Hei damer

Å blande to utskrifter i ett antrekk er ikke så enkelt og krever en god følelse av stil. Hvis det gjøres bra så kan det se veldig stilig ut. Som blandingsutskrifter kan være litt vanskelig, jeg er her for å hjelpe deg i dag med dette innlegget mitt. Fortsett å lese for å vite mer.

Hold grunnfarge samme

Når du tenker på å blande 2 utskrifter, husk å beholde basisfargen samme for begge utskrifter. Hvis du holder fargetonen samme, er det svært få feilfeil i antrekket, og begge trykkene vil skinne sammen.

Vær kreativ

Ikke bare sitte og tenk at de utskrifter som henger rundt i skapet ditt, ikke fungerer sammen. Stå opp, gå til garderoben din og prøv alle utskrifter som har i skapet en etter en. Du kan få en helt ny antrekk ut av det.

Vurder din kroppstype

Dette er avgjørende. Fet trykk kan ikke være alles kopp te. Prøv å mikse og matche ting og skrive ut og finne ut hva som fungerer for din kroppstype. For eksempel, hvis du har en pæreformet kropp, vil horisontale utskrifter videre gi utseendet av fyldigere hofter, men vertikale striper vil tone dem ned.

Tilpass riktig

Noen ganger jobber 2 utskrifter ikke sammen, men hvis du legger til et solidt farget belte, blir utseendet bare på plass. Så, bruk alltid godt og velg alternativene dine nøye fra sko, belter, vesker til utsagnshalser.

Skala er nøkkelen

Hvis du bærer 2 overdrevne dristige utskrifter sammen i skrikende dristige farger, kan det ikke passe alle. Du kan kombinere en fet skrift med små utskrifter for å skape et mer slitesterkt og kantet utseende.

Stripete utskrifter

Hvis du ikke vil ha problemer med å blande utførlige utskrifter, men fortsatt vil følge denne trenden, kan du gå til alternativet, dvs. blande stripede utskrifter. Stripes fungerer bra med nesten alle slags utskrifter og fremdeles klarer å gi deg det trendy utseendet.

Blomsterskrifter

Floraler er flotte for somre og kan faired med andre blomsterutskrifter i samme fargetone for å skape et annet utseende. Blomstretrykk er også svært allsidig og ser bra ut med striper, polka dots eller til og med grafiske utskrifter.

Animal Prints

Dyreutskrifter er ikke så vanskelig å bære sammen, du må bare blande og matche og finne ut hva som passer deg. Dyreutskrifter har økologiske mønstre, slik at du enkelt kan gå for 2 forskjellige dyrebilder som utfyller hverandre.

Svart og hvitt trykk

Dette er også en av de sikreste måtene, men ser super klassisk og elegant ut. Nøkkelen er å bruke bare 2 farger; svart og hvit. Du kan gå til forskjellige mønstre i utskrifter og jobbe deg til et flott monokromatisk utseende.

Mindre er mer

Innlemme nøytrale farger i antrekket ditt hvis du tror at utskrifter blir for overveldende. Utskrift på utskriftstrend kan enkelt bli kaotisk, så husk alltid mindre er mer når det gjelder utskrifter.

Det er alt for nå gals ... Vennligst kommentér nedenfor på din favoritt fra listen.

16 måter å utforme dine trykte bukser 26 måter å stil utskrifter Må-ha sommeren stifter og kule måter å stil dem! Hvordan bruke Tartan Print Floral Print Trend Hvordan bruke Leopard Print klær og tilbehør 25 måter å bære en plissert skjørt på

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: