Hola venner,

Håper alle ser fram til helgen banker på døren! Jeg er endelig kommet tilbake til sporet av å skrive vurderinger etter en stund 🙂 Jeg ville starte med produktene jeg virkelig likte å bruke. Gjennomgangen av COOLA Classic Sunscreen Broad Spectrum SPF 30 hadde vært lang forsinkelse. Jeg har gått gjennom flere rør av dette produktet. Mine foretrukne solkrem er de som også kan doble opp som fuktighetskrem. Dette produktet var en sjanse funnet og det passer perfekt regningen.

COOLA Classic Sunscreen Broad Spectrum SPF 30 Emballasje: Solkremets emballasje er veldig tiltalende som det kommer i pulserende, blått plastrør med neonblå cap. Solkremet er hvitt i fargen. Det er ekstremt lett med mild agurk duft. Duftene forsvinner øyeblikkelig bort etter påføring.

Pris: $ 32 for 1,7 oz (50 ml).

ingredienser:

Min erfaring med Coola Classic Face Sunscreen SPF 30:

Solkremet er ekstremt lett og absorberes umiddelbart. Etter søknad føles solkremet ikke fettete eller gir et oljeaktig utseende på ansiktet. Produktet nevner at det skal brukes ideelt 15 minutter før du går ut i solen, selv om jeg vanligvis slutter å glemme denne regelen. 😛 Det inneholder fuktighetsgivende midler i form av lin- og primroseolje. Imidlertid har jeg veldig tørr hud og solkremet gir ikke nok fuktighet for huden min. Derfor lagrer jeg vanligvis det over hudkremet mitt og det smelter godt sammen.

Selv om solkremet er spesifikt målrettet mot ansikt, har jeg også brukt det på hendene mine i nødtiden. Jeg liker virkelig at solkremet ikke etterlater noe hvitt rester. Da solkremet er bredt spekter, gir det beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler. Produktet omtaler å være infused med Organic Acai olje og plankton ekstrakter for anti-aldring fordeler.

Produktet kan skryte av 70% inaktive organiske ingredienser, som er gunstig for huden. Siden det er hypoallergisk, gjør det det egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Det er også parabenfri som er en ekstra bonus. Produktet omtaler å være unscented, men jeg fant en svak agurk duft. Men duften er ekstremt mild som fades umiddelbart. Jeg likte også det faktum at jeg ikke hadde noen problemer med å legge grunnlaget over solkremet.

Det er ikke en vannavstøtende solkrem, da det kreves gjenbruk etter å ha vært i bassenget eller den varme solen. Produktet hevder å være et multitaskingsprodukt. Jeg fant det veldig nyttig som en daglig solkrem med god dekning av anstendig SPF-faktor.

Fordeler med Coola Classic Face Sunscreen SPF 30:

 • Lett og effektivt daglig bruk ansikts solkrem med SPF 30.
 • Gir bredspektret beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler.
 • Ekstremt lett og absorberes umiddelbart.
 • Føler ikke fettete, gir ikke et oljeaktig utseende på ansiktet.
 • Veldig mild duft, som fades umiddelbart etter påføring.
 • Passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.
 • Infused med organisk Acai olje og plankton ekstrakter for anti-aldring fordeler.
 • Inneholder fuktighetsgivende midler i form av lin- og primroseolje.
 • Solkremet går veldig bra over fuktighetskrem og under sminke.
 • Hypoallergen og parabenfritt produkt med 70% inaktive organiske ingredienser.

Ulemper med Coola Classic Face Sunscreen SPF 30:

 • Kostbar.
 • Tørr hud vil trenge ekstra fuktighet.
 • Selv om det inneholder anti-aging ingredienser, ikke observere vesentlige endringer.
 • Ikke en vannavstøtende solkrem.
 • Spesielt målrettet kun for ansiktsbruk.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøpe Coola Classic Face Sunscreen SPF 30? Jeg liker dette produktet og vil fortsette å bruke det til jeg finner en passende erstatning. Jeg anbefaler det også hvis du er ute etter en lett og effektiv solkrem.

Lotus Herbals Safe Sun SunScreen Gel SPF 20 Kaya Skin Clinic Daglig pleie solkrem Lakme Sun Expert Anti Darkening Sunscreen Khadi Herbal Sunscreen Lotion Clinique Sun SPF 50 Face Cream Lotus Herbals Safe Sun Solcreme Face Wash Gel Biotique Bio Aloe Vera Face & Body Sun Lotion SPF30 Revlon Photoready BB Cream Skin Perfector med SPF 30

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: