Hei alle sammen!

Dagens gjennomgang handler om Catrice Ultimate Color Lipstick i skyggen 020 Maroon. Denne nyansen er en av sine første nyanser; det er en veldig grunnleggende. Les videre for å finne ut mer om det.

Produktbeskrivelse: Høypigmenterte, rike nyanser med perfekt dekning og glans, pluss en jevn, kremaktig og langvarig tekstur: Farge på sitt vakreste - som varer i flere timer.

Pris: € 3,95 for 4gms eller ca INR 280

ingredienser: Ikke tilgjengelig

Min erfaring med Catrice 020 Maroon Ultimate Color Lipstick:

Emballasjen er noe å falle for. Den kommer i en blank svart emballasje. Det har ikke en plastlignende følelse på utsiden. Det ser ut som en high-end leppestift når du holder den i hånden din. Det klikker også mens lokket lukkes. Lippestiften er sikker og det er ingen sjanse for at den åpnes ved en feil. Den kremete teksturerte leppestift glir jevnt på leppene og er lett å påføre. Det skarpe hjørnet av leppestiften kan brukes til å nå grensen og tipsene til leppene i tilfelle man ikke bruker en leppestift pensel. Jeg bruker vanligvis leppestift pensel for å nå kantene og definere leppe linjene.

Fargen sier 'Maroon' emballasjen, men tro meg at du vil bli overrasket over å se en naken farge i stedet. Fargen ser veldig naken ut. Det er en perfekt nøgen for mørke hudtoner. Det ville selvfølgelig passe til enhver hudtone. Den har en lysebrun undertone til den. Jeg ser ikke noe rødt. Jeg ville ha foretrukket om det hadde en liten tone med maroon, som navnet antyder så.

Her er hvordan jeg foretrekker å bruke denne leppestiften. Jeg bruker produktet, blott det med et vev, og deretter bruker jeg en leppestift pensel. Jeg tar en rød leppestift (veldig lite) og blander den røde over denne naken. Ved å gjøre dette får jeg litt farge på leppene mine og ikke ser vasket ut. Fôr leppene med en leppeforing når du bruker naken, gir et veldefinert utseende. Jeg strekker alltid mine lepper, spesielt når du har på deg nudder. Smokey øyne går bra med denne skyggen av leppestift. Denne nyansen er flott for hverdagsbruk også.

Det eneste problemet med produktet er at det bløder litt. Lippestiften bløder ut av leppene, og derfor er en leppeforing et must. Normalt flekker jeg leppene med et vev for å øke oppholdskraften og også for å oppnå et matt utseende; det ser bra ut når det gjøres. Produktet forblir satt i 5 til 6 timer. Det overfører ikke til min drikkebriller eller budges under måltider; som er flott, selvfølgelig! Det er lett å bygge opp fargen ved å bruke produktet på nytt. Det er viktig å fukte leppene godt før du bruker denne leppestiften selv; sørg for at du tørker ut leppebalmen før du påfører produktet for å få matte overflate.

Fordeler med Catrice 020 Maroon Ultimate Color Lipstick:

• Perfekt naken farge (for skumle skjønnheter) • Elegant emballasje • Intensitet av fargen som lett kan bygges • Holdbarhet - 36 måneder • Ikke dyrt • Cruelty-fri merkevare

Ulemper med Catrice 020 Maroon Ultimate Color Lipstick:

• Blår litt ut av leppene • Bruk av lip liner for å forsegle produktet er et must • Ikke veldig fuktighetsgivende • Tilgjengelighet i India

IMBB Rating: 4.5/5

Ville jeg tilbakekjøpe Catrice 020 Maroon Ultimate Color Lipstick? Jeg er ikke en naken elsker, og jeg foretrekker levende farger i stedet, derfor et nei for meg.

Vil jeg anbefale Catrice 020 Maroon Ultimate Color Lipstick? Hvis du er en naken elsker, gå for det.

Catrice 110 Rosa Me Up Ultimate Color Lipstick Catrice 360 ​​MATTraction Ultimate Color Lipstick Catrice Ultimate Color Lipstick: Pinker-Bell Catrice 330 Leppene er i brann Ultimate Color Lipstick Catrice Cosmetics 20 Rød eller Bad Ultimate Shine Gel Lip Lip Rimmel London 020 Shake Up Pink Fargespill Av Lippestift Gucci Brunette 020 Presis Sculpting Browse blyant Best Maroon Lipsticks Tilgjengelig i India Gull og Maroon Bridal Eye Makeup Colorbar Ultimate Blemish Corrector Urte Essenser Fargelegge My Shiny Shine Enhancing Shampoo BBlunt Bronse One Night Stå Midlertidig Hårfarge

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 24 2019