Hei folkens,

Personlig elsker jeg blomster og feminin duft. Hva med deg? I dag vurderer jeg DKNY Golden Delicious Eau de Parfum. La oss finne ut om det kunne imponere meg.

Produktbeskrivelse: DKNY Golden Delicious feirer luksus og prakt med sine rike og accentuerte aromaer av saftig 'Golden Delices' eple, ledsaget av oransjeblomst og Mirabelle plomme. Et overdådig blomstert hjerte tilbyr en bukett med hvite roser, omgitt av Casablanca-liljer, lilje av dalen og vaniljeorgid, mens basen kjærer med noter av musk etterfulgt av en sanselig skogskledd sti av sandeltre og teak.

Pris: Rundt INR 2500 for 50 ml

Min erfaring med DKNY Golden Delicious Eau de Parfum:

Jeg er ekstremt koselig når det gjelder dufter, og jeg elsker dufter som ikke er ekstremt sterke, men er blomstrete og feminine. DKNY er en av mine favoritt favorittmerker når det gjelder parfymer. Jeg er helt forelsket i emballasje av DKNY Golden Delicious parfyme. Parfymen er pakket i en brun papp kartong og påskriften er skrevet i gylden farge. Glassflasken er gjennomsiktig og robust. Hetten er gylden i fargen og sørger for at væsken ikke brenner ut. Fargen på væsken er gyldenbrun.

DKNY Golden Delicious er en av mine favoritter fra hele mitt utvalg av parfymer. Den har en floral og fruktig duft som er litt sterkere enn mine andre parfymer. Duften er ganske modig i motsetning til mange andre blomsterdukter. Det kan til og med være overveldende til tider hvis overskuddsmengden blir brukt. Bare 1-2 sprøyter kreves, og det får meg til å føle seg frisk. Den har en mykt duft av epler og orkideer. Det har litt citrusaktig duft til det som gir meg mye energi.

Oppholdsstyrken i denne parfymen er 5-6 timer, og den begynner etter hvert som dvelende og etterlater en myk lukt til slutt. Denne duften er ikke en daglig form for duft som det er ganske fet. Det er egnet for kvinner som foretrekker så dristige dufter. Ellers kan man bruke det ved spesielle anledninger for å hente komplimenter.

Pros av DKNY Golden Delicious Eau de Parfum:

• Blomster og feminin duft • Har også gode muskiske notater • Oppholdsstyrken er god • Nydelig emballasje • Energiserende og frisk fruktig duft

Cons av DKNY Golden Delicious Eau de Parfum:

• Overveldende og dristig duft (for de som foretrekker blomster og fruktige dufter) • Ikke egnet til daglig bruk

Ville jeg tilbakekjøre DKNY Golden Delicious Eau de Parfum? Jeg kan ikke tilbakekjøpe DKNY Golden Delicious parfyme, men kan prøve andre parfymer fra samme merkevare.

IMBB Rating: 3.5/5

Donna Karan Gold Sparkling Eau De Toilette Ikke vær Delicious Parfyme Ren DKNY Eau De Parfum Makeup Revolution London Golden Days Levende Baket Bronzer Eye Makeup For Etnisk Slitasje Med Gyldent Tema Nuxe Sun SPF 30 Delicious Cream For Face High Protection MAC Utterly Delicious Mineralize Rich Lipstick Calvin Klein Orchid Delicious Pout Smaksatt Lip Gloss Lolita Lempicka First Fragrance Eau De Parfum Versace Woman Eau de Parfum Estee Lauder Moderne Muse Le Rouge Eau De Parfum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: