Hei gals!

Håper alle dere nyter festlig sesong. Jeg er også veldig spent på å besøke forskjellige durga puja pandaler og delta i deres ritualer. Uansett før jeg begynner å drømme om garba og dandiya, la meg snakke om min dagens besettelse. Etter min ikke-så gode erfaring med Japonesque Brush Cleaner, kjøpte jeg denne velkjente Beauty Blender Cleanser i flytende versjon. Jeg har ikke brukt det faste rengjøringsmiddelet, men jeg har brukt denne rengjøringen de siste 2-3 månedene. Derfor kan jeg helt sikkert hevde at denne væskeklæren er definitivt bedre enn min tidligere børstebokser. Vi får billigere alternativer i markedet, men vurderer at det er forsiktig og effektivt, jeg føler det fortjener en sjanse. Så la oss lese mer om Beauty Blender Liquid Blendercleanser.

Produktbeskrivelse: Hva det er: En svamp- og penselrenser som er fri for fargestoffer og hudirritanter.

Hva det gjør: Dette rengjøringsmiddelet støtter integriteten til beautyblender®, da det fjerner overflødig rester og bakterier for en ren sminkeapplikasjon. Rengjøringsens beroligende soyabaserte, lavsøylformel bryter ned raskt og gjør den jordevennlig, mens den lette lavendel duften gjør det morsomt å bruke.

Foreslått bruk: -Ver du skjønnhetsblender® eller sminkebørster. -Applik en dime-størrelse mengde flytende blendercleanser® til faste områder av beautyblender. -Vask til skum, skyll og gjenta om nødvendig. Klem for å fjerne overflødig vann. -Great for pre-soaking å rengjøre stædige flekker. -Sett skjønnhetsblender eller sminkebørster ut for å tørke

Pris: $ 18 for 5 oz, jeg kjøpte den for $ 17,50 en stund tilbake

Min erfaring med Beauty Blender Liquid Blendercleanser:

Væskevernet kommer i en gjennomsiktig plastflaskeemballasje med en pumpe-trykkplate-mekanisme sammen med en tett montert hette for mer hygienisk og feilfri håndtering. Dens trykkplate mekanisme fungerer sikkert for svamper og børster, men da for stædige merker må vi suge børstene i løsningen, og det er der jeg finner denne emballasjen vanskelig. Selv noen ganger virker presseplaten fastkjørt, noe som gjør det vanskeligere å trykke videre. Det har en merkelig, såped lukt som jeg misliker, men heldigvis låter den ikke på svampene eller penslene. Annet enn det, finner jeg det ganske brukervennlig og reisevennlig.

Flytende rengjøringsmiddel er et gjennomsiktig, blekgult fluid med litt rennende konsistens, men det holder seg godt på svamper og børster uten å dryppe på gulvet. Jeg har ikke en Beauty Blender-svamp ennå, men jeg har par sminke / svamper fra forskjellige merker som trenger hyppig vasking. Derfor finner jeg at dette rengjøringsmiddelet fungerer perfekt for svampene. Vanligvis er sminkesvampene mine enkle å rengjøre som jeg sjelden bruker ansiktsmake, men jeg er overrasket over å se at bare få dråper av denne rengjøringen fjerner alt smuss og smuss av svampene mine i en minutt. Jeg mener, jeg må normalt vente i 2-3 timer hvis jeg danner svampene mine i en babyvaskløsning eller en vanlig rengjøringsmiddel, men med denne flytende rengjøringsmiddelet, kan jeg oppnå spotbehandling.

Jeg trenger ikke å vente på timer for å få svampene mine rene; dette er bare wow! Faktisk fungerer det også for min makeup børster, siden de sjelden er forsmusset med stædig grunnlag eller sminke, bare en pumpe gjør dem knirkende rene i løpet av få minutter. Men for bedre resultater på eldre flekker gjør jeg en oppløsning av rengjøringsmiddel i vann og dypper børstene mine i en halv time (som er god nok til å fjerne alle flekker og smuss), og mine børster ser piggende, rent skylling ut. Imidlertid ville jeg ha oppnådd disse resultatene med en babyvask også. Jeg mener at jeg ser at det fungerer veldig bra for lette flekker og sminkeavhengige gjenstander mens det er tider når jeg ikke har vasket dem i flere uker, og jeg føler behovet for å dyppe verktøyene mine i halv og time. Likevel er det mye bedre enn andre rensemidler.

Dessuten, så lenge jeg bruker det som en spotbehandling, fungerer pressplaten mekanismen for meg. Men det er vanskelig å helle væsken ut i en bolle mens du lager en løsning. Over alt jeg føler det annet enn sin trykkplate mekanisme, liker jeg alt om dette rengjøringsmiddelet. Hvis du har det bra med denne pressplaten, bør du sjekke det ut. Personlig tror jeg ikke jeg vil trenge det igjen siden 5 OZ vil vare meg i mer enn et år, selv om jeg bruker det ukentlig. Dessuten kan jeg få sin "solide" renser som jeg elsker å prøve forskjellige produkter hver gang.

La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Pros av Beauty Blender Liquid Blendercleanser:

• En flytende rengjøringsmiddel et kjent merke • Det fungerer veldig bra for både svamper og børster, uavhengig av merkevaren • Pumpemekanismen er praktisk å bruke som flekkbehandling for svamper og børster • Fungerer umiddelbart; Du trenger ikke å dyppe verktøyene i løsningen i flere timer • Fjerner sminkeavfall effektivt uten mye innsats • Det gir ingen rester eller lukt på mine skjønnhetsredskaper • Det tar bare en halv time å rengjøre strenge merker • Ganske brukervennlig og reisevennlig

Cons of Beauty Blender Flytende Blendercleanser:

• Det kan ikke virke umiddelbart for sta, gamle sminke • Jeg liker ikke den rare, såpige lukten som ikke er nær lavendel • Presseplaten blir ofte fastkjørt • Det er vanskelig å helle væsken i en bolle for å lage en løsning

Selv om jeg ser at dens trykkplate mekanisme gir meg uheldig til tider, kan jeg ikke nekte det faktum at det sparer så mye av tiden min som tidligere ble brukt på å skrubbe og gni svampene og børstene. Jeg trenger bare å dyppe min pensel eller svamp i rensepulveret og skyll dem med vann.

IMBB Rating: Jeg vil vurdere det 4,5 / 5!

Beauty Blender Blotterazzi Beauty Blender Micro.Mini Beauty Blender Pro + Blender Cleanser Solid Set Ulike typer Makeup Svampe, deres bruksområder og fordeler Sephora Precision Svamp, er det en billigere Dupe of Beauty Blender ??? Clinique Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup Foundation Dolce & Gabbana Perfect Luminous Liquid Foundation Kat Von D Mor evig flytende leppestift

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: