Hei IMBBians,

Håper du likte din lange helg og gjorde alt som gjør deg glad i Gals. Jeg glede meg til helgen til å gjøre en liste over aktiviteter, men endte med å gjøre alle slags ad hoc-arbeid, som helt spiste tiden min. Vel, det var en ting som jeg gjorde - å besøke Kama Ayurveda-butikken for å plukke opp noen få produkter. Med monsoonene som kommer, har huden min begynt å oppføre seg underlig. Jeg pleide å ha normal til tørr hud, men jeg merker at huden min blir fet innen et par timer, og ved slutten av dagen er det helt verre. Selv om det ikke har vært noen endring i hudpleierutinen, ser huden min ut til å gråte for å få hjelp. Jeg plukket opp noen rensemidler og fuktighetskrem fra Kama og her går anmeldelsen til Kama Ayurveda Sanobar Body Moisturizer.

Pris: INR 650 for 200 ml Produktbeskrivelse: En reparerende formel som hydrerer fet og skadet hud uten å etterlate det fettete. En perfekt fuktighetskrem med ris og hveteekstrakter og solsikke og olivenolje som nærer og hydrerer huden. Infused med olivenolje og solsikkeoljer, legger det til grunn fuktighet forlater huden super myk og næret. Cypress essensiell olje beroliger og toner huden for å stimulere til sirkulasjon og mobilvekst. Forfriskende oransjeolje virker som et naturlig antibakterielt middel, stimulerer huden og gjenoppretter en naturlig sunn glød til hudfarge.

Det er 85,9% naturlig, hydrater og mykner huden, lindrer tørrhet og gjenoppretter stråling. Kama Ayurveda Sanobar Body Moisturizer er en rik, melkeaktig og dyp nærende fuktighetskrem som etterlater huden gjenopplivet og duftet med woody og sitrus notater. Det er en glattende og revitaliserende fuktighetskrem som nærer og hydrerer huden.

Hvordan å bruke: Påfør en generøs mengde til huden med fingertuppene og masser forsiktig med en beroligende, sirkulær bevegelse. Gjenta som ønsket.

Min erfaring med Kama Ayurveda Sanobar Body Moisturizer:

Kama Ayurveda Sanobar Body Moisturizer kommer i en gjennomsiktig, gjennomsiktig plastflaske med skruen type gullfarget hette. Når det er åpnet, er det en tett hette innvendig, som forhindrer fuktighetskremet i å leke.

Den fuktighetskrem selv er hvit i farge og er tydelig synlig inn gjennom flasken. Personlig elsker jeg gjennomsiktige, gjennomsiktige flasker som jeg blir kjent med når produktet går over og når skal jeg kjøpe det igjen. Fuktighetskremet er lotionaktig i konsistens og sprer seg godt for å holde huden fuktig og smidig.

Fuktighetskremet inneholder fransk sypress essensiell olje, olivenolje, aloe vera, sukker, hvetekim, solsikkefrø, rose og jasmin. Alle disse ingrediensene er ekstremt gode for huden og er kjent for å gi god fuktighet. Duften er mer mot mild sitrus rekkevidde på grunn av tilstedeværelsen av oransje.

Det sprer seg godt og blir gjennomvåt umiddelbart. Lotionen gjør ikke huden min klebrig og gir hydrering i god 6 til 8 timer etter påføring. Det er verdt en prøve for alle citrus søte duft elskere som ikke ville bry deg om kostnadene.

Pros av Kama Ayurveda Sanobar Body Moisturizer:

• Reisevennlig, lekkasjefast emballasje • Mild sitrus duft • Ikke klistrende, men likevel fuktig • Gjør huden myk og glatt • Inneholder oliven- og cypressoljer • Lett tilgjengelig

Ulemper med Kama Ayurveda Sanobar Body Moisturizer:

• Dyrt • Duften varer ikke lenge

IMBB Rating: 4.5/5

Kama Ayurveda Sanobar Body Cleanser Kama Ayurveda Rose Jasmine Facial Cleanser Kama Såpefri Cleanser Kama Ayurveda Pure Rose Water Kama Ayurveda Brightening Ayurvedic Face Scrub Kama Ayurveda Lavanya Natural Plant Mask Nivea I Dusj Body Moisturizer Astral Original Face and Body Moisturizer St Ives kollagen Elastin Advanced Body Moisturizer IMBB Beauty Panel: Fav Vinter Body Moisturizer Neutrogena Norwegian Formula Body Moisturizer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: