Hei folkens,

Så etter å ha tatt en lang lang pause fra skriving, som jeg har savnet dårlig, er jeg tilbake for å skrive for IMBB. Jeg var så opptatt i nesten 2 måneder nå og har så mye å skrive om. Jeg håper jeg begynner å skrive regelmessig igjen. Så nylig besøkte jeg MAC-butikken og kjøpte noen av nyanser jeg døde for å få, og også denne nyansen som ikke er veldig kjent, men faktisk supplerer indisk hudtone veldig bra. Les videre for å finne ut mer om dette produktet.

Pris: INR 1450 for 3gms produkt.

Produktbeskrivelse: Formulert for å skygge, definere og presentere leppene. Det er definert som en rødt tonet plomme leppestift.

Min erfaring med MAC Party Line Cremesheen Lipstick:

Den kommer i den klassiske MAC bullet saken som er så å dø for! Jeg elsker bare Mac leppestifter de er så verdt hver krone. Det lukter også fantastisk; det har sortert om en vanilje-ey duft, men det er ikke veldig søtt. Men jeg vil anbefale at følsomme nese tar en sniff før du investerer i disse. Så denne leppestiften er fra Cremesheen-serien. Dette er min første Cremesheen-leppestift fordi jeg elsker sine Retro-Matte og Matte leppestifter mer, men dette er en fantastisk farge, så jeg kunne ikke motstå. Tekstur av denne leppestiften er veldig kremaktig og det glir lett på mine lepper. Den har de minste flippene av glitter i den, men ingen vil legge merke til det i det hele tatt; selv jeg la merke til det etter å ha brukt det 3-4 ganger.

Det er det som gir glansen til denne leppestiften. Det fukter leppene mine ganske bra, og det er ikke nødvendig å bruke en leppebalm under. Men en leppeforing under er et must fordi det bløder litt. Du kan få det til å fungere selv uten en leppeforing, men jeg er en rotete jenter så jeg trenger en. 😉 Skyggen er perfekt for denne festlige og bryllupssesongen fordi det faktisk er en plomme som er rødt som går så bra med drakter og sareer. Det kompletterer virkelig indian hudfarger mye. Det er verken en maroon eller en rosa, det er et sted mellom dem begge.

Oppholdsstyrken til denne leppestiften er også veldig bra, siden den holder seg i minst 4-5 timer uten måltider, men hvis du har et måltid i mellom, så kommer det til å falme bort. Men jeg bryr meg ikke om å bruke denne babyen på nytt. Også, det overfører til alt slik at det kan være en con for noen av dere. Jeg mener selv for meg det er en con fordi dette ikke skjer med matte lippier, men jeg klarer som det er min eneste Cremesheen-leppestift.

Fargeprøver:

Pros av MAC Party Line Cremesheen Leppestift:

• Nydelig nyanse, som den er laget for indiske skjønnheter • Perfekt for denne festlige og bryllupsår • Fuktar leppene mine veldig bra • Oppholdsstyrke er også bra • Lukter fantastisk • Lett tilgjengelig

Ulemper med MAC Party Line Cremesheen Lipstick:

• Det overfører til alt • Overlever ikke måltider • Det kan hende du må bruke på nytt • Litt kostbar

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøp MAC Party Line Cremesheen Lipstick? Kanskje ja eller kanskje ikke fordi jeg ikke liker Cremesheen leppestifter, men dette er en fantastisk nyanse. Jeg kan gjøre et unntak når jeg går til MAC. Jeg vil virkelig prøve alle sine leppestifter.

Vil jeg anbefale MAC Party Line Cremesheen leppestift? Ja, jeg anbefaler dette til andre. Det er definitivt verdt et forsøk; bruder å være, du trenger noe av denne typen i samlingen din.

Siste ord: Hvis du elsker Cremesheen leppestifter, kommer du til å elske dette til alle biter spesielt for bryllupsårene.

MAC Cremesheen Creme i Kaffe leppestift MAC Cremesheen Glass i Double Dare MAC Cremesheen Glass i over overbærenhet MAC Cremesheen Lip Glass Delvis til Pink MAC Cremesheen Glass Subtropic TIGI Senghodet etter fest Quick Party Beauty Tips Natio Line og Wrinkle Renew Roll-On Eye Serum Kiehls kraftige styrkelinjeduksjonskonsentrat

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 02 2020