Av Jenifer Sarkari

Hei alle sammen,

Når vinteren setter inn, blir fuktighetskrem og kremer våre frelser, spesielt for folk som meg som har tørr / kombinasjonshud, som har en tendens til å tørke ut mer når vinteren nærmer seg. Min siste anmeldelse på Clinique Dramatically Different Moisturizing Cream tydelig forklarer at det ikke har SPF, så jeg hadde plukket opp en mer fuktighetskrem fra Clinique - denne gangen med SPF. En variant av dette bestemte produktet, Clinique Superdefense Age Defense Moisturizer, har allerede blitt gjennomgått av vår kjære fru Jomol. Imidlertid er denne en annen variant med en annen SPF-faktor og annen formel. For å vite mer om Clinique Superdefense Daily Defense Moisturizer SPF 20 for hudtype 1,2, fortsett å lese.

Pris: £ 40 for 75 ml, som et spesialtilbud i juli 2015.

Produktbeskrivelse: Start dagen med vår mest komplette daglige beskyttelse. Hydrering skaper en sunn fuktighetsbarriere for bedre å motstå irriterende stoffer. Det er antioksidanter og UVA / UVB beskyttelse. Alt i en lys, silkeaktig formel som bidrar til å forhindre de første tegn på aldring. Glider på huden, absorberer raskt og glede å bære hver dag. Tilgjengelig i to hudtype formler: 1, 2 for meget tørr å tørke, tørr kombinasjon og 3, 4 for kombinert fet, oljeaktig.

emballasje: God kvalitet grønn plastrør med metalllokk kommer i en grønn pappemballasje. Detaljer og ingredienser er nevnt på emballasjen i tillegg til karet.

Min erfaring med Clinique Superdefense Daily Defense Moisturizer SPF 20:

Jeg ble gitt Clinique Superdefense Daily Defense Moisturizer SPF 20 i en 30 ml krukke på flyplassen som en komplementær gave på å kjøpe noen produkter fra Clinique. Jeg prøvde dette produktet i en måned og var veldig fornøyd med resultatene og bestemte meg for å kjøpe en mer sammen med Clinique Dramatically Different Moisturizing Cream, som ikke har SPF. Fra de to tilgjengelige formlene valgte jeg tørr / kombinasjon for min hudtype.

Kremet føles tykt for å berøre, men er veldig glatt og silkeaktig å påføre, blir gradvis absorbert. Litt går langt. Jeg bruker vanligvis Clinique Superdefense Daily Defense Moisturizer SPF 20 etter å ha renset ansiktet mitt med ansiktsvask. Jeg må vente i 5 til 10 minutter før du bruker sminke eller kompakt, tror jeg at denne regelen gjelder for de fleste kremer og fuktighetskrem. Clinique superdefense daglig forsvars fuktighetskrem spf 20 føles tykt for å berøre, men er ikke veldig fet eller fettete, og resulterer ikke i kviser eller pusser.

Den forblir på hele dagen og holder huden fuktig og hydrert. Det gir en lys effekt og gjør huden ser yngre ut. Det har også SPF, UVA / UVB beskyttelse, antioksidanter og faktorer som forhindrer første tegn på aldring. En annen fordel er at jeg foretrekker å bruke pulverkompakt og pulverbase eller kraftfundament som forblir godt etter bruk av Clinique superdefense daglig beskyttelse fuktighetskrem spf 20. Faktisk, nå kan jeg bruke noen av min pulver kompakt som har en tendens til å tørke ut huden min har en tendens til å tørke huden min da dette fuktighetskrem danner en barriere som forhindrer tørking eller dehydrering.

Men hvis det brukes alene uten pulverfundament eller kompakt, føles de normale områdene av ansiktet litt fet. Igjen, denne er strengt for tørr til meget tørr og tørr / kombinert hudtyper. Jeg personlig foretrekker å bruke det i kult hyggelig klima eller når vinteren starter. Clinique har en annen formel for fet til oljeaktig kombinasjon, som jeg ikke har prøvd eller testet, men det samme har blitt vurdert av Jomol her.

Pros av Clinique Superdefense Daily Defense Moisturizer SPF 20:

  • Egnet for tørr til meget tørr og tørr / kombinert hudtyper.
  • Glatt kremaktig formel fukter og holder huden hydrert gjennom hele kroppen.
  • Ikke-fettete og ikke-klebrig tekstur, ikke veldig fet.
  • SPF 20, UVA, UVB faktorer beskytter huden.
  • Antioksidanter og andre superdefensfaktorer hindrer og beskytter huden mot aldring.
  • Gir et skinnende og silkeaktig utseende til ansiktet.
  • Pulverkompakt og pulverbasert fundament holder seg godt på denne krem ​​og forhindrer huden i å bli dehydrert.

Ulemper med Clinique Superdefense Daily Defense Moisturizer SPF 20:

  • Etter min mening er dette produktet bare for svært tørr og tørr kombinasjon hudtyper, og kan brukes til å foretrekke i kjølig hyggelig klima eller om vinteren når huden vår har en tendens til å tørke mer og ikke i somre eller varmt sultry klima.

Anbefaler jeg Clinique Superdefense Daily Defense Moisturizer SPF 20?

Ja, jeg anbefaler Clinique superdefense daglig forsvar fuktighetskrem spf 20 til alle de som er interessert. Du kan velge mellom de to formlene avhengig av hudtype og krav. Jeg har allerede tilbakekjøpt Clinique superdefense daglig forsvar fuktighetskrem spf 20 som vinterfukter med spf.

IMBB Rating: 4/5

Takk og Skål!

Clinique enda bedre hudton Correcting Moisturizer SPF 20 Clinique dramatisk forskjellig fuktighetsgivende gel Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer Med SPF 15 Clinique Youth Surge Age Decelerating Moisturizer - En Anti-Aging Cream For Fet hud? Clinique Superdefense SPF 25 Age Defense Moisturizer Clinique Turnaround Overnight Radiance Moisturizer Kiehls Ultra Light Daily UV Defence SPF 50 PA +++ UVA Kroppen Butikk Vitamin C Daglig Fuktighetskrem med SPF 30 Elizabeth Arden Åtta Time Cream Intensive Daily Moisturizer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: