Hei venner,

Håper alle dere nyter festival sesongen! I dag er jeg her for å dele et annet skjønnhetsprodukt med dere alle som viste seg å være min ultimate livsfrelser gjennom hele turen. Som jeg nevnte før, har Make Up For Ever oppstått med 10 forskjellige primersammensetninger i markedet som målretter mot bestemt hudtype og bekymringer, og disse skaper mye hype i markedet. Jeg plukket også deres mattende og glattende primer, og i dag vil jeg dele min fantastiske opplevelse med sin glattende primer som virkelig hjalp i å sløre all min sminke og hudpleie woes så bra (uten noen concealer og foundation), bare en dab av ansiktspulver, fantastisk, va? Selv om jeg brukte den sammen med en mattende primer for å få langvarig matt og feilfri finish! Så, la oss lese mer om Make Up Forever Step 1 Equalizer Smoothing Primer!

Pris: $ 36 for 1,0 oz og $ 18 for 0,5 oz, ekskluderer frakt og skatt.

Produktbeskrivelse: En sminkeprimer som hjelper med å balansere hudens tekstur og tone for jevnere, jevnere og lengre varighet.

Hva det gjør: Forbered huden for sminkerutinen din med Step 1 Skin Equalizers, og ta kontakt med hudens bekymringer med denne innovative sminkeprimeren. Perfekt for å balansere huden og oppnå et ideelt sminkeresultat, det er lett og kremaktig, og gir et jevnere tonet utseende, og øker fundamentets hold. Denne primeren for alle hudfarger etterlater sminke og ser frisk ut i flere timer mens den hydrerer, firmaer og glatter ut huden.

Min erfaring med å gjøre opp for alltid Trinn 1 Skin Equalizer Smoothing Primer:

I likhet med den tidligere mattificerende primeren er den også plassert i en lignende sort pappemballasje. Heldigvis er røremballasjen forskjellig i farge som den er blekgrå, og du kan enkelt skille fra de andre rørene. Det er også ganske brukervennlig og reisevennlig produkt, selv om jeg føler meg lurt på mengden, spesielt for prisen jeg betaler.

Glattprimeren er en peachy beige silikonbasert primer, som lett kan spreses uten kake eller flaky finish. Selv om jeg ikke kan nekte det faktum at det kan slå seg ned i de tørre flekkene, så bruker en svamp eller ansiktsbørste mye for å få jevn finish, i motsetning til blanding med fingertips. Jeg har også brukt sin andre variant "mattende primer" og sammenligner denne glattende primeren med den forrige varianten, jeg ser at mens den mattende primer bare matter hudoverflaten med ren dekning, men glattende primer legger til en glød med middels dekningsvullingseffekt og vises ikke under sminke og / eller til og med iført alene med en dab av ansiktspulver.

Selv den mattende primeren kommer ikke opp på huden, men så ser jeg mer omfang av dekning og unngår ekstra lag sminke med denne glatte primeren, da det nesten blurs ut mine åpne porer og fine linjer i en god grad at Jeg er god å gå med bare pudderoppslag.

Selv om jeg merker at jeg ikke får lindring fra skinn eller fet hud når ansiktet mitt begynner å bli fet i løpet av 7-8 timer, men da kan jeg ta vare på svette og olje med andre oljeabsorberende produkter. Men det forklarer også at det kan øke levetiden til ansiktsmake og hjelper oss med å få en perfekt finish, forutsatt at vi klubb denne primeren med en mattende primer for å få både matt finish og langvarig sminke.

Ja, gals, hvis du bruker det alene på ansiktet, kan være vanskelig for fet og kombinasjonshud, selv om du bruker oljefri, gjør matte ansiktsmakeup det. Personlig foretrekker jeg å klatre denne primeren med mattende primer for å unngå fundament og concealer siden jeg får både dekning og matt finish alene med disse produktene toppet med oljeabsorberende innstillingspulver. Jeg er ganske imponert over å se at det heller ikke fremhever mine oljeproblemer eller det forårsaker tørrhet eller brudd på huden min. Det ser ut til å være en god avtale for enhver skjønnhet som ønsker å unngå kraftig sminke og ønsker en anstendig dekning fra primer.

Denne primeren vil definitivt bidra til å sløre ut mellomhøye og lyse feil, bortsett fra å gi jevn glødende finish på huden min, uavhengig av hudens tekstur og hudtype. Selv om high-end-prisen ofte plager meg, ser det ut til at mengden er mindre vurderer bruk og pris. Jeg kan få det igjen, selv om jeg også søker etter billigere alternativer for å matche mine forventninger og resultater begge.

La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Pros for å gjøre opp for alltid Trinn 1 Skin Equalizer Smoothing Primer:

 • En silkeaktig myk, lett spredbar glatting primer ment for åpne store porer og første tegn på aldring.
 • Lett blandbar med ansiktssvamp eller ansiktsbørste.
 • Det legger seg ikke inn i de fine linjene eller milde tørre flekker når det påføres med en pensel eller en svamp.
 • Ikke bare utmerker porene i stor grad, det gir også en lysende glød til ansikt med jevn, raffinert hudtekstur.
 • Vises ikke under sminkelagene.
 • Det erstattet mitt fundament og concealer som en lyspulver-touch-up er alt jeg trenger etter å ha påsatt denne primeren.
 • Det forverrer ikke min akne-utsatte hudproblemer, fremhever ikke tørrhet.
 • Utvider oppholdskraften i sminke.
 • Brukervennlig og reisevennlig emballasje.

Cons of Make Up Ever Ever Step 1 Skin Equalizer Smoothing Primer:

 • Ikke bra på å kontrollere oljen, selv om jeg får 6-7 timer matt hud med den.
 • Søknad med fingertips anbefales ikke.
 • Kan være vanskelig for tørr hud skjønnhet.
 • Det er veldig dyrt for mengden vi får, jeg har bare 8 brukerer ut av det.

Ærlig, jeg føler fremdeles at det er bra å holde sine gode resultater til side, prisen jeg betalte for 8 bruksområder, er rett og slett gal! Jeg har prøvd mange gode primere før som gir mer eller mindre lignende resultater, derfor er jeg ikke sikker på om jeg skal igjen utelukke nesten 18 dollar for bare 8 bruksområder? Selv om jeg ikke kan nekte det faktum at for folk som meg som vil ha minimal eller ingen sminke, er denne grunnen en nødvendighet fordi det er i stand til å gi fordeler av begge fundament-concealer i ett, det også uten noen forferdelig kast i motsetning til bb eller cc kremer .

IMBB Rating: Jeg vurderer det 3,7 / 5!

Dele våre turbilder, hvor jeg har slitt denne primer alene med bare ansiktspulver og se hvordan det effektivt skjulte alle mine hudfeil 🙂

Gjøre opp for alltid Hydrating Primer Step 1 Skin Equalizer Skin Primer: Gjør opp for Ever HD Microperfecting Primer Gjøre opp for Ever Step 1 Skin Equalizer Radiant Primer i Pink Gjøre opp for Ever Step 1 Skin Equalizer Mattifying Primer Gjøre opp for alltid Step1 Skin Equalizer - Radiant Primer Yellow

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 28 2020