Hei alle

Hvem elsker ikke nye lanseringer? Vel, det gjør jeg. Disse Lakme Lip Love Lip Care ble introdusert noen måneder tilbake, og nå har de kommet opp med 2 flere varianter. Jeg plukket begge deler fordi jeg ikke fikk sjansen til å kjøpe de forrige. Disse er mørkere farger som ville passe min lilla bit pigmenterte lepper bedre, så jeg kjøpte disse. La oss se hvordan de går.

Pris: 200 Rs

Produktbeskrivelse:

Min erfaring med Lakme Cocoa Lip Love Lip Care:

emballasje: Leppebalmen kommer i en vakker blommefarget emballasje. Lokket er gjennomsiktig med 'Lip Love' skrevet i kursiv og i hvit farge. Leppebalmen snurrer opp og ned perfekt. For meg ser denne leppebalmen ut som Elle 18 leppestifter. Begge ser det samme ut med det svake senteret. Lokket er litt spinkel, men generelt liker jeg emballasjen som det er fint og praktisk.

Farge / pigmentering: 'Kakao' er en vakker nakenbrun farge som ser bra ut på alle hudtoner. Det gir en vakker farge på leppene. Det er ikke superpigmentert, men ja, du får en fin fargetone på leppene dine. Jeg elsker virkelig den lette fargen som denne gir. Det er perfekt for de dagene du ikke vil bruke leppestiftet ditt, men vil fremdeles ha litt farge.

Tekstur: Det er super kremaktig og glatt. Kommer til fuktighetsgivende delen, gjør denne balm en ganske god jobb på det. Når leppene dine er super tørre og du bruker det, virker det umiddelbart. Det beroliger dine tørre og uttrukne lepper og gir nok fuktighet. Det hydrerer ikke, men når du tørker av leppebalmen, vil leppene dine fortsatt ha litt fuktighet. Tetrisen er lys, så uansett hvor mange lag du piller på, vil leppene dine ikke føle seg tunge.

Oppholdsstyrke: Uten måltider holdt denne leppebalmen på meg i ca 3 timer. Som enhver leppebalsam trenger dette hyppig re-applikasjon. Men leppene dine ville ikke føle seg ubehagelig når leppebalmen er borte. Så du kan komme unna i 5 timer etter søknad.

Lukt / Smak: Det har en søt kakao duft, som er mild og ikke kjører når du bruker på leppene. Det har ingen smak overhodet.

Pros av Lakme Cocoa Lip Love Lip Care:

  • Hyggelig emballasje.
  • Praktisk og reise vennlig.
  • Gir en fin farge til leppene.
  • Moisturizes leppene dine veldig bra.
  • Elske tekstur.
  • Mild og søt duft.

Cons av Lakme Kakao Lip Love Lip Care:

  • Oppholdsstyrke kunne vært forbedret.

IMBB Rating: 4.2 / 5

Vil du komme igjen Lakme Cocoa Lip Love Lip Care: Ja, det er et godt kjøp. Jeg vil anbefale denne leppebalsam til deg.

Lakme Lip Love Lip Care i vanilje Lakme Strawberry Lip Love Care Lakme Cherry Lip Love Care Lakme Lip Love Lipstick - Coral Care Palmers Kakao Butter Formula Massasje Lotion for Stretch Marks Palmers kakaosmør formel med vitamin E kropps lotion Skjønnhetsformler Kakaosmør Kroppskrem Vaselin kakao smør dyp kondisjon kroppen lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: