Hei alle,

Min kjærlighet til leppeprodukter er uendelig, og jeg kan ikke motstå meg selv fra å plukke opp noen leppeprodukter hver nå og da. Jeg innså at jeg ikke hadde noen Covergirl-leppeprodukter i min forfengelighet og dermed besluttet å prøve ut noen. I dag vurderer jeg Covergirl Jumbo Gloss Balms Creams i skyggen 295 Strawberry Frappe. Les videre for å finne ut mer.

Pris: $ 6.99. Prisene kan variere fra butikk til butikk.

Produktbeskrivelse: Myk glans og rik farge i en saftig leppebalsam! Fargeløs Jumbo Gloss Balm Creams låses i fuktighet for glatte, myke lepper med rik, kremaktig farge. Finn dine begjærlige nyanser!

Slik søker du: Ansiktsløs balsam til lepper, startende fra midten og arbeid deg ut. Smekk lepper sammen og puck opp!

Min erfaring med Covergirl Jumbo Gloss Balm Creams - 295 Strawberry Frappe:

emballasje: Denne lekekrem kommer i standard lipcrayon emballasje. Røret er en lys fuchsia rosa og basen er sølv. Hetten lukkes stramt og er ugjennomsiktig. Den har en vridningsmekanisme som gjør det enkelt å bruke. Ingen skarphet er nødvendig, noe som betyr at ingen produkt er bortkastet, men leppestiften svinger ikke helt ned og en del av leppestiften forblir utsatt. Dette gjør det utsatt for utilsiktet nicking. Siden produktet er i et lipcrayon-format, er det lett å søke på Cupidens bue og hjørner av leppene.

Skygge:Strawberry Frappe som navnet antyder er en vakker jordbærrosa skygge. Skyggen ser nydelig ut og gir øyeblikkelig lysstyrke til ansiktet. Det er en morsom girly skygge som passer best til sommer / vårmåneder. Selvfølgelig betyr det ikke at du ikke kan rocke den i andre årstider.

Texture / Finish / pigmentering:Covergirl kaller disse som "Gloss Balm Creams" og faktisk lever dette produktet opp til det navnet. Den har tekstur og pigmentering av en leppekrem. Den glir jevnt på leppene som balsam og slenger ikke på leppene dine i det hele tatt. Det føles ganske fuktighetsgivende og behagelig på leppene. Og til slutt er finishen en blank crème som ser veldig nydelig ut på leppene.

Leppekremet er anstendig pigmentert, men du trenger to swipes for å få en jevn og ugjennomsiktig finish. Leppekremet varer rundt 3-4 timer og kan overleve lette måltider, men det forventes av et slikt kremaktig produkt. Det klumper ikke på leppene og etterlater seg en veldig subtil rosa flekk på leppene.

Pros av Covergirl Jumbo Gloss Balm Creams - 295 Strawberry Frappe:

  • Nydelig jordbærrosa skygge.
  • Glider glatt på leppene.
  • Føler fuktighetsgivende på leppene.
  • Nydelig, blank crème-finish.
  • Enkel twist-up mekanisme.

Ulemper med Covergirl Jumbo Gloss Balm Creams - 295 Strawberry Frappe:

  • Ikke så stor oppholdskraft.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefal Covergirl Jumbo Gloss Balm Creams - 295 Strawberry Frappe? Ja, det er et flott alternativ hvis du er på utkikk etter en blank, kremaktig, myk leppefargeblyant. Skyggen "Strawberry Frappe" i seg selv er en så lys og koselig skygge. Jeg vil ikke tilbakekjøpe den samme nyansen, men jeg har allerede noen få nyanser fra dette området.

Covergirl Lip Perfection Jumbo Gloss Balm - Berry Twist 230 CoverGirl Candylicious Colorlicious Lip Gloss Cover Girl Super Luscious Wet Lip Gloss FirePlum AG9 CoverGirl Wetslicks Krystaller Lip Gloss 450 Candy ELF Jumbo Lip Gloss Stick i Tiki-lommelykter ELF Jumbo Lip Gloss Stick - Flørtende og Girly ELF Jumbo Lip Gloss Stick i Movie Star ELF Jumbo Lip Gloss Stick - Rosa Paraplyer Elizabeth Arden Åtte-time Kremintensiv Lip Reparasjon Balm Nivea Fruity Shine Strawberry Lip Balm Chapstick Classic Strawberry Lip Balm Ansikter Smør opp Lip Balm i Jordbær VLCC Lovable Lips Strawberry Lip Balm L'Oreal Forever Frappe 814 Infallible Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: