Av Aditya M.

Hei alle sammen,

Jeg håper alle har en flott dag! Det føles bra å skrive igjen etter en uke med eksamen og høyskolearbeid! I dag skal jeg gjennomgå Clinicis All About Shadow Duo i Uptown Downtown. Denne øyenskygge-linjen har ganske mange duokombinasjoner, men "Uptown Downtown" så mer moro og girly til meg.

Produktbeskrivelse: Produktet skal ha to nyanser som er komplementære. Den ene brukes som grunnfarge mens den andre skal brukes til kontur. Det hevder å være krone og fade motstandsdyktig. Det har også blitt utviklet for følsomme øyne og personer som har kontakt.

Pris: $ 20,50 fra Macy's for 1,3g / 0,04 oz.

Veibeskrivelse: Påfør den rosa skyggen som en base ved hjelp av svampespissapplikatoren som leveres. Bruk deretter mørkere lilla farge for å konturere øynene dine.

Min erfaring med Clinique Uptown Downtown Alt om Shadow Duo:

Det er to nyanser i paletten, en myk rosa og den andre er en lilla, som så litt mat til meg, men overraskende, veldig skinnende. Begge nyanser er veldig skinnende og lette, men også byggbare. Pigmenteringen er ikke så rik som Lancôme øyeskygge, men jeg tror det er definitivt en nær konkurrent.

Teksten er også så kremaktig og fin, den glir ganske smidig på øyelokkene dine. Min søster har en annen palett fra samme linje, og hun bærer kontaktlinser hele tiden; og hun fant at øynene hennes ikke var irritert i det hele tatt etter å ha brukt dette produktet (tommelen opp for de som har følsomme øyne!).

Oppholdskraften må nok være den mest fantastiske funksjonen til dette produktet! Den forblir i timevis selv når den brukes utendørs. Jeg hadde på seg denne øyenskyggen for en utendørs fest i min bakgård da jeg dro hjem til sommeren, og selv om varmen var brutal, klarte øyeskyggen å holde seg hele dagen og natten når de var paret med Urban Decay Primer Potion. Jeg er sikker på at det vil vare noen timer, kanskje fire til seks timer uten primer-potjonen, som fortsatt er ganske fantastisk for en øyenskygge.

Pros av Clinique Uptown Downtown Alt om Shadow Duo:

  • Reise vennlig.
  • Flott oppholdskraft.
  • Myk, kremaktig tekstur.
  • Farger kan bygges og blandes.

Ulemper ved Clinique Uptown Downtown Alt om Shadow Duo:

  • Bare to nyanser per palett.
  • Dyrt.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøre Clinique Uptown Downtown Alt om Shadow Duo? Ja, jeg tror det er en veldig fin øyenskygge duo palett, spesielt siden oppholdskraften er virkelig fantastisk. Det kan også bygges, slik at du kan fortsette å pakke inntil du er fornøyd med fargen. Hvis du har råd til det, er Clinique-produkter generelt ganske gode på grunn av hvordan de er utviklet for akne-utsatt og sensitiv hud.

Ville jeg tilbakekjøre Clinique Uptown Downtown Alt om Shadow Duo? Nei, sannsynligvis ikke fordi jeg liker Lancôme øyenskygger bedre, og jeg planlegger å kjøpe flere nyanser, men hvis du virkelig har følsomme øyne, er dette gull!

Clinique Portly Plum Chubby Stick Shadow Tint For Eyes Clinique 256 Champagne Color Surge Eye Shadow Soft Shimmer Clinique Alt om Shadow Quad-On Safari Clinique Compact Color Makeup Palette Clinique Color Surge Eyeshadow Quad Nails Inc Gel Effect Nail Polish Uptown og Old Bond Street Milani Uptown Mauve Color Statement Leppestift Clinique Pink Chocolate All About Shadow Quad Fargebjelke Upåklagelig Act Pro Eye Shadow Quad Rimmel London State of Grace Glam'Eyes Quad Eye Shadow

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: