Hallo,

En annen fra rekkevidde av Inglot AMC Lip Pencil, skygge nr 28. Jeg er så glad i at du definitivt kan forvente flere anmeldelser super snart.

Pris - Rs 850 / - for 1,8 gm

Produktbeskrivelse:

En blyant som er tykk nok til å bruke som leppestift, men det kan skarpgjøres til et fint poeng for presis anvendelse som en leppeforing. Avocado olje fukter, glatter og regenererer leppene mens den moderne formelen sikrer en langvarig jevn dekning med fløyelsmatte matt finish.

Min erfaring med Inglot AMC Lip Pencil # 28:

Emballasjen er smart og enkel. Den ytre papirkartongen har all nødvendig informasjon angående produktet. Blyanten er en vri på en, men kommer fortsatt med en tipsespisser på bunnen slik at du kan gjøre det nøyaktige foringen med samme blyant. Jeg vil si det er et lite tillegg til emballasjen som gir verdi til high end-merker. Kroppen er matt svart som legger til den sofistikerte utseendet på den matte blyanten. Det eneste problemet er at det ikke er fargekoding, så du må huske skyggenummeret eller bruke denne teknikken hvis du har mer enn én fra samme rekkevidde.

Tekstur er jevn og matt samtidig. I motsetning til fuktige matte leppefarger, gjelder den som en matt farge og ikke fuktig matte; dermed prepping leppene er noe definitivt anbefalt. De som har super tørre lepper, kan føle seg litt ubehagelig hvis du hopper over skrubbe og fuktighetsgivende delen. Jeg bruker balsam, gjør resten av sminke, blend balsam med et vev og til slutt bruke fargen. Dette er ikke overtørket som det retro matte spekteret av Mac, men tørrere enn Faces Velvet matte eller Colorbar 8hrs Ultimate Lipcolor-serien.

Skyggen er en melkeaktig rosa med blå undertoner. Litt vanskelig skygge jeg vil si, du må parre den med komplimenterende rødme og øye sminke slik at fargen ser pen ut. Denne nyansen vil passe folk med kjøligere hudtoner mer, sammenlignet med gulaktige hudfolk. Jeg har lagt merke til at det går bedre på en god huddag og passer godt med lilla / blå øye sminke.

Den oppholdsmakt er lang; det varte på leppene mine i 6 timer flat uten primer / lip liner. Og den beste delen var at det ikke smedte eller bløste i løpet av tiden. Jeg liker virkelig oppholdskraften som matt leppestifter, men med et problem som fading, flekker eller ujevn utseende; Ingen av disse gjelder for dette. Jeg har ikke noe imot den åpenbart matte tekstur så dette er en hit for meg, og jeg har allerede plukket noen flere nyanser (vurderinger kommer opp).

Pros av Inglot AMC Lip Pencil # 28:

• Smart matte emballasje, med spisser. • Matte. • Steder lenge. • Array av nyanser tilgjengelig. • Ingen parabener. • Grusomhet fri. • Vri opp, ingen sløsing under sliping.

Cons av Inglot AMC Lip Pencil # 28:

• Dyrt for mengden. • Tricky shade. • Kan tørke for svært tørre lepper.

IMBB Rating – 3.5/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Inglot AMC Lip Pencil # 28?

Anbefale - Ja, hvis du er kult tonet og ser etter rosa matte leppefarge med blåaktige undertoner. tilbakekjøp - Jeg har allerede plukket noen flere nyanser. Denne spesielle nyansen er ikke for meg.

Inglot AMC Lip Paint # 67 Inglot Lip Pencil No 23 Inglot AMC Lip Pencil nr. 22 Inglot Matte Collection AMC Lip Pencil No 12 Inglot Matte Collection AMC Lip-blyant i skygge nr. 20

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 02 2020