Halo, du er nydelig!

Stig og skinne 🙂

Jeg har nylig kjøpt Schwarzkopf Essence Ultime Biotin Volume shampoo og balsam sammen fordi jeg elsker å bruke produktene som er laget for å jobbe sammen. Jeg er fornøyd med sjampoen og om conditioneren les videre for å finne ut mer.

Balsam er en permisjon. Dette skjer for å være min første permisjon i balsam. Jeg var spent på å prøve produktet og oppleve de nye følelsene.

Produktbeskrivelse: • Spesielt utviklet for fint, slank hår. • Biotin + volumkompleks skaper volum ved roten, og penetrerer hårakselen for sunn fylde, med en fjærlys-effekt fra rot til tips. • Leverer øyeblikkelig voluptuous volum for ypperlig rotløft hår. • Detaljer forsiktig mens du gir en vektløs effekt. • Forbedrer kammen med 3 ganger. • Styrker håret fra innsiden for et fyldigere og sunnere utseende.

Min erfaring med Schwarzkopf Essence Ultime Biotin Volume Conditioner:

emballasje: Det ser veldig slank og slank ut. Den er liten og passer lett inn i en pose uten å ta mye av plassen. Flasken er hovedsakelig hvit i farge med litt lilla her og der. Flasken har et hette lokk som åpnes og lukkes lett og det er ingen sjanse for at den ved et uhell åpnes. Dispenseren er en spray dispenser. Det anbefales å riste flasken godt før du spruter på håret. Flasken er gjennomsiktig, noe som gjør det enkelt å se innholdet og reaksjonen.

Parfyme: Duften av produktet er veldig sterk. Jeg elsker lukten av balsam og måten håret mitt lukter etter å ha brukt det. Den har en blomstrende duft og den deilige lukten varer noen timer etter bruk. Det varer i mer enn 6 timer. Duften er ikke så sterk som sin motparts sjampo, men sterk nok til å vare i noen timer.

Konsistens: Produktet har utseende og følelse av vann, gjennomsiktig og rennende. Flasken er ikke fullstendig fylt med produktet. Det er noe tomt rom. Når produktet blir ristet i et minutt, blir det en slags svamp i hvitt skum inne i flasken. Den første gjennomsiktige væsken blir til hvitt skum. Når produktet er sprayet på håret eller på hånden, ser det ut til vann. Jeg foretrekker å spraye direkte på håret mitt siden det er så vassen. Man kan også sprøyte det på hånden og deretter påføre det på håret.

Produktet kan brukes på vått hår og tørt hår. Siden det er permisjon i balsam, foretrekker jeg å bruke på tørt hår enn vått hår. Produktet hevder å gi volum. Jeg kunne ikke se noen form for volum som ble lagt til håret mitt. Det så det samme ut. Det gjorde at håret mitt også ser tørt ut. Jeg hater det faktum at håret mitt ser tørt og livløst ut.

Jeg er så skuffet over at sjampoen fungerte bra, men ikke balsammen. Det eneste jeg liker om dette er duften. Jeg vil nok bare spray litt av det på innsiden av håret mitt for å få duft.

Pris og antall: 2,85 € for 250 ml ca 210 INR for 250 ml.

Pros av Schwarzkopf Essence Ultime Biotin Volume Conditioner:

• Slank emballasje. • 12 måneders holdbarhet. • Flott deilig duft og varer i noen timer. • Inneholder biotin som styrker håret.

Ulemper med Schwarzkopf Essence Ultime Biotin Volume Conditioner:

• Ingen volum ble opprettet som per krav. • Venstre hårt og kjedelig.

IMBB Rating: 3/5

Skal jeg kjøpe Schwarzkopf Essence Ultime Biotin Volume Conditioner?

Aldri igjen, jeg er skuffet over resultatene. :-(

Anbefaler jeg Schwarzkopf Essence Ultime Biotin Volume Conditioner?

Ikke egentlig. Det leverer ikke hva det hevder, så jeg vil ikke foreslå dette produktet til noen.

Schwarzkopf Repair Rescue Conditioner Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick Spray Conditioner Schwarzkopf Bonacure Smooth Shine Conditioner Schwarzkopf Bonacure Q 10 pluss Time Restore Conditioner Schwarzkopf Supersoft Ultimate Shine Superfruit Conditioner Schwarzkopf Supersoft Yoghurt og Lime Smoothie Conditioner Schwarzkopf Bonacure Reparasjon Rescue Treatment Hair Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: