Hei venner!

Hvordan har du det i dag? Vi er alle glade for kommende festlig sesong. Nå skal vi endelig ha på seg vår indiske antrekk og danse til melodiene til dem desi dandiya sanger. Jippi! Uansett, jeg er også her for å dele mitt siste kjøp med deg alle, som skjer for å være mitt første kjøp fra merkevaren 'Belif'. Jeg hadde hørt mye om dette koreanske merket fra andre mammaer og endelig besluttet å prøve det selv. Mens jeg liker det for sin interessante liste over ingredienser og resultatene, har jeg en stor bekymring med dette produktet. La oss snakke i detalj om det!

Produktbeskrivelse: Hva det er: En oljefri fuktighetskrem som kontrollerer olje, forfiner porene, og etterlater huden hydrert og glatt.

Hva det er formulert å gjøre: Denne formelen er en unik blanding av tidstestede apotekskremer, inkludert rosehip, en kraftig vitamin-C-pakket ingrediens. Den friske, lette tekstur styrer olje og forynker porene samtidig som det gir hydrering for en jevn, smidig og frisk følelse.

Pris: $ 38 for 4,22 fl oz, ekskluderer frakt og skatt

Min erfaring med Belif Oil Control Moisturizer Fresh:

Vel, fuktighetskremet kommer i enkel, ugjennomsiktig, hvit plastflaskeemballasje med en pumpepumperåpning. Mens jeg savner sikkerhetsdekselet, har den en ekstra liten klemme festet til pumpemunnens munn for å sjekke utilsiktet lekkasje. Det dekker også åpningen av flasken for hygiene. Men når vi mister den lille ting, må hele ideen om brukervennlig og reisevennlig emballasje bli revurdert. Det har en mild duft som er greit med meg.

Uansett, annet enn emballasjen, er jeg ganske fornøyd med produktet; selv om jeg har min andel av bekymringer som virker overveldende til tider. Fuktighetskremet virker som gelbasert, lett, gjennomsiktig hvitkrem som lett sprer seg på huden min og blir absorbert øyeblikkelig, og det etterlater ingen fet eller dugg følelse bak. Jeg trenger 2-3 pumper for ansikt og nakke og gir meg godt hydrert hud hele dagen. Bortsett fra dette tar det også hensyn til tørre flekker og ujevn hudtekstur i stor grad. Men jeg er mer opptatt av min oljeholdige hud som blir oljere etter 3-4 timer med å bruke denne fuktighetskrem på huden min.

Dette er noe rart fordi jeg aldri kommer til å skinne i ansiktet før 5-6 timer med noen grunnleggende fuktighetskrem som også med et dråpe ansiktspulver. Men med denne Belif-fuktighetskremeren, gir ikke min oljefri ansiktspulver ingen resultater som jeg begynner å merke på glans på t-sonen og kinnene ved slutten av 3. timen. Men, bortsett fra dette, er jeg ganske imponert over å se hvordan det virket på min ujevne struktur gjennom hele vår tur.

Jeg lider av tørre flekker på kinnene mine enn tilstoppede porer, og det rydde ikke bare min hud ved å rydde de ujevne flekkene og opprettholde min jevne hudtekstur, men hjalp meg også med tilstoppede porer. Jeg vil ikke kalle det en veldig dyp rensende innvirkning, selv om det fortsatt var lindrende sammenlignet med min bareMinerals-rensemiddel som mislyktes enormt i dette aspektet.

Ja, det hjalp meg med å finpine porene mine og fikk dem til å se seg synlig unnoticeable i noen timer hvis de fulgte med min nye, porøse pulver. Det må være litt mer effektivt når det gjelder å kontrollere glans for å bli min HG-fuktighetskrem til sommeren. Dessverre kan jeg ikke bære glans på ansiktet mitt, selv om jeg vet at dette fuktighetskremet er så effektivt for andre bekymringer. Jeg vil absolutt anbefale dette til vanlig, kombinert og tørr skinnet skjønnhet for sine virkelig gode resultater mot tørr, flakket hud. Det vil definitivt hjelpe deg med å få jevn hudtone og hudtekstur med duggfølelse som kan brukes for enhver kombinasjon, normal hudtype, men ikke for fet hudskjønnhet.

Likevel gleder jeg meg til å bruke det om vinteren da jeg trenger en effektiv behandling mot tørrhet, ujevn hudstruktur for vinteren. Også siden huden min blir mindre fet på høsten, håper jeg på gode erfaringer med dette produktet, selv om det er et seriøst skip for somre.

La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Fordeler med Belif Oil Control Moisturizer Fresh:

• En lett, gelbasert fuktighetskrem formulert uten parabener, sulfater og ftalater • Det spreder seg lett på huden min uten oljeholdig rester bak; Bare frisk, hydrert hud hele dagen med 2-3 pumper av lotion • Det fjernet hudtekstur ved å rydde tørre flekker på huden min, bortsett fra rengjøringsporer • Det hjalp også huden min mot sesongmessige endringer og mindre tørrhet • Det er også effektivt å rengjøre tilstoppede porer i en viss grad og bidrar til å raffinere hudtekstur med vanlig bruk • Det fremhever eller forverrer ikke vår fet, akne utsatt hud ved en tilfeldighet • Det irriterte ikke min tørre, rare, følsomme hud • Ganske effektiv i bekjempelse av sykeffekter av dehydrering, kaldt vær og / eller uregelmessig hudpleieplan

Ulemper med Belif Oil Control Moisturizer Fresh:

• Tricky emballasje • Det hjelper ikke med å kontrollere oljen • Det kan ikke være effektivt for de første tegn på aldring • Det har få kjemikalier som kan forstyrre følsom hudtype

Vel, ærlig talt, føler jeg at det er et ganske rimelig alternativ for våre fet hud bekymringer, hvis bare det var litt bedre i å kontrollere shine. Likevel bruker jeg det ved sengetid for å behandle min ujevne hudtekstur, og det hjelper min bekymring sterkt. Jeg vil absolutt anbefale det til normale, kombinasjonskinnede skjønnheter, mens oljede skinnede skjønnheter kan like det om vinteren.

IMBB Rating: 4.3/5

Organix Marokkansk Argan Olje Dove Elixir Rose & Almond Oil MAC oljekontroll lotion Urban Decay De-Slick Olje-kontroll Makeup Setting Spray Covergirl Clean Oil Control Foundation Beste fuktighetskrem for fet hud Tarte Amazonian Clay BB lysende fuktighetskrem Tarte Amazonian Clay BB Tonet Fuktighetskrem Forest Essentials Panchpushp Day Lotion Neutrogena Naturals Fresh Cleansing + Makeup Remover Burberry Fresh Glow BB Cream Beauty Secrets å se friskt ansikt gjennom hele dagen

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: