Hei folkens!

Dette er mitt tredje produkt fra "Provocalips" -området, og det burde fortelle deg hvor mye jeg elsker disse! Mens jeg er enig i at de ikke er for alle, er disse ganske gode produktene som trenger null berøringer hele dagen.

Pris: $ 6.99. Laget i Tyskland.

Produktbeskrivelse: Opptil 16 timer med lip frigjøring. Wild uten spor! Kiss-bevis, overførings proof, matbestandig, høy effekt, endeløs farge. Ingen stramme følelser eller tørre lepper. Lips føles glatt og fuktet hele dagen lang. Enkel fjerning med oljebasert sminkefjerner.

TRINN 1: Påfør farge og hold leppene fra hverandre i 60 sekunder til produktet setter. TRINN 2: Påfør topplaken for å låse farge, fuktighet og legge til glans.

emballasje: Dette produktet kommer i en dobbeltsidig doe-fots applikator dyppet i 2 beholdere. Den rødfargede delen heter "Trinn 1 Intense Color" og hvit porsjon med kyss trukket på dem kalt "Step 2 Lock and Shine." Fargen på utsiden skiller seg fra fargen inne, så det er noe å huske på. Det ser også veldig søtt ut og er også reisevennlig.

Min erfaring med Rimmel Provocalips 16 HR kissesikker leppefarge - 550 Spill med brann:

Trinn 1 har 4 ml produkt og trinn 2 har 3 ml.

Skygge: Dette er en dyp, varm rød. I deres utvalg er lettere farger mye sheerer enn de lyse og mørkere farger.

Texture / Application:Dette produktet er ekstremt pigmentert; en swipe gir full opacity og siden det er ganske mørk nyanse, vil jeg anbefale at du legger leppene dine med en leppeforing, slik at applikasjonen er litt lettere. Tekstur av dette produktet er veldig flytende-y. Den glir på leppene vidunderlig med minimal innsats. Produktet begynner å settes innen noen få sekunder, men du får litt av spilletid fordi selv om du lager og jobber det i huden etter at det har blitt klebrig, blir det ikke ujevn i det minste. Men det kan bli ujevn hvis du vesker dine lepper sammen mens det fortsatt er stille. Å holde leppene skilt når den setter seg (ca. 20-30 sekunder) blir enda bedre.

Når trinn 1 settes, blir det smussbestandig, overføringsbestandig og kyssesikker, noe som gjør hele prosessen verdt det for meg. Den eneste ulempen er at når trinn 1-produktet tørker og setter, må du klare det med trinn 2 for å gjøre det behagelig minst én gang. Men når du gjør det, kan du gå hele dagen uten å legge på noe på leppene dine, selv i trinn 2. Så, "en gang og ferdig" -produkt sikkert. Hvis du vil ha en blank / satin finish, kan du tømme den med en glans eller trinn 2-produktet. Men dette betyr at trinn 1-produktet kan flake litt, så jeg har ikke en tendens til å gjøre det. Jeg anbefaler ikke mer enn 2, maksimalt 3 lag med trinn 1-produktet, fordi det kan ha en tendens til å flake og føles kaket på leppene hvis du bruker mer enn 2-3 lag.

Trinn 2: Når jeg kommer til trinn 2-produktet, føler jeg at det er mer nødvendig å legge til fukt etter at fargen tørker, noe som er hovedårsaken til at de har tatt med den, men det er bare ikke en glans som forsvinner etter en stund. Det er litt tykkere enn en tradisjonell glans, som jeg tror hjelper i sin levetid. Det kan beskrives som en halvflytende balsam, for å være presis. Det gjør trinn 1 uendelig mer behagelig på leppene. Det gir leppene en satin til en blank overflate, avhengig av hvor mye produkt du bruker.

Oppholdsstyrke:Dette pleier å holde seg i ca 8 timer på meg før jeg begynner å merke seg å falme i det innerste hjørnet av mine nedre lepper, på hvilket tidspunkt er fading ikke synlig, og du kan komme unna med det for å være ærlig. Du kan ta en dusj eller spise veldig fettete matvarer, og det vil fortsatt ikke slites av. Jeg vil si på om 12-timers markeringen, fading kan være mer uttalt, og du vil kanskje røre opp.

Hvordan ta det av: Å ta dette produktet av er vanskelig, på grunn av det faktum at det er utrolig matt og bokstavelig talt sitter fast i leppene dine. Jeg anbefaler en olje-basert remover med en vaskeklut for å fjerne dette, som de nevner i produktbeskrivelsen. Vannbasert fjerner synes ikke å fungere i det hele tatt.

Parfyme:Steg 1-produktet lukter litt plast-y, men trinn 2 har en veldig søt duft. Trinn 2 er åpenbart mer behagelig, men jeg lukter ikke dem når de er på leppene.

Pros av Rimmel Provocalips 16 HR Kysbestandig Lip Color - 550 Spill med brann:

 • Vakker, intens farge.
 • Mørk, varm rød - perfekt for høst.
 • Kyssesikker, smussfast, overføringsikker etter at den setter.
 • Fargen fades ikke til 8 til 12 timers markering - selv med tungt å spise / drikke eller til og med dusj / svømming.
 • Layering er enkelt og behagelig.
 • Varig makt er utrolig.
 • Vakker finish.
 • Rimelig apotek væske leppestift.

Ulemper med Rimmel Provocalips 16 HR Kysbestandig Lip Color - 550 Spill med brann:

 • Må bruke fargen raskt som den begynner å sette raskt - Jeg anbefaler en leppefôr først for presisjon.
 • Trinn 1 alene tørker på egenhånd - må bruke trinn 2 minst en gang, og så er det behagelig hele dagen.
 • Hvis du vesker dine lepper under prosessen med å sette den, blir leppefargene ujevn.
 • Meget høyt vedlikeholdsprodukt (men er verdt det for meg).

IMBB Rating: 4/5

Vil jeg anbefale Rimmel Provocalips 16 HR Kissproof Lip Color - 550 Spill med brann? Dette er et vedlikeholdslippe med høy vedlikehold, men du får hele dagen intens farge, flekker / kyss / matfast finish, det avhenger av hver person hvis de vil gjøre det avslaget. Du kan ende opp med å virkelig elske det eller hate det, men jeg foreslår at du gir dette en prøve fordi det er langt billigere i forhold til high-end flytende leppestifter.

Ville jeg tilbakekjøpe Rimmel Provocalips 16 HR Kysbestandig Lip Color - 550 Spill med brann? Jeg eier en god 3 av de 9 nyanser i serien nå, og jeg er helt klar for nå. Jeg vil fortsette å bruke og nyte de jeg har. Fordi de er sint pigmentert og jeg trenger litt i hver applikasjon, vil de vare meg lenge.

Rimmel 310 Little Minx Provocalips 16 Hr Kissproof Lip Color Rimmel London 230 Kiss Fatal Provocalips 16HR Kissproof Lip Color Rimmel London Mercury Silver 011 Øyenskygge Paint Rimmel London Sweet Smolder Glam'Eyes Quad Eye Shadow Rimmel London Bo Glossy Lip Gloss Endless Night Remington Keramisk Straight 230 S3500 Hair Straightener Bourjois Sweet Kiss Natural Lipstick - Rouge Sur Mesure Shade 56 Maybelline Color Sensational Lipstick Fatal Red Review, Swatch, FOTD L'Oreal 16Hr Infallible Mislykkes aldri Eyeliner Colorbar 002 Royal Pink Kiss Proof Lip Flekk Colorbar 001 Hollywood Kiss Proof Lip Stain Lipfarger som ikke passer til mørk hud Lotus Herbals Ecostay Cherry Joy Langvarig Lip Color

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 19 2019