Av Konica M

Hei jenter!

Øynene dine er den beste måten å uttrykke deg selv på og din øyenskygge spiller en viktig rolle i din daglige øyesminke. Derfor har du alltid vært på utkikk etter en øyeskyggepalett som er rimelig og har god kvalitet. Men nå har søket ditt en slutt fordi Beauty UK No.2 Soho Eye Shadow Palette vil oppfylle alle dine behov. La oss se på anmeldelsen.

Pris: 513 INR

avaibility: på nett

Mengde: 10g

Shades: 10 nyanser

Min erfaring med Beauty UK No.2 Soho Eye Shadow Palette:

Denne øyenskyggepaletten er et fantastisk produkt for enhver sminkeavhengige, som meg. Den har alle de perfekte lyse nyanser som alle vil ha i deres øyenskyggepalett. Den kommer i en liten søt sak, som er fullpakket med et gjennomsiktig deksel. Emballasjen til produktet er bare ok. Det har også en liten applikator og et lite speil. Nyanser er plassert i liten sirkulær base. Det ser ut som en liten fargepalett som vi brukte i skolen vår. Det er et reisevennlig produkt.

Denne øyenskyggepaletten inneholder ti glitrende nyanser med et matt utseende. Disse ti nyanser vil passe perfekt med alle typer fargerike antrekk. Hvis du bruker denne øyenskyggen med en god eyeliner og en mascara, så blir øynene dine sentrum av tiltrekning. De ti nyanser er rosa, oransje, lysegrønn, sjøgrønn, marineblå, mørkblå, lyseblå, lysegul, lilla og mauve. Disse nyansene ser veldig lyse og fargerike ut, men dessverre er noen nyanser av denne paletten som gul og lyseblå ikke like lyse som de ser ut. Likevel gir nyanser øynene et stilig og elegant utseende.

Fargene blandes jevnt og er lett å fjerne også. Det er mulig at du kanskje trenger noen svarte eller brune nyanser for å gjøre fargen mer lys, som ikke er tilgjengelig i denne paletten. Men det er ikke veldig skuffende fordi jeg er ganske fornøyd med sin glatte tekstur.

Det ferdige utseendet er flott og fantastisk. De fem beste farger er min favoritt. De fungerer best på dine øyne, og du vil være fornøyd med sminke. Disse fargene ville se sitt beste på å bruke en primer under. De er perfekte å bruke som de ikke sprer mye på paletten eller øynene dine.

Paletten har ikke en veldig god applikator, så jeg anbefaler deg å bruke fargene med fingeren eller med en bomullssvamp. Det er veldig enkelt å bruke disse fargene. Du kan til og med blande to farger på øynene dine, da de blander seg veldig bra. Blandingen av to nyanser gir et annet utseende til øynene dine.

Den nyskapende kraften i nyanser er veldig fin, men få farger har mindre oppholdskraft. De har en perfekt oppholdsstyrke for korte fester, arrangementer og høyskolefunksjoner. Disse fargene er flekkbestandige, så det vil forbli lenge.

Det ville se best ut på tenåringsjenter som meg og er et veldig godt produkt for nybegynnere i øyesminke. De erfarne kan finne resultatene å være bare ok.

Pros av Beauty UK No.2 Soho Eye Shadow Palette:

  • Lyse og funky nyanser.
  • Baby jevn tekstur.
  • God oppholdsstyrke.
  • Perfekt ferdig utseende.

Ulemper med Beauty UK No.2 Soho Eye Shadow Palette:

  • Litt billig.
  • Applicator er ikke veldig bra.
  • Noen farger er ikke lyse.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Beauty UK No.2 Soho Eye Shadow Palette? Jeg ville ikke kjøpe den igjen fordi jeg vil gjerne prøve andre paletter. Også, jeg ville bli litt lei av fargene, hvis jeg tilbakekjøpte. Ja, jeg anbefaler dette produktet til alle tenåringsjenter og også de som er nye i øyesminke.

Skjønnhet UK High Brow Alt i ett nettlesingsdefinisjonssett Skjønnhet UK Eye Shadow Palette No. 7 Naked ELF Studio Baked Eyeshadow Palette i Texas Maybelline The Nudes Eyeshadow Palette ELF 100 Piece Marmor Eyeshadow Palette Revlon Colorstay Shadow Links Øyenskygge i kobber Slik bruker du øyenskygge med fingre: Tutorial

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: