Klimaet har tatt en slik sving her at begge (min leppebalsam og jeg) er ganske uadskillelige i disse dager. Jeg har tørre lepper. Uansett hva jeg gjør, hvor jeg er i leiligheten vår, holder jeg leppebalsam ved siden av meg. Jeg har brukt Nivea Hydro Care SPF 15 for en stund, og jeg liker det spesielt fordi det har SPF 15. Jeg så denne Pretty Moisturizing Lip Balm i butikken, nesten gratis. Denne leppebalmen er sinnsykt billig, derfor tenkt på å prøve det! 😀

Produktbeskrivelse: Nydelig leppebalm bidrar til å beskytte leppene mot de harde og skadelige effektene av vind og kulde. Lip relief for å vare hele dagen, slik at leppene dine føler seg naturlig myke, glatte og sunne.

Veibeskrivelse: Bruk så ofte som nødvendig.

ingredienser: paraffinum liquidum, squalane, etylexyl palamitate, ceresin, cera Alba, polybuten, cera mikrokrystallin, tokoferyl acetat, propylparaben

Pris: To leppebalmer for 75P (Kan du tro!)

emballasje: Som du ser på bildet, kommer Pretty Duo-leppebalmene i en hvit og blå gjennomsiktig emballasje. Lippebalmen ligner Nivea Hydro Care. Den eneste forskjellen er at denne ene blå hetten er mye mørkere blå enn Nivea en. Dette kan føre til identitetskrise for Pretty og kan også villede noen kjøpere. All informasjon er gitt på baksiden av emballasjen, unntatt holdbarhet. Jeg har nesten sluttet å se etter det her fordi jeg ikke finner det her i de fleste produktene. Leppebalmen kommer i et snurret rør og lokket lukkes.

Advarsel: Av de to leppebalmene er en leppebalsam defekt, da den ikke kommer ut fra vri opprøret. Jeg la merke til det for sent. Derfor ga opp tanken på å utveksle den. Jeg vil foreslå at du åpner pakken i butikken selv foran dem for å sjekke om begge fungerer som de skal.

Min erfaring med Pretty Moisturizing Lip Balm Original:

Temperaturen her droppet ned til minimum 3 grader Celsius i går, noe som medførte mer tørr hud for meg. Jeg tenkte om jeg brukte en leppebalsam en halv time siden, hva skal jeg gjøre nå. Pretty lip balm er hvit i farge og den er fargeløs. Tekstur er kremaktig, men ikke for kremaktig. Det har bare perfekt mengde krem, jeg vil si. Det er mindre buttery enn min tidligere Nivea leppebalsam, men det blir til meg.

Min tidligere leppebalsam var så kremaktig at jeg pleier å spise opp raskt, noe som førte til hyppig re-påføring. Og det var vanskelig å bruke leppestift over det på grunn av mine glatte lepper. Ganske leppebalsam virker fantastisk når du bruker leppestift over den. Det forstyrrer ikke tekstur av leppestift og samtidig holder leppene hydrert. Og du vet hva? Jeg kommer ikke ut til leppebalsam så ofte som før. Den har fantastisk oppholdskraft. Det virker fantastisk på tørre lepper og kaldt vær. Pretty leppebalsam har ingen lukt. Det ser naturlig ut på leppene. Det gjør ikke leppene dine ser skinnende eller hvite ut. Selv mannen din kan bruke denne leppebalsammen. 😛 Pretty leppebalsam har ikke skuffet meg.

Fordeler med Pretty Moisturizing Lip Balm Original:

• Ikke for kremaktig • Duftfri • Ikke testet på dyr • Super billig • Hold leppene hydrert i lang tid • Gjør ikke leppene skinnende • Ingen falske løfter

Cons of Pretty Moisturizing Lip Balm Original:

• Det har paraben Jeg ville ikke vurdere min defekte leppe balm som con fordi det er en produksjonsfeil. Det var bare et tilfelle at jeg kjøpte det defekte stykket. Jeg er sikker på at de ville ha endret det, hadde jeg informert dem.

IMBB Rating: 4/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøpe nydelig fuktighetsgivende leppebalm Original? Ja! Jeg finner det bedre enn min Nivea hydro care lip balm. Derfor vil jeg anbefale og tilbakekjøp det den andre gangen. Ganske leppebalsam har ingen SPF (og de har ikke hevdet det), så hvis du trenger en med SPF for utendørs, hold en sikkerhetskopi av Nivea en eller annen leppebalsam etter eget valg med SPF.

Faces Ultime Pro Long Wear Matte leppestift i Pretty Me Elle 18 Color Pops Lipstick - Pretty Peach Hvordan se pent ut uten sminke Cetaphil fuktighetsgivende lotion Toni og Guy Glamour Fuktighetsgivende Shine Spray Topp 10 Lip Balms Lakme 9 til 5 Crease-less Lip Balm - Ginger Suit Original Kilde Vanilje Melk og Raspberry Dusj Cream Dickinsons Original Witch Hazel Pore Perfekt Toner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: