Hei vakre damer,

Hvordan går det med deg? Denne anmeldelsen handler om et annet produkt Makeup Revolution. Det er Makeup Revolution Flytt en litt nærmere, ren lip gloss. La oss se hvordan det gikk?

produktbeskrivelse:

Legger til en fargerik glans til leppene med denne non-stick lipgloss. Med 10 nyanser er det en farge for alles palli og stemninger! Gjelder enkelt og glir på leppene og gir leppene en intens farge og glans.

Revolusjonstips: Perfekt størrelse for vesken din for å holde leppene glatte på farten.

Pris: 295 INR

Holdbarhet: 2 år

ingredienser:

Paraffinum liquidum, polybuten, hydrogenert styren / isopren kopolymer, etylheksylpalmitat, mikrokrystallinsk voks, fenoxietanol, propylparaben, BHT kan inneholde (+/-): CI77891, CI 77019, CI 77861, CI 15850, CI 77492, CI 77491, CI 45410, CI 4290 Felling: 11ml.

Min erfaring med sminkerevolusjon Flytt litt, litt mer glatt lip gloss:

Lipplinsen kommer i et lett klemrør med en svart lue. Røret er robust og reisevennlig. Bare kast den i vesken din og glem det. Det vil ikke skape noe rot i vesken din. Gjennomsynsslangen gjør det lettere å finne fargen hvis du eier mer enn en av disse lipglansene. Men jeg liker ikke røremballasje fordi applikasjonen blir litt rotete med denne. Jeg finner myke skum applikatorer lett å jobbe med.

Røret har et lite klistremerke på det som angir navnet på skyggen. Disse rene lip-glossene kommer i 10 forskjellige nyanser. Navnene på leppe-glansene er ganske interessante. Leppeglansrøret har en typisk plastspissapplikator. Flytt litt, nærmere er en fuchsia-rosa nyanse, som er lastet med mange blå fargemikro-glimmerpartikler. Jeg personlig liker ikke sine blå shimmers. Glitteren ser ikke ut for overstrømmende, men jeg liker ikke den blåaktige effekten det gir til leppene. Lipplinsen har noe medisin eller sirup som lukter.

Jeg forventer at duften er søt, men duften har virkelig skuffet meg. Selv om duften ikke er intenst og blekner raskt, men likevel, liker jeg det ikke. Tekstilglansens tekstur er verken for rennende eller for tykk. Lippglans har gode fuktighetsgivende egenskaper. Det holder mine lepper hydrert. Men leppe-glans er lite klebrig. Så, det lever ikke opp til det klare kravet helt. Leppeglansen gir ren dekning, da det er en ren lipglans. Men likevel gjemmer det feil i leppene i noen grad. Jeg er fornøyd med den rene finishen den gir, fordi jeg ikke hadde forventet å være svært pigmentert. Selve navnet sier at det er en ren lip-gloss. Det gir en anstendig perlemor finish til leppene. Lips ser skinnende ut og sunn. Oppholdsstyrken er lav; det forblir neppe i 2 timer omtrent. Hvis du spiser noe måltid med det, blinker leppelyset fort fort, og bare de blå shimmers blir etterlatt. Samlet sett er det ikke noe spesielt med leppe-glans.

Fordeler med makeup-revolusjonen Flytt litt nærmere skarp lip gloss:

• Søt tube emballasje. • Emballasje er reisevennlig. • Fin fuchsia skygge. • Gir ren dekning. • Gir naturlig pearly finish. • Fukter leppene mine godt og holder det hydrert.

Ulemper med makeup-revolusjonen Flytt litt nærmere, glatt lip gloss:

• Hater det er glimmerpartikler. • Føler seg litt klissete. • Rarlig duft. • Oppholdsstyrken er lav.

IMBB Rating: 3.5/5

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale dette produktet?

Nei, det er langt bedre alternativer tilgjengelig i markedet.

Makeup Revolution London Coral Amazing Lip Gloss Makeup Revolution London Hot Amazing Lip Gloss Makeup Revolution Amazing Raspberry Lip Gloss Makeup Revolution London Baby Prøv Lip Gloss Tube Makeup Revolution London Ikke ta meg ned Ultra Velour Lip Cream Makeup Revolution må være sterkt Amazing Sheen Lip Gloss Makeup Revolution London Lip Power Alt er greit

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: