Av Grisha Gupta

Kjære IMBBans,

Hvordan går Diwali prep? Jeg kan ikke være hjemme hos foreldrene mine da jeg har college på gang, en så skuffet følelse. For å fylle tomrummet, er jeg binge-online-shopping. Bare nå bestilte jeg en kohl kajal fra Colorbar og deres mascara (fikk 15% rabatt, yay!). Noen gang tilbake, mens Pinteresting, Jeg ble besatt av cellulittfjerningsmetoder og tørr børsting, så jeg fikk meg denne badebørsten fra Vega. Jeg var forvirret mellom trebørster og naturlige børster; Som en start valgte jeg naturlig. Jeg vil gjennomgå børsten i dag.

Produktbeskrivelse: Denne lange ryggbørsten er en enkel og enkel måte å vaske og rense ryggen på. Som en ekstra fordel kommer det avtagbare hodet av å skrubbe armer, ben og kropp. Det som et praktisk tau for å henge og lerret stropp for enkel å holde.

Pris: INR 250

Min erfaring med Vega Natural Bristle Bath Brush:

Børsten kommer i en pakke som er gjennomsiktig fra den ene siden og gjennomskinnelig fra den andre. Hele penselen er tre med et tau på enden av håndtaket som gjør det veldig enkelt å henge. Børsten er hvit og er laget av plast som ser veldig søt ut. Børsten er avtakbar og har en stropp på baksiden. Dette gjør det super duper enkelt å skrubbe overkroppen. Det lange håndtaket gjør det enkelt å få tilgang til ryggen. Borstene er ikke for harde og ikke for myke heller. De bruker riktig trykk når de skrubbes.

Først hadde jeg litt problemer med å løsne børsten fra håndtaket. Jeg var redd for å bruke trykk som jeg trodde det skulle bryte. Jeg var skuffet og ga opp. Så etter et par dager, da jeg rydde det, ble det vått og med litt press kom det av (takk Gud). Det vil nå være lett å bære denne børsten mens du reiser. Jeg sørger for at jeg skrubber hver dag, selv om det bare er i 5 minutter og deretter ta en rask dusj etterpå. Når jeg er ferdig med å skrubbe, kan jeg føle sirkulasjonen i kroppen min. Huden føles myk og fornyet. Jeg har ikke alltid tid til å påføre en fuktighetskrem etterpå, men det er et must. For alle dere som har nok tid på hendene, må du søke fuktighetskrem.

Etter at du har vasket børsten, må du sørge for at den tørker helt før neste bruk. Det er ineffektivt hvis børsten er fuktig eller våt. I India er tørr børsting ikke like vanlig. Det bør antas av alle. Det er en sunn vane, og den fjerner død hud og cellulitt. Når jeg går hjem, sørger jeg for at moren min også begynner å bruke dette. Dette er en fin børste til å begynne med. Første gang, et par børster vil falle ut, men det skjer ikke senere. Det er et flott produkt, og jeg kunne ikke vært lykkeligere med det.

Det har vært noen dager siden jeg innlemmet dette i mitt daglige regime, og jeg er stolt av meg selv. Min hud er lettere under armene mine, jeg kan ikke huske sist gang føttene mine følte meg myke, mine hæler og albuer blir også bedre. Jeg ønsker nå at jeg hadde gjort dette kjøpet før.

Fordeler med Vega Natural Bristle Bath Brush:

• Billige • Avtagbar børste med langt håndtak • Lett å reise med • Borstene er ikke for harde og gir veldig god sirkulasjon etterpå • Lett tilgjengelig

Ulemper med Vega Natural Bristle Bath Brush:

• Borstene faller ut i utgangspunktet, men dette kan overses

Ville jeg tilbakekjøre Vega Natural Bristle Bath Brush? Jeg liker å prøve nye produkter, så hvis jeg finner noe nytt, kan jeg ikke tilbakekjøp dette. Men hvis jeg ikke, så definitivt ja.

IMBB Rating: 5/5 <3

Vega Professional Make-up Brush - Blush Brush PB-13 Vega Professional Brush # PB-12 Deer Foot Vega Foundation Brush Pb 17 Review Vega Professional Pan Cake Brush - Flat PB-10 Review Vega Professional Liner Brush PB-16 Review Vega yrkesbørste PB 14 Review Wayne Goss Brush No 1 Conair Keramisk Wood Natural Shine Booster Pensel Khadi Bath Salt Crystal med Rose & Almond Oil Slik bruker Bath Salts

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: