Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen vil være på Koh Gen Do Cleansing Spa Water.

Produkt detaljer: En mineral makeup remover laget med botaniske ekstrakter.

Hva det er formulert å gjøre: Anbefalt for alle hudtyper, det brukervennlige, milde Cleansing Spa Water er Koh Gen Do mest solgte hudpleieprodukt. Det fjerner forsiktig og grundig sminke og urenheter fra huden med micellar vann, som inneholder hudfarlige ingredienser som hindrer hud fra irritasjon og tørrhet mens du fjerner sminke og rester fra huden for en frisk og ren følelse. Det er infundert med mineralrikt varmtvann og seks essensielle urter for å beskytte og pleie huden. Hvit bjørkesaft, høstet bare tre uker hver vår, legger til mineraler og xylitol da det effektivt fjerner sminke, oljer og rester. Rik på næringsstoffer, det etterfyller og forynker som det renser huden. Den er formulert uten sulfater, ftalater. Denne formelen inneholder ekstraktene av essensielle urter, inkludert rosmarinblad, salvieblad, lavendel, artemsiaprinceps blad, perillaocymoides og ingefærrot. Den er egnet for sensitiv hud og øyne.

Pris: $ 13 for 100 ml og $ 39 for 300 ml.

Min erfaring med Koh Gen gjør Cleansing Spa vann:

emballasje:Leveres i en veldig praktisk plastflaske med flip-top cap. Siden jeg har dette i en reisestørrelse, kan jeg også ta dette med meg når jeg reiser.

Konsistens / bruk / Resultater:Dette er en vannbasert sminkefjerner, som ligner på Bioderma i funksjon. Det er svært effektivt i å fjerne sminke og er veldig forsiktig. Det vil fjerne både vanlig og vanntett sminke med letthet. Jeg bruker en bomullsrunde per øye, lett gjennomvåt i løsningen, og trykk den på øyet i ca 5-10 sekunder før du tørker av og det fjerner alt fra øynene mine. Det er super duper forsiktig og har aldri irritert eller forårsaket noen stikkende følelse på øynene mine. Min hud føles aldri fettete innleggsveising, og jeg elsker også at dette er en skyllfri formel som er en frelser for de dovne dagene.

Siden det er ganske dyrt, bruker jeg bare dette for øye sminke og noen ganger for å fjerne mine slitasje væske leppestifter og leppeprodukter som pleier å flekke. I demonstrasjonsbildet kan du se at det fjernet øyeskygge, flytende leppestift, leppeforing, vanntett eyeliner og mascara - alle sammen i en sveipe (etter å ha holdt den på sminke i 5 sekunder).

Etter bruk, gjør huden din veldig ren og oppdatert uten tørr eller elastisk følelse. Det beroliger irritasjon på huden min også.

Jeg liker også det faktum at det er veldig mildt, nesten duftfri formel, som er en kvalitet som jeg liker som Bioderma en jeg har brukt tidligere (den i grønn flaske - jeg tror det kalles Sebium H2o) pleide å ha en veldig plagsom duft. Bioderma har også en duftfri versjon (Sensibio H2o) som jeg ikke har brukt.

Alt i alt, jeg elsker absolutt denne sminkefjerner, og for meg har det ingen ulempe med unntak av den dyre prislappen. Det er dobbelt prisen på Bioderma, og jeg går gjennom makeup removers mye, så det er ikke økonomisk. Så, hvis prisen ikke var et problem her for meg, tror jeg ikke jeg ville kjøpe noen annen sminkefjerner fordi jeg elsker dette så mye. Jeg anbefaler dette, men hvis du ikke klarer å få dette, vil Bioderma i utgangspunktet fungere på samme måte.

Pros av Koh Gen gjør rensing spa vann:

  • Veldig effektiv til å fjerne enhver form for sminke, vanlig og vanntett begge deler.
  • Veldig mild formel.
  • Stikker aldri øynene mine.
  • Ingen rest.
  • Tørker ikke ut huden min.
  • Kalmer irritasjon.

Ulemper med Koh Gen gjør rensing spa vann:

  • Dyrt.
  • Nærmeste dupe er Bioderma, som i utgangspunktet er den samme for halvparten av prisen.

IMBB Rating: 4.9/5

Koh Gen Do Maifanshi Presset Pulver Koh Gen gjør Aqua Foundation SPF 15 PA ++ Nivea 3 i 1 Micellar rensevann Caudalie Makeup Remover Cleansing Water L'Oreal Micellar Cleansing Water Chanel Eau Douceur renset vann Neutrogena Deep Clean Sminkevann Garnier Micellar Cleansing Water

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: