Hei alle sammen,

Hvis du er i hele "flytende leppestift" -tendensen som meg, vet du hvor vanskelig det kan være å bruke et slikt leppeprodukt om vinteren på grunn av overdreven tørking av flytende leppestifter. Videre, ved å bruke glatte leppebalmer under leppestifter, er det ikke noe, så derfor var jeg på jakt etter en god leppeprimer, og det var da jeg plukket opp denne Ardency Inn Modster Lip Balm og Primer.

Produktbeskrivelse: En universell leppebalsam som beskytter og primer lepper.

Hva det er formulert å gjøre: Ardency Modster Lip Balm og Primer gir hele dagen fuktighet, beskytter leppene, og den svake grønne fargen nøytraliserer leppefarge for et mykt fokus, prepping-lepper for nyansering. Den vektløse kondisjoneringsformelen gir mykere, sexierte lepper, mens peppermynte duften forfrisker pusten din. Lag den på som ønsket for tilsatt fuktighet og for fargeutløsende effekt. Den er formulert uten parabener, sulfater og ftalater.

Pris: $23

Min erfaring med Ardency Inn Modster Lip Balm og Primer:

emballasje:Leveres i et slank, glanset svart tilfelle med et magnetisk lukningslokk, veldig reisevennlig.

Tekstur og føle på lepper:Denne leppeprimeren er lysegrønn i røret som hevder å nøytralisere leppefargen, men den gjelder helt gjennomsiktig på leppene, faktisk vil den ikke engang komme opp i en fargeprøve så jeg hoppet over for å inkludere det i anmeldelsen. Så hvis du så på dette produktet for å camouflere eller nøytralisere pigmenterte lepper, blir du skuffet, men personlig for meg var dette ikke mye av et problem.

På leppene gjelder den og føles silkeslen. Det føles ikke for klebrig eller glatt. Faktisk føles det vektløs og uoppdagelig på leppene forventer den lette forfriskende peppermynte duften og smaken, som forblir selv når toppet med en leppestift. Det er ingen kjølefornemmelse som vanligvis er forbundet med et slikt minus-luktende produkt. Jeg merket ikke at det ga noen ekstra fuktighet eller fuktighet til mine tørre lepper, men det hjalp til med å glatte tekstur og fine linjer på dem og bidro til å holde dem komfortable hele dagen, selv når toppet med et supertørrende leppeprodukt.

Jeg pleier å bruke denne leppeprimeren under leppeforinger, matte eller flytende leppestifter og har lagt merke til at det hjelper dem så mye jevnt og enkelt. Siden det ikke har den glatte tekstur, påvirker det ikke hvordan leppestiften tørker. Det hjelper leppestiftet mitt ikke bløder.

Jeg merket ikke at det ga noen effekt på leppestiftets levetid selv om leppene mine så jevnere ut.

Samlet sett liker jeg dette produktet, men anser det ikke som et absolutt must-ha for alle. Hvis du er noen som har mange matte leppeprodukter, vil du definitivt dra nytte av å ha dette i sminkepakken din. Jeg vil anbefale dette.

Pros av Ardency Inn Modster Lip Balm og Primer:

 • Gir ikke en grønn fargetone.
 • Forfriskende minty smak og duft som ikke er overveldende.
 • Glatter ut tekstur og fine linjer på leppene.
 • Føler ikke klissete eller glatte, gir ikke en glansig glans, noe som vil gjøre leppestift glidende rundt.
 • Hjelper å forhindre blødning av leppestift.
 • Hjelper å holde leppen komfortabel under slitasje på tørkeleppeprodukter.
 • Gjør det tørreste smuldrende leppeproduktglasset lett på leppene.
 • Elegant emballasje.
 • Uten parabener.

Cons of Ardency Inn Modster Lip Balm og Primer:

 • Dyrt.
 • Hvis du har ekstremt tørre lepper, vil dette ikke reparere det eller gi noen ekstra fuktighet til dem.

IMBB Rating: 4.5/5

Ardency Inn Black Modster Glatt Ride Supercharged Eyeliner Nivea Fruity Shine Pomegranate Tonet Lip Balm Lakme 9 til 5 Crease-less Lip Balm - Ginger Suit Maybelline Baby Lips Berry Sherbet Spiced Up Lip Balm Nivea Fruity Shine Strawberry Lip Balm NYX Deep Nude Lip Primer Too Faced Lip Forsikring Lip Primer ELF Studio Lip Primer og Plumper "Target =" _ blank "> BH Cosmetics Eye og Lip Primer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: