Hei alle,

Jeg begynte nylig venturing i øye sminke og dermed besluttet å investere i en eye makeup remover. Jeg så L'Oréal Paris Clean Artiste Vanntett og lang slitasje Eye Makeup Remover på supermarkedhyllene og tenkte å prøve. Les videre for å finne ut hvordan det gikk.

Pris: $ 6,99; Prisene kan variere fra butikk til butikk.

Produktbeskrivelse: Ren Artiste Vanntett og lang slitasje Eye Makeup Remover løser øyeblikkelig hvert spor av øye sminke, til og med slitesterke fundament og vanntette mascaraer, mens du forsiktig behandler dine lashes. Vil ikke forlate en filmaktig eller oljeaktig rester på huden. Dermatolog og øyelege testet. Ikke-irriterende. Non-comedogenic.

ingredienser:

Min erfaring med L'Oreal Clean Artiste Vanntett og lang slitasje Eye Makeup Remover:

emballasje:Denne øye makeup remover kommer i en søt grønn-farget plastflaske. Flasken er gjennomsiktig, og det bidrar til å vite hvor mye produktet gjenstår.

Den har en veldig unik barnesikker type hette; Jeg sier unikt fordi denne typen mekanisme er mye brukt i medisinflasker, men jeg har aldri sett det i noen kosmetikk. Selvfølgelig bidrar det til å gjøre flasken helt spillbeskyttet. For de av dere som ikke er kjent med denne mekanismen, må du først trykke på hetten nede og deretter rotere for å åpne den. Det er et bilde av hvordan du gjør det på selve hetten.

Formel / Ytelse:Denne sminkefjerneren kommer i en tofaset (olje + vann) formel. Du må riste det godt før du bruker det.

Sminkefjerneren gjør jobben ganske bra. Det fjerner mest sminke i en sveipe. Selv vanntette mascaras kommer lett ut uten ekstra gnidning.

Det forlater ikke øynene sår eller stikkende, men deres krav om null oljeaktig rest er ikke akkurat sant som det etterlater seg et oljeaktig innskudd. Nå er dette greit hvis du skal vaske ansiktet ditt etter å ha fjernet sminken. Men det kan ikke være det beste alternativet å bruke hvis du går inn for noen touch ups.

En annen ting er at de to fasene skiller seg veldig raskt. Dette betyr at når du er ferdig med å fjerne sminke på det ene øyet, må du sette dekselet på igjen, rist flasken igjen, trykk og vri hetten for å åpne flasken og deretter suge noen på bomullsstoffet. Det virker kanskje ikke så mye for noen, men på slutten av en trettende dag betyr hvert ekstra trinn 😛 Removeren er helt duftfri.

Pros av L'Oreal Clean Artiste Vanntett og lang slitasje Eye Makeup Remover:

  • Fjerner effektivt øyesminke effektivt.
  • Fungerer bra med vanntett og slitesterk sminke også.
  • Ikke irriterer eller stikker øynene og dermed egnet for sensitiv hud.
  • Ganske rimelig.
  • Duftfri.
  • Sprøytetett emballasje.

Cons av L'Oreal Clean Artiste Vanntett og lang slitasje Eye Makeup Remover:

  • Leaves bak en oljeaktig rest.
  • De to faser skilles veldig raskt.

IMBB Rating: 3/5

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp L'Oreal Clean Artiste Vanntett og lang slitasje Eye Makeup Remover? Dette er en god øye makeup remover for de med sensitiv hud som det er ganske forsiktig, men det etterlater en oljeaktig rester bak og derfor vil jeg ikke gå ut med å anbefale det. Jeg vil ikke tilbakekjøpe som jeg ikke liker den oljeaktige restbiten.

L'oreal Lip and Eye Makeup Remover L'Oreal Gentle Eye Makeup Remover L'Oreal Revitalift Foryngende Cleansing Rich Makeup Fjerning av melk L'Oreal Paris Gentle Cleansing Milk Makeup Academy Professional Artiste Collection Palette Kroppshandelen Camomile Vanntett Eye og Lip Makeup Remover Essence Vanntett Makeup Remover Wipes Våt n Wild Fergie On Edge Longwearing Eye Pencil Ex-Stacey Den Balm Pinstripe Instain Lang Slitasje Pain Blush Nivea Double Effect Eye Make-Up Remover Neutrogena Oljefri Eye Makeup Remover Hvordan lage hjemmelaget øye makeup Remover Sephora Vanntett Eye Makeup Remover

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: