Hola amigos,

Vi vet at Argan olje er bra for hår, hud, negler og det kalles flytende gull. Jeg har alltid ønsket å prøve en, men de fleste av dem som jeg har sett var overpriced, så da jeg fant dette i rekkevidde, spilte jeg ikke bort tid og plukket opp det. Pakken sa også at den er organisk og inneholder 100% ren arganolje, så det var ingen andre tanker. Jeg har brukt den i rundt 4 måneder og på mange måter, så jeg antar nå, dette er den beste tiden å se gjennom.

Pris og antall: Usd 12.99 for 1 oz / 30 ml

Produktbeskrivelse:

Vår sertifiserte organiske arganolje er fra en kvinnes kooperativ i Marokko, og er bærekraftig høstet for å beskytte bounty av argantreet. En ekte hud super mat! Utrolig rik på vitamin E, essensielle fettsyrer og proteiner, hjelper arganolje med å bekjempe linjer, reparere ufullkommenheter, minimere arr og strekkmerker; alt mens du gjenoppretter tekstur, elastisitet og tone. Lett og lett absorbert! Denne oljen kalles ofte flytende gull, så få deg litt skjønnhet bling!

Våre arganolje er 5 produkter i 1 bruk den som:

• Reparasjon av ansiktsserum. • Kropp pluss dekollete massasjeolje. • Hårserum. • Reparasjon av hånd pluss kutikler. • Søker tørre albuer pluss hæler.

Min erfaring med Acure Certified Organisk Marokkansk Argan Olje:

Acure Certified Organisk Marokkansk Argan Oil kommer i en glassflaske som kommer sikret i en pappkasse. Flasken har en pumpe festet til den som kan låses eller låses opp ved å rotere den. Emballasjen er hygienisk og jeg merket ikke noen lekkasjer fra pumpe også. Det eneste jeg ikke liker litt om emballasjen er at flasken ikke er mørkfarget. Jeg har lest at arganoljen er følsom overfor lys og bør lagres i mørkefargede flasker, som tydeligvis ikke er tilfellet her.

Oljen er gylden i fargen, selv om den kommer ut som nesten fargeløs når du tar ut en pumpe eller to, men siden flasken er gjennomsiktig, er fargen lett å se. Den har en litt brent, nøtaktig duft til den som ikke er for sterk, eller kanskje føler jeg meg ikke lenger. Du vil merke lukten skjønt, hvis du bruker den for første gang. Oljen er veldig lett og ikke fettete. Den glir på huden som silke.

Varemerket hevder at produktet kan brukes på 5 måter. La oss se om det oppfyller alle kravene eller ikke. Som et reparerende ansiktsserum er bare en pumpe av oljen nok til å påføre ansikt og nakke når det brukes som et serum. Jeg har en tørr til kombinasjonshud som er følsom overfor alt jeg bruker. Enhver ny ting kan forårsake breakouts. Jeg brukte en enkelt pumpe og følte ikke behovet for å bruke noen krem ​​eller fuktighetskrem over den. Jeg bruker det om natten og våkner opp til hydrert, fuktet og glødende hud om morgenen.

På bare et par dager så jeg en stor forandring i huden min. Det bidro til å redusere arrene, greide pigmentering, mørke flekker og hjalp med de tørre flekkene. Men det brøt meg ut. :( Jeg prøvde å bruke det etter et intervall, men det brøt meg igjen hvilken type nullifisert alle fordelene. Nå bruker jeg det bare et par ganger i uken, i stedet for å bruke det daglig, etter at renser ansiktet mitt med min aknefri avansert rengjøringsbørste. På denne måten får jeg godheten til oljen og redder meg selv fra breakouts også.

Som en body decollete massasje olje-Jeg har brukt noen få pumper av det med kroppen min, og det gir litt mer fuktighet uten å være fettete. Jeg bruker den på dager når huden min virker rar, og det hjelper roen på huden min.

Som hårserum- Jeg har veldig fint og tynt hår. Jeg har prøvd å bruke den på håret mitt og det gir skinn, men håret mitt ser fett ut og veies ned. Uansett hvor lite jeg bruker, blir håret mykt. Men jeg antar for jenter med krøllete hår, det ville hjelpe dem å holde håret oppfører seg bra.

Som hånd og kutikk reparasjon - Nå er det slik jeg har brukt opp mer enn halvparten av flasken min. Det har gjort underverk med mine tørre hakkede hender. Når jeg ser my cuticles skadet, bruker jeg 2 pumper av det og masserer det godt på neglene min, neglene og hendene før jeg går til sengen, og jeg våkner med myke, helbrede hender. Også med bare et par dager bruk, det er helbredet min cuticles. Det er den mest effektive kutte-reparasjonskrem jeg har brukt.

Berler tørre albuer og hæler - Med konstant roaming rundt, kneeling ned (på innsjøen, under spill) ble knærne mine så grove som en pimpstein. Jeg brukte det daglig i et par dager, og det gjenopprette mykheten og smidigheten i huden min. Det har ikke gjort mye forskjell på mine hæler skjønt.

Pros av Acure Certified Organisk Marokkansk Argan Olje:

• 100% organisk. • Liten flaske, reisevennlig. • Pumpeemballasje. • Lett tekstur. • Når jeg brukes som ansiktsserum, våkner jeg med en hydrert hud. • Hjelper arene mine til å falle bort og snakker fint med mørke flekker og pigmentering. • Tilfører fuktighet til huden min uten å føle seg fettete. • Reparasjoner av my cuticles på bare noen få dager. • Søker tørre albuer og knær.

Cons av Acure Certified Organisk Marokkansk Argan Olje:

• Bryter meg ut. • Veide håret mitt, gjorde dem fettete. • Oljen er ikke pakket i mørkfarget flaske.

IMBB Rating: 4,5 / 5 (-0,5 bare fordi det brøt meg ut.)

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Acure Certified Organic Maroccan Argan Oil?

Helt sikkert! Jeg har denne flasken i ca 4 måneder nå, og det er nesten over. Jeg kommer til å kjøpe det sikkert fordi jeg føler det er definitivt valuta for pengene. Hvis du er på utkikk etter et produkt som serverer mange bruksområder eller for en orgelolje som ikke er for dyr, kan du prøve dette, du blir ikke skuffet.

Organix Marokkansk Argan Olje FX marokkansk fuktmirakel Argan olje Josie Maran Pure Argan Oil Skjønnhetsfordeler med Argan Oil Kiehls ypperlige restaurerende argan tørr olje Kroppshandelen Wild Argan Oil Shower Gel Acure Certified Organisk Marokkansk Argan Olje

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 24 2019