Hei alle sammen,

Jeg liker å ta vare på føttene mine, men jeg klarte aldri å plukke en fotskrubbe til denne av Freeman. Jeg har brukt det regelmessig en stund, og her er anmeldelsen av det samme.

Pris: Rs. 345 / - for 150 ml.

Produktbeskrivelse: Ekstrakter av blomme og peppermynte stimulerer føttene mens de exfolierer de tøffe, tørre flekkene på såler og hæler. Nå med Tea Tree Oil for å berolige og slappe av slitne føtter.

Hvordan å bruke: Massasje på føttene med hånd, loofah eller pimpstein som fokuserer på tøffe områder. Skyll godt.

Min erfaring med Freeman Bare Foot Peppermint + Plum Foot Scrub:

Emballasjen er søt og morsom da røret er grovt fotformet med grønn detaljering som skriker om rea tree olje-tilstedeværelsen i produktet. Alle detaljer er nevnt på rørets kropp. Flip cap lukkes med et klikk og dermed er reisevennlig.

Strukturen av en skrubb er det viktigste aspektet etter min mening; duften er en nær konkurrent skjønt. Som forventet har fotskrubbe klumpete granulater som gjør jobben med å skrubbe veldig bra. Alt mindre granulært enn dette ville ha unnlatt å fjerne den døde huden på hælene. Basen er kremaktig, gir en god tid til skrubbeprosessen.

Følelsen av å skrubbe føttene er så foryngende at jeg pleier å overdrive det noen ganger. Jeg elsker hvordan avslappende det føles å la granulene skrubbe av smuss og død hud, og etterlater seg myke og rene føtter hver gang. Hvis du er noen som meg som ennå ikke har prøvd fotskrubbing, stol på meg, du mangler noe!

Alle de tre duftene er veldig til stede og identifisert godt på søknad. Selv om det har en sterk lukt, er det ikke overveldende. Også noe verdt å nevne ville være at du må bruke en fuktighetskrem etter å skrubbe som føttene dine ville være tørre ellers. Du har ikke råd til å savne fotkrem når du bruker dette. Jeg holder kimen begrenset til en gang i uken, og det fungerer bra for meg.

Pros av Freeman Bare Fot Peppermynte + Plum Foot Scrub:

  • Enkel emballasje.
  • Store grove granulater for riktig skrubbing.
  • Frisk lukt.
  • Rimelig.
  • Tester ikke på dyr.
  • Effektiv.

Ulemper med Freeman Bare Foot Peppermint + Plum Foot Scrub:

  • Tilgjengelighet.
  • Kan tørke litt.

IMBB Rating: 4.3/5

Ville jeg tilbakekjøp Freeman Bare Foot Peppermint + Plum Foot Scrub? Tilbakekjøp - ja, til jeg finner noe bedre i dette prisklasse. Anbefaler - et anstendig produkt for prisen, definitivt verdt å prøve.

Freeman Bare Foot Softening Foot Soak: Peppermynte og Plomme Freeman Bare Fot Eukalyptus + Fig Smørkrem Freeman Bare Foot Lavender Mint Foot Cream Freeman Bare Foot Selvoppvarmende Peppermynte og Plum Foot Scrub Freeman Bare fot fuktighetsgivende massasje krem ​​- ikke en god fotkrem! Kroppsbutikk Peppermynte Glattbarhet Pumice Foot Scrub Rice and Sugar Foot Scrub: Gjør det selv FabIndia Sitron og Mint Foot Scrub Jordterapeutisk Forfriskende fotskrubbe Naturens Co Walnut-Mint Foot Scrub

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 15 2020