Av Jenifer Sarkari

Hei søtnie paier!

Vinteren er rundt hjørnet og gradvis inn i. I dag deler jeg mine personlige syn på Clinique Dramatically Different Moisturizing Cream, en nylig lansering i deres "Dramatically Different" -serie.

Produktbeskrivelse: Hudtyper 1, 2

En fuktig rik krem ​​øker fuktighetsintensiteten til vårt gule geni. Dermatologen utviklet formel kombinerer all dag beskyttelse med hudstyrke ingredienser for å berolige selv de tørreste skinnene. Gjør huden mer motstandsdyktig. Bruk det daglig for å holde huden yngre, lenger.

Pris: £ 50 for 125 ml; Jeg hadde fått det i juli til en spesiell kampanjepris.

Applikasjon: Renset, eksfoliert hud aksepterer fuktighet bedre. For best resultat gjelder etter ansiktsvask og klargjørende lotion. Litt går langt. Masser en liten mengde krem ​​inn i huden hvor den er tørr eller hele ansiktet og halsen to ganger daglig.

Min erfaring med Clinique dramatisk forskjellig fuktighetsgivende krem:

Denne gule farget fuktighetsgivende krem ​​kommer i en solid krukke med et metallfarget lokk. Jeg har en sensitiv kombinert hud som har en tendens til å tørke mye. Jeg har også ujevn hudtone, som jeg bruker regelmessig til Clinique, enda bedre hudtonekorrigering av fuktighetskrem som morgenkrem. Men etter hvert som klimaet endres og vinteren setter inn, har min vanlige morgenkrem tendens til å tørke bestemte områder av ansiktet mitt. Så som vær forandrer ansiktskremer og produkter, må jeg også endre. Denne gangen hentet jeg Clinique dramatisk forskjellig fuktighetsgivende krem ​​som morgens fuktighetskrem til vintre. Det beste med Clinique dramatisk forskjellig fuktighetsgivende krem ​​er at det ikke er spesielt ment for vintre, men kan brukes når som helst i løpet av året.

Jeg renser først ansiktet mitt og bruker denne kremet. Etter at jeg har brukt den, føles huden myk, smidig og babyaktig. Som påstått er det virkelig en fuktig rik krem ​​som hydrerer og nærer huden og gir en jevn tekstur og smidig følelse av huden. Selv om det er fuktighetsgivende krem, føles det ikke fettete eller klebrig, men har en jevn smøraktig tekstur. Ved påføring, føles huden ikke tett, dehydrert eller tørr, og det medfører ikke noen utbrudd. Dramatisk wow og glatt som silke! Det holder huden mykt og hydrert gjennom hele kroppen.

Etter min mening er denne fuktighetsgivende krem ​​egnet for tørre og ekstra tørre skinn som nevnt på baksiden av flasken og er ikke for akne utsatt eller fet hudtyper. Jeg sier dette som min hudtype er kombinasjon og de normale områdene føles litt fet etter noen timer. Dette skjer bare når jeg bare har denne krem ​​på ansiktet mitt, og ingen sminke eller kompakt. Denne krem ​​har ingen SPF som jeg synes å være en ulempe, spesielt når jeg må gå ut i sterk sol. Jeg må bruke en SPF pulver foundation eller annen krem ​​i slike tilfeller.

Pros av Clinique Dramatisk forskjellig fuktighetsgivende krem:

• Passer for tørrkombinasjon, tørr og ekstra tørr hudtyper • Fuktar huden, balanserer og holder huden hydrert gjennom hele kroppen • Nærer og gir en fast og jevn tekstur til huden • Gjør huden elastisk og sterk • Gir en langvarig fuktighetsgivende effekt på huden, slik at huden blir silkeaktig og myk • Buttery tekstur som ikke virker klebrig eller fet

Cons of Clinique Dramatisk forskjellig fuktighetskrem:

• Har ikke SPF

Vil jeg anbefale Clinique dramatisk forskjellig fuktighetsgivende krem? Alle deres produkter i dramatisk forskjellig rekkevidde er like gode og liknende, her refererer jeg til deres lotion og gel. Jeg vil foreslå deg å gjøre et valg avhengig av hudtype og krav.

IMBB Rating: 4/5

Takk og skål!

Clinique dramatisk forskjellig fuktighetsgivende gel Clinique Foundation Review-Superfit Makeup Clinique Quickliner for Eyes Review - Dark Chocolate Clinique Comforting Cream Cleanser Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer Med SPF 15 Clinique High Impact Lip Color Rosette Mote og styling tips for å dramatisk forbedre ditt utseende Hvordan style forskjellige typer støvler 7 fantastiske måter å bruke cetaphil fuktighetskrem i ditt skjønnhetsregime

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: