rekkevidde, og vil gjennomgå det super snart.

Kiehls Calendula Herbal Extract Alcohol Free Toner 15 Ansiktsvask for fet hud Vichy Normaderm Anti-Imperfection Deep Cleansing Foaming Cream Review Kroppshandelen Blue Corn 3 i 1 Deep Cleansing Scrub Mask Review Neutrogena Oil Free Acne Wash Review Sebamed Deep Cleansing Facial Toner Review Beauty Formulas Deep Cleansing Seaweed Clay Mask Review Vichy Ideal White Brightening Deep Cleansing Foam Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: