Hei, herlige damer! Hvordan går det med deg i dag?

I dag er det mandag, så etter avlatene fra hele uken, spesielt helgen; det er på tide å lade opp huden din 🙂 Ikke bekymre deg! Jeg har kommet med akkurat det rette produktet for deg! Det er den verdensberømte og mye roste Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque. La oss se om dette produktet virkelig lever opp til kravene eller ikke!

Pris: INR 2670 for 75 ml.

Produkt detaljer: Ultra-replenishing masque hjelper redde stresset, aldrende hud. Kraftig, konsentrert vitamin A, C, E og F hjelper huden å gjenopprette seg fra skader som fører til aldring av huden, samtidig som barriereegenskaper økes. Vitamin A bidrar til å øke elastisiteten og fuktighetsinnholdet mens antioksidant vitaminer C og E bidrar til å beskytte huden mot reaktiv oksygenarter (frie radikaler). Næringsrikt Alger Utdrag hjelper fuktighet og mykner huden, Pro-Vitamin B5 hjelper til med å beskytte skadet hud mens botaniske ekstrakter av lakris, Comfrey og Burdock beroliger, roer og bidrar til å redusere følsomheten. Påfør denne revitaliserende masken etter rensing som et ultimativt middel for dulling, tørr, dehydrert, mørk, fotografert hud og hud aldring. Formulert uten kunstige dufter og farger.

Fordeler:

  • En god gjenopprettende maske for hud utsatt for stress.
  • Øker elastisiteten, øker kollagen syntese.
  • Reparasjoner daglig skade utløst av frie radikaler.

Hvordan å bruke:

Påfør sjenerøst til renset ansikt og hals, for å unngå øyeområdet. Etter 10 til 15 minutter, skyll forsiktig, men grundig med varmt vann. Påfør en gang i uken eller når huden krever et beroligende middel. Følg med Dynamic Skin Recovery SPF30 eller foreskrevet Dermalogica Moisturizer. For forsiktig, men grundig fjerne denne masken fra huden, prøv Sponge Cloth!

Min erfaring med Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque:

Denne masken kommer i et sølv metallrør. Røret er ganske solid og reisevennlig. Den har en flip åpenhette, som hittil har holdt produktet på mine reiser, så hele merkene på emballasjen.

Masken i seg selv er gul krem ​​som sprer seg lett og er lett å påføre. Så snart jeg bruker masken, får jeg en oppvarming, ikke tinning, men en generell følelse der du føler at produktet fungerer. Etter 5 minutter blir masken oransje. Nå er denne masken ikke den typen som du bare vasker bort med vann. Det anbefales at du bruker en varm vaskeklut for å forsiktig fjerne masken. Etter det spruter jeg veldig kaldt vann på ansiktet mitt for å forsegle fordelene.

Nå kommer til dommen; dette produktet fungerer faktisk !! Det er en så god pick-me-up for huden. Det føles som om jeg har injisert vitaminer til hver pore. Min hud føles rekonstituert !!

Oppsummere sine fordeler og ulemper for deg:

Pros av Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque:

  • Myk tekstur.
  • Sprer seg lett.
  • Brenner ikke eller stikker huden.
  • Virkelig fungerer.
  • Lett å bruke.
  • Ikke bryte meg ut.

Ulemper med Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque:

  • Kostbar.

IMBB Rating: 5/5

Endelig dom: Dette er en av de beste ansiktsmasker jeg har brukt til dato. Må si, det lever opp til sine krav og er verdt hver krone brukt. Sterkt anbefalt!!

Dermalogica Daily Microfoliant Dermalogica Sheer Tint Moisture spf 15 Dermalogica Skin Smoothing Cream Dermalogica Clean Start All Over Clear Dermalogica Sebum Clearing Masque Dermalogica Ultracalming Cleanser Neutrogena Naturals Multi-Vitamin Nourishing Moisturizer Alterna Caviar RepairX Multivitamin Heat Protection Spray Neutrogena Naturals Multi-Vitamin Nourishing Nattkrem Estee Lauder Advanced Night Repair Synkronisert Recovery Complex La Roche Posay Cicaplast Pro Recovery Hudpleie SK-II Whitening Power Spots Spesialist Kiehls Midnight Recovery Concentrate Elizabeth Arden Intervene Stress Recovery Nattkrem Lotus Herbals Whiteglow Skin Whitening & Brightening Masque Clinique Turnaround Instant Facial Masque Forest Essentials Ansiktsbehandling Masque

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: