Hei alle,

Her er den siste nyansen jeg eier fra Covergirl Jumbo Gloss Balm Creams. Skyggen heter "300 Tangerine Dream." Jeg har allerede vurdert 3 nyanser - Strawberry Frappe, Cherry Cream Pie og Berries n Cream fra dette området. Les videre for å finne ut mer.

Pris: $ 6.99. Prisene kan variere fra butikk til butikk.

Produktbeskrivelse: Myk glans og rik farge i en saftig leppebalsam! Fargeløs Jumbo Gloss Balm Creams låses i fuktighet for glatte, myke lepper med rik, kremaktig farge. Finn dine begjærlige nyanser!

Slik søker du: Ansiktsløs balsam til lepper, startende fra midten og arbeid deg ut. Smekk lepper sammen og puck opp!

Min erfaring med Covergirl Jumbo Gloss Balm Creams - 300 Tangerine Dream:

emballasje: Denne lekkrem kommer i en kubisk fargepulverpakning. Røret er oransje i farge og basen er sølv. Fargen på røret skal passe til skyggen av leppeproduktet, noe som gjør det enkelt å identifisere om du har flere av dem.

Hetten lukkes stramt og er ugjennomsiktig. Den har en vridningsmekanisme som gjør det enkelt å bruke. Ingen skarphet er nødvendig, noe som betyr at ingen produkt er bortkastet, men leppestiften svinger ikke helt ned og en del av leppestiften forblir utsatt. Dette gjør det utsatt for utilsiktet nicking. Siden produktet er i et lipcrayon-format, er det lett å søke på Cupidens bue og hjørner av leppene.

Shade / pigmentering: Tangerine Dream som navnet antyder er en nydelig nyanse av oransje. Den har små undertoner av koraller og er en veldig sommerfarge. Selv om det er en lys farge, ser det ikke ut på gipsene. Pigmenteringen av denne leppestiften er som en balsam og dermed er den litt ren. Men det hjelper med å toning ned den lyse skyggen.

Textur, Avslutt, Pigmentering:Tekstilkremens tekstur er balsam som den glir jevnt på leppene. Det slenger ikke på leppene dine i det hele tatt. Det føles ganske fuktighetsgivende og behagelig på leppene. Avslutningen på denne spesielle skyggen er en blank, ren en. Leppekremet varer ca 4 timer og kan overleve lette måltider. Det klumper ikke på leppene og gir ikke noe sted igjen.

Pros av Covergirl Jumbo Gloss Balm Creams - 300 Tangerine Dream:

  • Vakker korall oransje skygge.
  • Glider glatt på leppene.
  • Føles ganske fuktighetsgivende.
  • Enkel twist-up mekanisme.

Ulemper med Covergirl Jumbo Gloss Balm Creams - 300 Tangerine Dream:

  • Ikke så bra, å holde strøm.
  • Ikke veldig sterkt pigmentert.

IMBB Rating: 3/5

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefal Covergirl Jumbo Gloss Balm Creams - 300 Tangerine Dream? Hvis du ser etter et litt rent oransje leppeprodukt, kan du prøve det ut. Jeg vil ikke tilbakekjøpe denne nyansen, men jeg har allerede noen få nyanser fra dette området.

Covergirl Jumbo Gloss Balm Creams - 290 Berries n Cream Covergirl Jumbo Gloss Balm Cream - 305 Cherry Cream Pie Covergirl Jumbo Gloss Balm Creams - 295 Strawberry Frappe Covergirl Lip Perfection Jumbo Gloss Balm - Berry Twist 230 CoverGirl Candylicious Colorlicious Lip Gloss Cover Girl Super Luscious Wet Lip Gloss FirePlum AG9 CoverGirl Wetslicks Krystaller Lip Gloss 450 Candy ELF Jumbo Lip Gloss Stick i Tiki-lommelykter ELF Jumbo Lip Gloss Stick - Flørtende og Girly ELF Jumbo Lip Gloss Stick i Movie Star ELF Jumbo Lip Gloss Stick - Rosa Paraplyer Elizabeth Arden Åtte-time Kremintensiv Lip Reparasjon Balm Lakme Cherry Lip Love Care for litt TLC! Revlon Colorburst Lip Smør Cherry Tart

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: