Jeg er egentlig ikke inn i skinnende leppeprodukter fordi de er litt for iøynefallende og trekker mye oppmerksomhet, spesielt når man er omgitt av folk som knapt bærer sminke. Likevel har jeg fortsatt en liten forkjærlighet mot vannskinnprodukter og har en tendens til å kjøpe dem, og jeg elsket spesielt dette produktets slutt og bestemte meg for å prøve å to av nyanser danner dette området.

Produktbeskrivelse:

Forvandle lepper fra vanlig til ekstraordinær. Farge er rikere, leppeflaten er jevnere og glans er forstørret. Extraordinaire formet med dyrebare mikrooljer og rike fargepigmenter, og gir den ideelle balansen mellom farge og omsorg for perfekte lepper. Den unike soft-touch applikatoren muliggjør en silkemyke, glidende applikasjon.

Pris: $9.99

Min erfaring med L'Oreal Paris Purple Prelude Color Riche Ekstraordinær Lip Farge:

Produktet ser veldig kongelig og dyrt ut og skapte litt buzz i byen da den ble lansert. Mange bloggere ga dette produktet et oppslag og bedre gjennomgang enn det er samtidige av Revlon og andre merker.

emballasje: dette produktet er en kombinasjon av leppefarge og leppelys, og kommer derfor i en plast, sylindrisk stub som holder produktet og en lokk med samme lengde som holder penselen. Hele kroppen av produktet har gullfinish og stubben har en fargepatch som gjør identifikasjonen enklere. Applikasjonsbørsten er unik og kan virke utilgjengelig ved første inspeksjon, men det viser sin effekt så snart den blir brukt. Den kan brukes til presis søknad for å få full dekning eller bare på cupidsbuen for å legge til et lite volum.

Tekstur: Det er veldig glatt og kremaktig, men ikke klebrig som noen billige lipglans. Den glir på jevnt og kan være laget for å gi en vannskinnefinish eller bare dab litt med fingrene for å gi en kremfarge. Formelen er veldig kremaktig og gir god fuktighet og fuktighet.

Farge: myk lilla, mørk skygge som ser spesielt godt ut på mørkere hudtoner.

pigmentering: Den har god pigmentering for en flytende leppefarge med blank overflate. Som dagens fremgang reduseres lyset, men fargen forblir intakt og krever berøringsoppslag etter måltider. Shimmer and shine: Det har vannskinn og er veldig pen - de typiske modellene flaunt i vogue magazine. Man kan også lett slippe produktet på lepper for å få svak farge og kremglans.

Parfyme: Dette produktet har fantastisk duft og minner meg om en kostbar parfyme jeg hadde lenge siden, men dessverre svimmer duften til slutt.

Brukstid: Som jeg nevnte tidligere, skinner fargene til slutt, men fargen forblir satt. Man må røre etter måltider som jeg ikke har noe imot.

Konklusjon: denne nyansen og produktet er vakkert og jeg planlegger å kjøpe andre farger fra dette området. Jeg elsker ferdig det gir - det er den rette kombinasjonen av blank og stilig. Det er ikke så dyrt og gir en vakker finish.

Fordeler av L'Oreal Paris Purple Prelude Color Riche Ekstraordinær Lip Farge:

• Pakken ser kongelig ut og gjør identifikasjonen enklere. • Gir en skyggefinish eller kremglans, avhengig av applikasjonsstil. • Ikke så dyrt. • De fleste farger vil se pen ut på de fleste hudtonene. • Denne skyggen spesielt vil se ganske ut på mørke hudtoner. • Kan brukes på alle mulige anledninger. • Lukter fantastisk. • Pensel gjør søknaden enklere. • 16 nyanser å velge mellom. • Meget pigmentert og ikke flekker lepper på ujevn måte.

Ulemper av L'Oreal Paris Purple Prelude Color Riche Ekstraordinær Lip Farge:

• Kan ikke være så langvarig for noen siden det er en flytende leppefarge. • Mengden er litt mindre.

IMBB Rating: 4.9/5

Ville jeg tilbakekjøp L'Oreal Paris Purple Prelude Color Riche Ekstraordinær Lip Color? Å ja! Så snart jeg er ferdig med dette, vil jeg kjøpe en ny. Alle de som ikke har prøvd disse skjønnhetene, bør gripe noen få ord.

L'Oréal Tangerine Sonate Color Riche L'Ekstraordinær Lip Farge L'Oreal Color Riche Extraordinaire Lip Gloss - Coral Encore L'Oreal Paris Extraordinaire av Color Riche Liquid Lipcolor - Ruby Opera L'Oreal Rouge Sopran Extraordinaire av Color Riche Lip Color L'Oreal Color Riche Extraordinaire Lip Color-Blushing Harmony L'Oreal Color Riche Extraordinaire Lip Color - Rouge Allegro L'Oreal Color Riche Extraordinaire Lip Color i Molto Mauve L'Oreal Color Riche Extraordinaire Lip Gloss - Orange Tempo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: