Av Maya Ramchandani

Hei alle sammen

Håper dine dager går fantastisk. I dag vurderer jeg en hårolje som jeg er helt forelsket i. Det er L'Oreal Elvive ekstraordinær olje for tørket ut hår. Jeg elsker å eksperimentere med ulike hår styling og fargeprodukter, men siden de siste 2 - 3 måneder, har dette håret blitt veldig tørt og skadet. Så bestemte jeg meg for å olje den for å reparere skaden. Men jeg liker ikke olivenolje eller kokosnøttolje da det føles veldig fettete og jeg liker ikke lukten i det hele tatt. Så jeg fikk L'Oreal Elvive ekstraordinær olje for tørket ut hår mens min pliktfrie shopping i Dubai. Jeg har prøvd det for rundt 6 til 7 ganger og opplevelsen er fantastisk.

Pris: Ca. Rs.1200 i Dubai-pliktfri shopping. $ 16.69 for 100ml på online shopping nettsteder.

ingredienser: Kamilleolje, kokosnøttolje, solsikkefrøolje, lotusolje, tiarablomstolje, matrikariaolje, rosenolje og til slutt linfrøolje.

Multi Bruk Olje: Arbeid 3 til 4 dråper gjennom håret ditt før du shampooer for å nærme håret ditt, før du tørker for å beskytte mot tørrhet eller som permisjon for å disiplinere og gi optimal glathet til håret ditt.

Min erfaring med L'Oreal Elvive ekstraordinær olje for tørket ut hår:

Jeg elsker bare emballasjen til denne oljen som den kommer i en pumpeflaske, noe som gjør det veldig enkelt å bruke. Den har ganske stilig emballasje for en hårolje. Det er en tung glassflaske. Jeg elsker bare utseendet sitt, og jeg har lyst til å bruke det jevnlig.

Stol på meg, det fungerer utrolig. Litt dyrt i henhold til størrelsen på flasken og tilgjengelig mengde, men jeg elsker bare denne oljen. Det er perfekt for folk som meg, som hater å lukte oljer, føler seg fettete og at klørhet av fet hår (chipchip). Dette er helt motsatt. Jeg kan bruke denne oljen nesten hver dag, og selv ville jeg ikke ha noe imot å gå ut med mitt oljede hår.

Som produktet hevder, kan det faktisk være som på tre måter, og jeg har prøvd alt. Før jeg tørket tørkede jeg på det på røttene og hodebunnen. Det ga meg en fantastisk effekt sammen med å forhindre håret mitt fra varmen. Som permisjon hadde jeg nevnt at jeg kan bruke dette hver dag, og jeg ville ikke ha noe imot, da det ikke gjør håret klebrig eller lukter som kokos, oliven eller jasminolje.

Jeg bruker vanligvis olje en dag før jeg vasker håret mitt og da jeg gjorde det, var resultatene fantastisk. Neste dag følte håret mitt mykt, silkeaktig og skinnende. Det passet godt håret mitt. Tidligere da jeg pleide å bruke enkel virginolivenolje eller kokosnøttolje, pleide jeg å ha litt silkeaktig hår neste dag, men bare for en time eller så. I stedet for å bruke L'Oreal Elvive ekstraordinær olje for tørket ut hår, forblir håret mykt, silkeaktig og skinnende i omtrent 2 dager. Det nærer og betingelser håret ditt utrolig. Jeg elsker helt dette produktet.

Det eneste problemet er prisen på produktet, det kostet meg omtrent rundt 1200 INR, da jeg kjøpte det fra Dubai, pliktfritt. I forhold til den tunge prisen som er betalt for en hårolje, er mengden ganske mindre. Jeg bruker en 100 ml flaske, og jeg har brukt den til maksimalt 6 ganger til dato, og den er allerede halv, infact enda mindre. Også, selv om jeg har brukt denne oljen siden en gang, etter at jeg har tørket håret mitt, føles det mykt og silkeaktig, men det er bare i 2 dager, det ser ikke ut til å gi noen langvarig forbedring.

Du kan kjøpe den etter hårtyper fra dette området, jeg elsket Elvive-serien fra Loreal. Jeg bruker det samme Elive-sortimentets sjampo og balsam for mitt tørre hår. Den som er tilgjengelig i India fra samme Elvive-serien er også bra. Jeg hadde prøvd den ene to ganger eller tre ganger som min kusine bruker den, og det virket på samme måte for meg. Begge er nesten det samme, bare en liten forskjell i ingrediensene.

Fordeler med L'Oreal Elvive ekstraordinær olje for tørket ut hår:

  • Gjør håret mykt, silkeaktig og skinnende.
  • Shine varer i nesten 2 dager.
  • Flott emballasje.
  • Pumpeflaske, veldig lett å bruke.

Ulemper med L'Oreal Elvive ekstraordinær olje for tørket ut hår:

  • Heavy pris.
  • Tilgjengelighetsproblem.
  • Mindre mengde (bare 100ml for 1200, huh)
  • Ikke for å fikse permanente problemer.

IMBB Rating: 4,5 av 5.

Vil du tilbakekjøpe og anbefale L'Oreal Elvive ekstraordinær olje for tørket hår? Ja, jeg vil definitivt kjøpe dette produktet igjen. Jeg elsker bare denne oljen. Det er ganske dyrt, men jeg trenger virkelig denne typen næring for håret mitt. Bare på grunn av dette produktet, er jeg forelsket i olje og oljer håret mitt også

L'Oreal Elvive ekstraordinær olje L'Oreal ekstraordinær olje for farget hår L'Oreal Total Repair 5 ekstraordinær olje for normalt hår L'Oreal Professional Mythic Oil Shampoo Hår: Slik blår du tørt hår hjemme Hårpleie 4: Tips for tørt hår Hjemmelaget hårpakker for tørr skadet hår

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: