Hei kjære damer,

Nylig tok min venn noen få Colorbar øye blyanter og var gushing om hvordan kremaktig og pigmentert de var. Så jeg gikk også til Colorbar-telleren og snude nyanser. Jeg var helt overrasket over hvor kremaktig og glatt disse var - endte med å plukke opp noen få. Så, la oss finne ut hvordan de utførte.

Produkt detaljer: Hold den tykk eller tynn, avhengig av utseendet du vil oppnå. Definerer som en blyant og glider som flytende eyeliner, I-Glide Eye Pencil, med sin glatte formulering, gir øynene rik farge i et enkelt slag og blander seg lett etter påføring. Varte lenger enn 8 timer, ikke fjær eller bløder. Vanntett, super lang slitasje, ingen overføring og flekkfast.

Pris: Rs. 499

emballasje: Blyanten leveres i en sølv pappeske. Blyanten og pappa har begge vært fargekoordinert med endene deres som reflekterer skyggen. Så, om du lagrer disse blyantene i esken eller i et stativ, er det lett å hente fargen du vil ha i en jiffy. Blyanten er en vanlig skarppenke med en sølvhett som passer pent. Dette kommer ikke med en sharpner eller noe smudger.

Min erfaring med Colorbar Blue Topaz I-Glide Eye Pencil:

Farge:Skyggen "Blue Topaz" er en av de nye nyanser som ble lansert av Colorbar. Det er en juvel-tonet lyseblå nyanse. Dens lyse, men egentlig ikke neon. Men dette vil ikke fungere for kontorgjester. Det er ganske mye i ansiktet ditt, så med mindre du er i orden med denne lyse skyggen på deg, vær forsiktig.

Når du har sagt det, selv om du vil ta et spill og kjøpe denne, kan du få det til å fungere for deg ved å bruke det over en svart flytende liner - dette vil legge til dybde i skyggen og senke lysstyrken. Alternativt, siden det ikke er noe glimmer i dette, kan du bruke det på vannlinjen eller nedre linjelinjen, samtidig som den øvre linjelinjen er n * ked eller klassisk svart. Skyggen er nydelig, og du må sjekke det ut.

Tekstur: Tekstur er utrolig jevn og kremaktig. Det stikker så vakkert på hånden. Den samme glattheten er tydelig selv når den påføres på lokket. Den ekstreme glattheten har imidlertid også sin flippside. Ett, spissen bryter lett fordi det er bare så mykt. For det andre blir spissen stum veldig raskt. Så det er vanskelig å få en veldig tynn linje med denne. Også den konstante slipeanordningen, du vil forbruke produktet langt raskere.

Pigmentering: Pigmenteringen er stor, det farges enkelt. Det glir jevnt, du trenger ikke å sette i trykk for å få pigmentet til å dukke opp på huden.

Oppholdsstyrke: Potensiet holdes bra for 8 timer - som hevdet av selskapet. På vannlinjen er slitestiden definitivt mindre - ca 3 timer. Jeg la merke til lang levetid, selv med fargeprøvene på hånden min - de ville bare ikke budge. Siden det er vanntett, trenger du en oljebasert sminkefjerner for å fjerne den helt.

For å oppsummere dette for deg:

Pros av Colorbar Blue Topaz I-Glide Eye Pencil:

  • En nydelig lyseblå.
  • Imponerende oppholdsstyrke.
  • Vanntett.
  • Glider på jevnt.
  • Har intens farge lønne seg.
  • Ikke tilfelle noen irritasjon for øyet mitt.
  • Kommer lett ut på slutten av dagen med rensoljen min.

Cons av Colorbar Blue Topaz I-Glide Eye Pencil:

  • Kremmen av produktet gjør spissen utsatt for brudd.
  • Også, ikke mulig å lage et tynt linjeprogram med dette.
  • Du må hele tiden skarpere det, noe som betyr at du vil løpe gjennom produktet raskere.

IMBB Rating: 4/5

Skyggen er definitivt pen - verdt å sjekke ut. Og prispunktet er også anstendig. Jeg er sikker på at du kunne få det i et av de løpende salgene til en enda bedre pris. Vær oppmerksom på at ulemper, men små, kan være irriterende fra applikasjonssynspunktet. Så, kan ganske mye gjøre eller ødelegge produktet for deg.

Jeg nyter å bruke dem. Men jeg ser ikke meg selv å kjøpe dette igjen.

Colorbar jeg glir øye blyant Colorbar jeg glir øye blyant i Electra Colorbar I-Glide Eye Pencil i Peacock Throne Colorbar jeg glir øye blyant i jaded Colorbar Golden Glam jeg glir øye blyant

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: