Hei alle,

Jeg har nylig hentet noen få eyeliners fra Covergirl Queen Collection Vivid Impact Eyeliner-serien. I dag vurderer jeg skyggen - "Trøffel." Les videre for å finne ut hvordan denne eyeliner gikk.

Pris: $8

Produktbeskrivelse: Opprettholde slående eyeliner uten problemer. Ser ut med varig intensitet. Den vanntette eyelinerformelen og smudger-spissen jobber sammen for å gi deg intense øyne som får deg til å merke.

ingredienser:

Min erfaring med Covergirl Queen Collection Vivid Impact Eyeliner - Truffle:

emballasje:Denne eyeliner kommer i et blyantformat. Den ene enden av blyanten har selve produktet, mens den andre enden har en gummiflekker. Fargen på blyanten faller sammen med fargen på produktet, og i dette tilfellet er det en dyp brun farge.

Eyeliner er ikke uttrekkbar, og du trenger en spisser som spissen av blyanten er bundet til å bli stump over tid. Ikke min personlige favoritt som det fører til produktspill. Men på den positive siden gjør et blyantformat applikasjonen veldig enkelt.

Shade / Finish:Eyeliner er en dyp brun farge. Den inneholder ingen glimmer og det går helt ugjennomsiktig på øynene dine og setter til en fin matt finish. Den er svært pigmentert og dekker dermed øyelinjen din enkelt i en enkelt sveipe. Det er en fin daglig skygge som passer til de fleste hudtoner.

Tekstur / oppholdsstyrke:Tekstur av eyeliner er ganske kremaktig. Den glir jevnt over øynene. Den setter ganske raskt, og det smelter ikke eller smelter. Det ble satt på øynene mine i rundt 5-6 timer, noe som er bra med tanke på at jeg har oljede øyelokk. Selvfølgelig, hvis du gni øynene dine kraftig, vil det fade litt. Du trenger en sminkefjerner for å ta den av.

Jeg bruker også denne eyeliner på min vannlinje, og det irriterer eller ikke vann mine øyne, men oppholdsstyrken på vannlinjen er ganske lav og det forsvinner helt om et par timer.

Pros av Covergirl Queen Collection Vivid Impact Eyeliner - Truffle:

  • Vakker dyp brun farge.
  • Glider glatt på øynene.
  • Anstendig pigmentert.
  • Setter raskt.
  • Flammesikker.
  • God oppholdsstyrke.
  • Smudger kan brukes til å skape mykere utseende.
  • Irriterer ikke ved bruk på vannlinje.

Ulemper med Covergirl Queen Collection Vivid Impact Eyeliner - Truffle:

  • Er i blyantformat og vil trenge en skjerp.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekalle Covergirl Queen Collection Vivid Impact Eyeliner - Truffle? Dette er en ganske anstendig eyeliner og jeg vil sikkert anbefale deg å prøve det ut hvis du liker skyggen. Jeg har allerede noen få nyanser fra dette området og vil ikke tilbakekjøpe den eksakte nyansen.

Cover Girl Liquiline Blast Eyeliner - Blå Boom Covergirl Line Exact Liquid Liner CoverGirl TruMagic Skin Perfector Mattifier Soft Touch Balm Covergirl Sukkulent Kirsebær Colorlicious Lipstick Maybelline Levende og glatte linjer Olive og Metallic Silver Maybelline Levende og Glatt Liner Bordeaux Pearl Estee Lauder Signatur Eye Shadow Quad i trøffel Colorbar Sjeldne trøffel Full Finish Long Wear Lipstick Lakme Absolute Shine Line: Black Eyeliner L'Oreal Paris Super Liner 24-timers Vanntett Gel Eyeliner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: