Hali, Halo Alle!

Dove er et tysk selskap som aldri klarer å imponere deg med sine fantastiske produkter. De leverer alltid hva de hevder. Det er en ting jeg elsker om Dove. I fjor har Dove kommet opp med et nytt utvalg av produkter som heter Derma Spa. Derma Spa produkter er like luksuriøse som alle som finnes på et spa. Pampering kremer, fløyelsaktig lotions og silkeolje oljer beriket med Cell-Moisturizers viktige fuktighetsgivende aktiva som arbeider i hjertet av hudceller forlater dem full av fuktighet.

Jeg er så glad for å få muligheten til å gjennomgå et så bra Dove-produkt for stor IMBB. Her er min mening om produktet.

Produktbeskrivelse: Nyt rikheten i vår godhetskrem fra det øyeblikket du glatter det om morgenen, til det øyeblikket du glir inn i sengen om natten. Lysende, jevnaktig, fløyelsaktig og myk. Utrolig strålende hud.

emballasje:

Jeg elsker kjærlighet elsker hvordan den ser ut og føles fra utsiden. Den har en veldig søt emballasje. Flasken er plast, men den myke typen plast. Etterbehandlingen av flasken er satin-typer. Det føles så godt å bare holde det. Flasken er for det meste hvit med en bronse gullhette. Få av bokstavene er også gull i fargen. Emballasjen ser luksuriøs ut som svært dyre merker. Flasken har et klaffdeksel som åpner og lukker lett. Jeg ville ha foretrukket om lokket lukket litt strammere. Jeg har ikke reist med det til nå og er litt bekymret. Flasken er ikke veldig stor. Det er en slank glatt flaske med bare 200 ml produkt. Den passer lett i en pose og tar ikke for mye plass. Veldig mild, men ekstremt attraktiv emballasje.

Konsistens: Kropps lotion er mild krem ​​i farge med meget tykk konsistens. Å se den tykke konsistensen var bekymret for at den ble absorbert i huden. Lotionen er veldig lett å spre over huden og det blir absorbert i løpet av sekunder. En veldig liten mengde var tilstrekkelig for hele mitt ben. Jeg ville normalt kreve 2,5 ganger mer av en vanlig kroppsrør.

Parfyme: Duften er veldig mild. Jeg kan forsikre deg om at de fleste vil elske måten det lukter på. Det har et notat av vanilje, saftige kokosnøtt og moskus duft med sitrus, ingefær og eple. Duften varer også i noen timer. Jeg ble overrasket over oppholdskraften. For sikker er duften mild, men det varer lenge.

Føle: Kropps lotion forlot huden min myk og myk. Denne kroppen lotion er målrettet for tørr hud. Jeg har tørr hud og elsker hvordan det føles. Lotionen fukte huden min godt (nå at det er veldig kaldt her). Produktet forårsaket ingen form for irritasjon eller rødhet. Det er egnet for sensitiv hud. Overallt er det et stoffbutikkprodukt, men utseendet og resultatene er det som et spa-produkt. Prisingen er liten høy i forhold til andre apotek kroppsrør. Men det er helt verdt prisen. Jeg kan ikke anbefale det nok. Det er en perfekt gave til noen du bryr deg om.

Min erfaring med Dove Derma Spa Godhet Kropp Lotion:

Masser sjenerøst fra anklene til midjen, fra håndled til skuldre, og over overkroppen.

• Beriket med celle-fuktighetsgivende midler - viktige fuktighetsgivende aktivstoffer komprimert fra naturlige frøoljer. • Blandet med omegaolje, skaper en overbærende, spa-lignende formel. • Resultatet? Godhet som fungerer i hjertet av hudceller, og gir deg en jevn, lysende, fløyelsmyk hud, en trippelbit for tørr hud. • Kremaktig vanilje, sukkulent kokosnøtt og moskus duft med sitrus, ingefær og eple notater kombinert med en sofistikert bukett fresia og frangipani. • Hurtigabsorberende. • Egnet for sensitiv hud.

Pris og antall: 4,95 € for 200 ml ca 350 INR for 200 ml

ingredienser:

Aqua, glycerin, dimetikon, isopropylmyristat, hydroksystearinsyre, natriumhydroksypropylstivelsefosfat, bensrolatum, arakidsyre, kaprylylglykol, cetearylalkohol, cetearylglukosid, sitrus Aurantifolia peelpulver, citrus limon peelpulver, dimetikonkrosspolymer, dinatrium EDTA, glukose, glycerylhydroksystearat, HippophaeRhamnoides Olje, Palmitinsyre, Parfyme, Fenoksyetanol, Natriumhydroksid, Stearinsyre, Tapiokastivelse, Alfa-Isometylionon, Benzylalkohol, Benzylsalisylat, ButylfenylMetylpropionell, Citral, Citronellol, Kumarin, Geraniol, Hexyl Kanel, Limon, Linalool, CI 77891

Pros av Dove Derma Spa Godhet Kropp Lotion:

• Nydelig emballasje (følelse og farger). • Lett absorbert i huden. • Ikke klebrig eller fet. • Lett parfymert. • Verdt prisen. • Spa slags produkt. • Blader huden silkemyk og godt fuktig. • Perfekt for tørr hud. • Egnet for sensitiv hud.

Cons Dove Derma Spa Godhet Kropp Lotion:

• Dekselet føles ikke så stramt.

IMBB Rating:4.9/5

Vil jeg kjøpe Dove Derma Spa Godhet Kropp Lotion?

Jeg elsker det så mye at jeg ikke kan komme over det. Det er søtt på alle måter. Hvordan kan jeg ikke kjøpe den igjen? Vil sikkert tilbakekjøp det hele om igjen.

Anbefaler jeg Dove Derma Spa Godhet Kropp Lotion?

Må prøve for alle der ute, spesielt hvis du har tørr hud eller i vintermånedene. Den har en last av godhet pakket inn i den. Skjem bort huden din med spa slags produkter og huden din vil takke deg.

Dove Go Fresh Nourishment Body Lotion Dove Essential Nourishment Body Lotion Dove Indulgent Nourishment Body Lotion Dove Intensive Moisturizing Cream Dove Sunshine Body Lotion Dove Pro Age Cream Oil Body Lotion Dove Purely Pampering Shea Butter Body Wash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: