Hei venner!

Hvordan har du det i dag? Så karwa chauth er nesten over oss; hvor mange av dere skal observere dette raskt? Jeg er spent på denne hendelsen også fordi tidligere jeg pleide å observere det alene, men heldigvis har gjort noen kvalitetsvenner nå. Uansett er jeg her i dag for å dele en annen vakker kull svart kohl liner med deg alt som kommer fra vårt kjære merke, NARS. Og denne kohliner har alle kvaliteter som gjør det lovende nok for kohl-fans som meg. Tykk, svart kohl er alt jeg trenger når jeg føler meg nede, og det fullfører også mitt tradisjonelle utseende. Så la oss lese mer om det.

Produktbeskrivelse: Hva det er: langvarig, kremaktig, konsentrert matt-svart eyeliner.

Hva det gjør: Kohliner er kremaktig, konsentrert matt-svart formel røyker ut lash linjer og definerer vannlinjer med myk presisjon. Denne byggbare formelen oppnår intenst fargepigment med en matt finish for dristig, forlokkende øyeutseende.

Pris: $ 25 for 0,009 oz, ekskluderer frakt og skatt

Min erfaring med NARS Minorque Kohliner:

Vel, kohlforingen kommer i en matt, svart, semi-uttrekkbar og slank pennemballasje med en sikkerhetsdeksel. Jeg mener at kohlspissen ikke trekker seg tilbake i emballasje, og jeg trodde at de hadde gitt meg et defekt stykke. 😀 Derfor lærte lærdom, når du vrir den opp, vil den ikke trekke seg tilbake, akkurat som våre tidligere synder. 😛 Annet enn det, er jeg glad for at du ikke trenger å skjerpe den.

Snakker om min skygge, Minorque - det er en matt kull svart skygge som gir intens matte svart fargeutbetaling til mine øyne med bare to milde swipes. Det er definitivt den svarte av svart kohl liner jeg eier. Det er en kremaktig og pulveraktig kohlforing som den glir jevnt langs min lash line og indre felger i øynene også. Jeg er også imponert over at selv om den er myk og kremaktig for min følsomme vannlinje, er den likevel stiv nok til å jobbe med.

Jeg er overrasket over å se hvordan den opprettholder sin spisse form etter hver bruk, men jeg kan se at den er ferdig raskt, som jeg har snoet det nesten flere ganger i disse 2-3 ukene. Jeg har brukt mange kremrike linjer før det ofte gir tykk og klumpet finish, men heldigvis er denne kremete liner langt bedre enn de. Det går bare på og på uten å etterlate noen klumper eller rester på øynene mine. Jeg blir alltid ren, men myk jet svart finish med denne lineren, enten jeg bruker det uforsiktig eller med forsiktighet. Imidlertid, som min vanlige kohl liners, har den også en tendens til å falle bort raskt fra de ytre hjørnene av vannlinjen. På grunn av dette behøver den første touchups, og etter at foringen holder for god 5-6 timer.

Jeg bruker vanligvis 2-3 sjenerøse strøk av denne liner og det blir aldri samlet rundt hjørnene eller ser kakeaktig ut; Faktisk kommer det oppe intens og holder seg på i flere lange timer. Dessuten etterlater det en subtil, myk svart, flekkete utseende selv etter fading helt av. Jeg opplever mild følelse mens du setter Minorque på som vanligvis faller innen en halv time; selv om jeg ikke opplevde det med min Burberry-liner i det hele tatt. Jeg mener det ikke stikker eller irriterer, men det føles som noe når jeg søker det. Sammenligner den med min tidligere kjærlighet Burberry liner, føler jeg at oppholdsstyrken til denne er langt lenger alene, mens Burberry-en har en tendens til å falme bort raskt innen de første 1-2 timene. Minorque klarer å holde seg på plass, bare at jeg må fikse de ytre hjørnene av øynene mine.

Men Burberry virker mer økonomisk for meg, siden jeg ikke trenger å skarpere spissen før 7-8 bruker mens jeg allerede har vridet Minorque med hver andre bruk. Det er bare at Minorque er en semi-retractable kohl liner som får ekstra poeng fra meg. Over alt føler jeg at jeg trenger denne uttrekkbare kohlforingen ved siden av min Burberry Kohl-liner for sin slanke, smarte og uttrekkbare emballasje. Jeg vil absolutt anbefale denne kohl liner til hver skjønnhet, spesielt hvis du er ute etter en kohl som du ikke trenger å skjerpe.

La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Pros av NARS Minorque Kohliner:

• En myk, glatt og kremaktig kull svart kohl liner beregnet selv for sensitiv vannlinje • Den glir jevnt på vannlinjen uten å rive eller trekke • Spissen av kohlforingen er myk, men fast nok til å gi en fin og ren definisjon • Kohlen er lett smussbar, men den overfører ikke til mitt underøyeområde • Jeg får tykk, intens, svart fargeutbetaling i bare to swipes som forblir satt i 5 + timer med en touch-up • Det kommer opp svart, men likevel mykt på øynene mine • Jeg liker sin semi-inntrekkbare, reisevennlige emballasje

Cons av NARS Minorque Kohliner:

• Når du vrir opp kohlforingen, vil den ikke trekke seg tilbake, noe som er vanskelig • Jeg føler meg mild fornemmelse hver gang jeg legger på denne skyggen, men det blir raskt redusert • Kan ikke sjekke gjenværende mengde liner på grunn av emballasjen • Jeg kan se at det er ferdig raskt • Dyrt

Vel jeg føler at ulemper lett kan overses, med tanke på dens intense, svarte, men myke finish på øynene. Oppholdsstyrken kan også sammenlignes med ulike andre high end-merker. Videre handler det om personlig valg. Jeg høres kanskje for krevende, men ønsker at den har fullt uttrekkbar emballasje.

IMBB Rating: 4.5/5

NARS Laos Matte Multiple NARS Flytende Belysning i Copacabana NARS Lipstick i Red Lizard NARS Semi Matte Lipstick - Heat Wave NARS Roman Holiday, Dolce Vita Sheer Lipstick 10 Unike måter å anvende Kohl på Maybelline Colossal Kohl-Turkis L'Oreal Paris Color Riche Le Kohl - Midnatts svart L'Oreal Super Liner Safirblå Gel Intenza 36 Hours Eyeliner Fordel De er ekte! Push-Up Liner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: