Produkt kjøpt av IMBB

Hilsener alle,

I dag vil jeg dele mine synspunkter om Innisfree Jeju Pomegranate Revitalizing Eye Serum. La oss komme inn på detaljene.

Pris: INR 1800 for 30 ml Produktbeskrivelse: Innisfree er revitaliserende øye serum med aktive ingredienser fra fersk Jeju granateple som gir deg lyse, smidige og glatte hud rundt øynene. De nypressede Jeju-granateplene korrigerer sløvhet og motstandsdyktighet i øyene dine. Ellaginsyren i Jeju granatäpplepresser behandler også tegn på hudforbrenning forårsaket av ytre irritanter og styrker hudens selvforsvarskraft for å holde seg frisk.

Egenskaper: • Fukt og hydrerer huden • Det hydrerende øyeserum forynger huden for å gjenopprette sin naturlige motstandsevne • Behandler fem tegn på aldring i huden - tap av fuktighet, levende energi, glød, fasthet og rynker • Lys, essensiell geltekstur virker effektivt mildt for å feste opp den kjedelige huden rundt øynene som mangler motstandskraft

ingredienser: Vann, Propanediol, Dimetikon, Glyserin, Bis-Peg-18 Metyleter Dimetyl Silan, Cetyl Etylheksanoat, Capryl / Capritt Triglyserid, Cyclopentasiloksan, Citrus Unshiu Peel Extract, Orchid Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Camellia Japonica Leaf Extract, Opuntia Coccinellifera Fruit Extract , Punica Granatum Blomst Extract, Punica Granatum Fruit Extract, C12-20 Alkyl Glucoside, C14-22 Alkoholer, Glyceryl Stearat, Nylon-12, Glimmer (Ci 77019), Saccharid Hydrolysat, Butyrospermum Parkii (Shea) Smør, Adenosin, Ammonium Acryloyldimetyltaurat / Vp kopolymer, etylheksylglyserin, xantangummi, karbomer, kaolin, trometamin, titandioxid (Ci 77891), tinnoksyd, polysilikon-11, Peg-100-stearat, dinatrium edt, fenoksyetanol, duft Hvordan å bruke: Slip et passende beløp på hånden, og bruk rundt øyene dine. Forsiktig klapp med fingrene for bedre absorpsjon.

Min erfaring med Innisfree Jeju Pomegranate Revitalizing Eye Serum:

emballasje: Den kommer i en fantastisk rødfarget flaske med en pumpedispenser. Flasken har mini størrelse og bærer 30 ml av øyeserum. Emballasjen er reisevennlig og enkel å bruke. Øyeserumet har også en ytre pappemballasje. Både - flasken og den ytre boksen - huser all informasjon om produktet.

Tekstur og duft: Øyeserumet har en kremaktig tekstur og en gellignende konsistens. Det glir på huden uten problemer, og jeg trenger ikke å gni det hardt for å få det til å bli absorbert. Konsistensen er perfekt å jobbe med. Formelen er ikke-klebrig og ikke fettig, og følgelig føles ikke tung på huden. Serumet har en blekgul tint til den med en mild duft som ikke er merkbar med mindre du sniffer den.

Bruk / Resultater: Dette øyeserum er ganske enkelt å bruke; bare søk et passende beløp og trykk forsiktig. Det spre seg veldig godt på huden og blir lett absorbert i huden. Serumet gjør ikke huden fettete eller klebrig. Den kan brukes i dagtid og natt, men jeg bruker den ikke to ganger. Vel, det er en grunn til alt. Når jeg bruker dette serumet og tapper i noen sekunder, ser det ut til å bli absorbert og det meste av produktet blir faktisk absorbert. Men når jeg slår fingeren over under øyet, selv etter en time eller så, blir det gjenværende produktet bultet opp. Selv om det oppblåsbare produktet aldri er for mye, er det fortsatt der.

Vær oppmerksom på at huden ikke ser fettete ut, men noen ganger er produktoverskriften fortsatt der. Derfor er det ikke et klokt valg å bruke dette serumet i løpet av dagen. Således bruker jeg dette serumet bare om natten når jeg ikke trenger å bekymre meg for at det blir ved et uhell. I første omgang fant jeg også at det gjorde øyet under øynene litt kløende og øynene vassen. Jeg gjorde ingen annen forandring i hudpleieregimet eller noen signifikant endring i kostholdet, så klart var dette øyeserum skyldig. Dermed begynte jeg ikke å bruke dette øyeserum hver kveld.

Etter et par søknader ga jeg nesten opp på dette serumet. Imidlertid, etter noen dager med bruk (nesten en uke), ble øyet mitt tilpasset formelen, og jeg møtte ikke dette problemet lenger. Når du bruker øyeserumet, prøv å ikke bruke det over lashline da det gjør øynene vann. Før du brukte dette serumet, var huden rundt øynene i en veldig dårlig form. Dårlig plan og uaktsomhet førte til mørke sirkler og puffiness.

Jeg valgte anti-aging øye serum som jeg tror at hudpleie produkter må brukes i henhold til hud bekymringer, og jeg hadde tørrhet, sløvhet i under øyet området. Jeg har imidlertid ikke fine linjer eller rynker. Så, til tross for bruk uten bruk over en måned, klarte dette øyeserum å gjøre øyeområdet lysere og behandlet mørke sirkler i en grad. Og jeg tror med den kontinuerlige bruken det vil få mine øyne til å se mye lysere ut og fjerne mørke sirkler også.

Det gjør øyeområdet mykere og jevnere. Det gir fuktighet og fuktighet, men jeg er ikke helt fornøyd med det. Jeg ønsket at mitt under øyeområde ble plumped, hvilket dette serumet ikke klarte å gjøre. Annet enn dette, kan jeg ikke kommentere effektiviteten på rynker som jeg ikke har dem.

Alt i alt: Dette øyeserum er veldig kraftig, men det har mange feil som ikke kan overses.Det behandler tegn på aldring, men gjør også den første bruken ubehagelig for følsomme øyne. Den behandler mørke sirkler og lyser opp huden effektivt, uansett om du bruker det regelmessig eller ikke.

Hva mislykkes det med å gjøre? Selv om dette øyeserumet gjør alt, svikter det ikke effektivt å hydrere huden. Det fukter huden skjønt. Jeg ventet noen plumpingeffekter fra serumet siden det gir anti-aldring fordeler, men det mislyktes også i dette området. Med andre ord er det ikke et tungt pliktig hydrerende øyeserum.

Pros av Innisfree Jeju Pomegranate Revitaliserende Eye Serum:

• Søt emballasje • Pumpe dispenser • Lettvektsformel • Fuktes under øyeområdet • Lyser opp huden • Behandler mørke sirkler • Gjør huden jevnere

Cons av Innisfree Jeju Pomegranate Revitaliserende Eye Serum:

• Ubehagelig i begynnelsen • Produktballer opp • Ikke egnet for alvorlig tørr under øyeområdet

IMBB Rating: 3.8/5

Innisfree Jeju Pomegranate Revitalizing Lotion Innisfree Pomegranate Sleeping Pack Capsule Oppskriftspakke Innisfree Orchid Berikte Krem Innisfree Orchid Eye Cream Innisfree Perfect 9 Reparasjon Øyekrem Innisfree Whitening Pore Eye Cream Slank Blush i Granateple Lakme Blush og Glow Pomegranate Gel Face Wash 5 fantastiske hudpleie fordeler av granatepler Kaya Brightening og Firming Intense Clarify HD Eye Serum Clinique All About Eyes Serum De-puffing Eye Massage Roll-On

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: