Hei mine skinnende stjerner!

Håper du skinner klart innvendig og utvendig. I går gjorde jeg litt moro shopping for min kommende bursdag. Under min morsomme shopping, henter jeg tilfeldige ting uten å bruke tid på å ta noen beslutning. Det er som å bestille en helt ny mat på en restaurant (jeg er en matkonsulent). Hvis du liker maten, ville du prøve det igjen, og hvis ikke, så ville du bare ha en god latter etter eget valg og fortsette. Selvfølgelig er det bare mulig når prisene er lave. Dette er min første leppestift fra merkevaren, Makeup Revolution. Jeg har lest ganske mange vurderinger om dette merket på IMBB, og derfor har jeg bestemt meg for å prøve det selv. Jeg er veldig spent på å dele all informasjon med deg, og her går det.

Produktbeskrivelse: Du vil bli overrasket over leppestiftenes kvalitet, dette er din MÅSTE ha leppestift, og enda bedre, utrolig verdi på £ 1 hver, slik at du kan samle dem alle! Over 20 nyanser av denne kremete, langvarige leppestiften med høy fargeutbetaling. Fra naken til brights, og mattes til kremaktig er det noe som passer for alle.

Pris: £1

Min erfaring med Makeup Revolution Encore Amazing Lipstick:

Det var ikke noen tester tilgjengelig for dette produktet i butikken. Jeg fikk hint om skyggen fra kulen og hadde ingen anelse om tekstur, pigmentering eller andre ting. Opplevelsen av å plukke opp tilfeldige ting, er ganske lik den til et arrangert ekteskap. Du vet ingenting om partneren din, men du føler deg fortsatt spent og optimistisk. Jeg følte på samme måte for denne leppestiften. Jeg hadde gjerne tatt imot usikkerheten. Jeg foretrekker dristige farger og de som lyser opp ansiktet mitt.

emballasje: Encore kommer i en svart kuleemballasje med fargen på lokket som viser selve fargen på leppestiftet inne. Du kan åpne det gjennomsiktige lokket og bruke det ved hjelp av en leppebørste. En av de største feilene er at det ikke er noe om fargen på basen. Derfor kan det bli blandet med andre Makeup Revolution leppestifter, når du har det travelt. Emballasjen ligner veldig MUA leppestifter, hvilke få førstegangskjøpere kan finne forvirrende. Jeg føler at de kan miste sin merkeidentitet på grunn av denne grunnen. Makeup Revolution bør komme opp med en unik pakking ide av seg selv snart. Det føles skjøre og svakt for hånden, og hetten lukkes med et klikk.

Skygge: Skyggen er lyserød med sølvskimmere. Når jeg påførte det på leppene mine, dominerte sølvskumrene skyggen som gjorde at leppene mine ser hvite ut. Jeg likte ikke fargen i det hele tatt. Dumt, jeg ventet en glatt slags effekt fra denne frostige leppestiftet. Bare få studenter kan like denne skyggen.

Tekstur: Tekstur er kremaktig og buttery. Det glir godt på de tørre leppene. Du trenger ikke leppebalsam under leppestiftet, og det føles ikke tungt på leppene.

pigmentering: Jeg måtte sveipe den 2-3 ganger for å dekke leppene. Det dekker ikke mine naturlig pigmenterte lepper. Lippestiften legger seg ikke på fine linjer, og shimmers reiser ikke over hele ansiktet, selv når de spiser.

Lukte: Det har en hostesirup eller en fruktig bobeltom som lukt, men det går bort umiddelbart etter påføring på lepper.

Oppholdsstyrke: Oppholdsstyrken i dette er veldig bra sammenlignet med leppestifter fra andre merker. Jeg hadde brukt det om morgenen på rundt 11 A.M og hadde en lett frokost, men den forblev intakt. Deretter hadde jeg lunsj rundt 2 P.M og det var fortsatt på mine lepper, selv om det hadde litt bleknet. Når shimmeren begynner å falme, blir den lyserøde skyggen synlig på leppene, som ser bra ut. For å få det til å fungere, må du vente i 3-4 timer. Den forblir på lepper i minst 3 timer.

Advarsel: I noen av de elektroniske shoppingområdene ser skyggen lilla ut, som det tydeligvis ikke er, som du ser på bildene.

fjerning: Det blir lett fjernet av noen sminkefjerner som etterlater litt glimmer på leppene.

Pros av Makeup Revolution Encore Utrolig leppestift:

 • Billig.
 • Glatt og lett tekstur.
 • Non-tørking.
 • God oppholdsstyrke.
 • Shimmers vil ikke reise over hele ansiktet ditt.

Cons of Makeup Revolution Encore Utrolig leppestift:

 • Skygge i seg selv er ikke bra.
 • Shimmers ser hvite på leppene.
 • Odd emballasje.
 • Ikke bra for pigmenterte lepper.
 • Overfører litt.
 • Ingredienslisten er ikke nevnt.

Vil jeg anbefale / tilbakekjøpe Makeup Revolution Encore Amazing Lipstick? Mitt ordnet ekteskap med dette produktet gikk tydeligvis ikke bra, og jeg er ganske lykkelig til å avslutte dette forholdet. Jeg vil ikke anbefale dette til noen og vil aldri tilbakekjøp det. Men jeg kan prøve andre nyanser fra dette området som vice, saftig, kriminalitet, depraved og 100% vamp fordi prisene er ganske lave, og jeg har ikke prøvd de nyansene ennå.

IMBB Rating: 2/5

Makeup Revolution London Coral Amazing Lip Gloss L'Oreal Color Riche Extraordinaire Lip Gloss - Coral Encore ELF HD Blush - Encore Makeup Revolution Amazing Lipstick i Dazzle Smelter i varme! Makeup Revolution London Luscious Amazing Lipstick Makeup Revolution London Divine Amazing Lipstick Makeup Revolution Amazing Raspberry Lip Gloss - Du vil falle for denne vakre fargen

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: