Du må lure på hvem i sitt rette sinn ville kjøpe en "kul" fotkrem med peppermynte og mentol om vinteren. Men stol på meg, jeg hadde virkelig vanskelig tid å finne bare fotkrem her i Storbritannia. Jeg besøkte flere butikker her som Boots, Superdrug, etc., men kunne ikke finne fotkrem i noen av dem. Jeg kan fortsatt ikke tro det! Hadde jeg egentlig savnet dem i gangene, eller er det bare noen få alternativer tilgjengelig her for fotkrem i apotek merker? Til slutt fant jeg dette produktet i Bodycare-butikken som et forsømt barn. Det finnes en annen variant fra dette merket som er ment for veldig tørr hud og å helbrede krakkede hæler, men jeg hente dette fordi jeg bare ønsket mild beskyttelse for vinteren.

Pris: £ 0,90 for 150 ml.

Produktbeskrivelse: Escenti kald føtter mykgjørende fotlotion er beriket med mentol og peppermynte for å hjelpe kjøle og oppdatere slitne vondt føtter. Med regelmessig bruk, vil den aktive fuktighetsgivende formuleringen bidra til å myke tørr hard hud, slik at føttene dine føles jevne, myke og smakefulle.

Veibeskrivelse: Masser lotion forsiktig inn i rene, tørre føtter.

ingredienser:

Min erfaring med Escenti Cool Feet Softening Foot Lotion:

emballasje:Denne fotkrem kommer i et ugjennomsiktig, hvitt plastrør som ser kult ut, men du vet ikke hvor mye av produktet som er igjen inne i røret. Emballasjen er veldig sterk og brukervennlig. Den har flip open cap som er ganske sterk også. Du må legge litt ekstra trykk for å åpne det. Produktet er trygt å stikke inn i kofferten eller i vesken din. Alle detaljer er nevnt i kroppen, inkludert utløpsdato. Tubeemballasje er også bra for å opprettholde hygiene.

Jeg hadde kjøpt denne fotlotion for å holde føttene myke i løpet av vintrene. Jeg har ikke sprekkhæl, men jeg har tørr hud. Jeg exfolierer føttene mine nesten daglig og bruker fotkrem religiøst daglig, enten etter å ha tatt bad eller før jeg går til sengs selv om sommeren. Jeg tar godt vare på føttene mine

Lotionen er hvit i fargen. Den har konsistens i en kroppsrør, men tekstur føles som gel mens den påføres på føttene. Min hud drikker opp denne lotionen om 30 sekunder, og det gir ikke noe spor bak. Det blir bare absorbert i huden helt, akkurat som et serum som vil bli absorbert i huden.

Av denne grunn kan du bruke den i løpet av dagen også og gå rundt huset ditt med flip flops. Denne foten lotion ville ikke gjøre din flip flop glatt. Hvis du lider av dårlig minne, kan du kanskje glemme at du har brukt noe på føttene, men den milde kjøling og prikkende følelse vil minne deg om det. Den kule følelsen er forståelig nok forårsaket av tilstedeværelsen av peppermynte og mentol i lotionen, men det føles ikke "Zandu Balm" på føttene.

Escenti lotion er flott for sommeren og samtidig ikke plagsom om vinteren. Det lukter som peppermynte, men jeg er redd for at jeg ikke ville kunne fortelle nøyaktig hvor lenge lukten lingers fordi jeg bærer sokker umiddelbart etter påføring. Denne lotionen fungerer bra for mine føtter. Jeg ser ingen tørrhet, og det betyr at føttene mine får en god dose hydrering fra denne lotionen. Samlet sett er jeg fornøyd med dette produktet ettersom føttene mine er sunne.

Fordeler med Escenti Cool Feet Softening Foot Lotion:

  • Lommevennlig pris.
  • Ikke testet på dyr.
  • Gellignende tekstur.
  • Er ikke avgift klebrig.
  • Gets absorbert innen 30 sekunder.
  • Tube emballasje, reisevennlig.

Ulemper med Escenti Cool Feet Softening Foot Lotion:

  • Inneholder paraben.

IMBB Rating: 4/5

Vil jeg anbefale Escenti Cool Feet Softening Foot Lotion? Ja, definitivt! Hvis du leter etter en fotkrem som vil gi hydrering i vinter, så prøv det!

Escenti Tea Tree Facial Wash Gel Jovees fotkrem og skrubbe gjør føttene smilende med mykhet! Krack Happy Feet Radiant Foot Fuktighetskrem Kropps Shop Granatæble Softening Facial Wash La Roche-Posay Toleriane mykningsskumrende gel Beste fotkrem tilgjengelig i India The Body Shop Peppermynte Kjølefot Lotion Lush Fair Trade Foot Lotion Khadi Jasmine Grønn tefotskremkrem

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: