Hei alle,

Fall er her i min del av verden og trærne blir sakte til forskjellige fargetoner av gul, oransje og rød. I dag bestemte jeg meg for å ta med deg noen nydelige, fallinspirerte neglelakk fra Sally Hansen Complete Salon Manicure-serien. De nyanser jeg har for deg i dag er 295 - All Bark, 862 - The Last Adventure, og 873 - Spring Moss. Les videre for å finne ut mer.

Pris: $ 7,99 hver.

Produktbeskrivelse: Hopp over salongen, få resultatene. Ikke sett deg for bare farge når du kan få et underlag, styrker, vekstbehandling, salonginspirert farge, topplakk, chipresistens og en gelfinish i en flaske. Med den unike presisjonsbørsten for en perfekt finish og patentert Vita Care-teknologi for avansert 10-dagers slitasje, mer skinnende og nærende pleie.

Min erfaring med Sally Hansen Komplett Salon Manicure - All Bark, The Last Adventure, Vårmose:

Emballasje / Penselapplikator:Dette neglelakk kommer i en enkel gjennomsiktig glassflaskeemballasje. Den har en sølvhett som har et klistremerke med neglelakkens navn. Selve flasken er ganske solid, men det føles også litt voluminøs.

Penselen er veldig bra - den er bred og flat og gjør søknaden enkel og presis. Du kan dekke hele neglengjengen i to swipes og også det er ingen striper. Jeg må innrømme at dette er en av de beste spikerapplikatorene jeg har brukt.

Texture / Finish / pigmentering:Neglelakk har en tykk konsistens, men det sprer seg godt. En enkelt sveipe er nok til å gi deg en vakker, blank crème-finish. Jeg foretrekker to swipes for en jevnere finish, men en enkelt swipe vil gjøre jobben også. Finalen har en fantastisk glans, og du vil ikke føle behovet for et toppfrakk.

Tørking Power / Staying Power:Neglelakk tørker ganske fort (rundt et minutt). Oppholdsstyrken er ganske bra også, og polsken holder seg lett på neglene mine i 6-7 dager uten chipping. Skinnet fades litt bort, men jeg er glad for at det ikke er sjetonger. Så, en 10-dagers slitasje er ikke mulig med dette neglelakk som lovet, men jeg er fornøyd med det jeg får.

Nå, for noen detaljert gjennomgang av hver av fargene:

All Bark:

All Bark er en vakker sjokoladebrun nyanse. Det er ikke for mørkt: Jeg vil si det er mer melkchokolade enn mørk sjokolade. Det er en nydelig nyanse for de kaldere månedene og er en god nyanse for de som liker å ha mørke nyanser, men ingenting for gotisk.

Det siste eventyret:

Dette er min favoritt nyanse fra denne trioen. Det er en nydelig brent oransje nyanse og svært egnet for høstsesongen. Det passer de fleste hudtoner og jeg elsker hvordan dette gjør at hendene mine ser vakre og fine ut.

Vårmose:

Vårmossen er en dyp tealskygge. Dette kan ikke være alles kopp te, men grønne elskere burde helt sikkert prøve dette ut.

For å oppsummere, er disse vakre nyanser og neglelakket selv har en flott formel og lever opp til de fleste av kravene. Dette er faktisk en salong som manikyr!

Pros av Sally Hansen Komplett Salon Manicure - All Bark, The Last Adventure, Vårmose:

  • Vakre høstinspirerte nyanser.
  • Nydelig, blank crème-finish.
  • God oppholdsstyrke (6-7 dager).
  • Tørker ganske fort.
  • Bred børsteapplikator.
  • Enkel å bruke.

Cons av Sally Hansen Komplett Salon Manicure - All Bark, The Last Adventure, Vårmose:

  • En 10-dagers slitasje er ikke sant.
  • Dyrt for et apotek merkevare.

IMBB Rating: 4.5/5

Ville jeg tilbakekjøp Sally Hansen Komplett Salon Manicure - All Bark, The Last Adventure, Spring Moss? Ja, jeg vil sikkert anbefale deg å prøve disse ut hvis du liker nyanser. Jeg elsket skyggen "The Last Adventure" og kan tilbakekjøp hvis jeg klarer å fullføre den.

Sally Hansen Dark Huemoor Komplett Salon Manicure Neglelakk Sally Hansen Komplett Salon Manicure - Mudslide Sally Hansen French Manicure Kit Sally Hansen 409 Bra til drue Komplett salongmanikyr 5 nyanser av Sally Hansen Komplett salongmanikyr Sally Hansen Komplett Salon Manicure - Kok En Mango Sally Hansen Komplett Salong Manicure Boca Mocha Sally Hansen Komplett Salon Manicure - Plum Luck 640

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: