Makeup børster har sitt eget sett med bud som skal følges. Hvis du bruker sminkebørsten (er) på feil måte, eller ikke tar vare på dem, kan det føre til ufullkommen bruk og uventede brudd. Her lister jeg ned 10 beste tips som ikke bare hjelper deg med å oppnå en feilfri hudfarge og sexy øye sminke, men vil også sørge for at huden din forblir frisk.

Bruk høyre pensel

Det finnes ulike typer makeup børster tilgjengelig i markedet som serverer forskjellige bruksområder. Akkurat som grunnbørsten bør brukes til å bruke fundament, kan du bruke den over lepper som erstatter som leppestift pensel. Bruk riktig pensel til riktig hensikt er nøkkelen til å få en feilfri hudfarge. For det meste er børster formet på en slik måte at de bare tjener et bestemt formål og ikke kan brukes til hvert formål.

Rengjør børstene dine på riktig måte

Rengjøring av børsten er veldig viktig, da smussbørster for det meste forårsaker kviser eller infeksjoner over huden. Dette skyldes at skitne og urene børster blir tilplantningsgrunnlaget for bakterier, og de har en tendens til å formere seg raskere. Du bør imidlertid rengjøre børster hver uke, avhengig av bruk. Prøv også å vaske dem med en sjampo eller oppvaskpulver. Hvis nødvendig, vask det to ganger, da det vil sikre at ingen rester blir igjen.

Fokus på tørking prosessen også

Som jeg nevnte, er rengjøring av børstene svært viktig, som alltid skal ledsages av riktig tørkeprosess. Hvordan tørker du makeup børster når du er ferdig med å vaske dem? Ideelt sett bør makeup børster vaskes og tørkes flatt i naturlig luft. Du bør aldri bruke en tørketrommel eller varmluft til å tørke sminkebørstene dine. Etter å ha rengjort børstene, ta et mykt håndkle og legg børstene flatt slik at de tørker under naturlig og kjølig luft.

Ikke blås tørk dine børster

Bruke en tørketrommel for å tørke din makeup børster er det verste du faktisk kan gjøre med sminke børster. Ved å bruke en varm tørketrommel kan du lage limet som brukes i sminkebørster som holder bustene på plass, kommer ut. Dette resulterer i skadede børster. Enhver børste med formløst hår kan ikke gi deg feilfri overflatebehandling, og de blir mer sprø og blir foreldet tidligere.

Følg de riktige søknadsteknikkene

Måten du bruker børstene dine på, kan også påvirke dem. Generelt er makeup børster laget av naturlig eller kunstig hår, som krever mye TLC. Du trenger ikke å pusse børstene hensynsløst over fundament eller hud. Hvis det brukes med trykk, har håret en tendens til å spre seg eller sprekke som fører til skade. Du er ideelt ventet å bruke en sminkepensel på den mildeste måten, i stedet for å doble det hensynsløst mot huden.

Øvelse, Øvelse, Øvelse

Online videoopplæringer kan ikke lære deg den perfekte måten å bruke makeup børster, med mindre du fortsetter å øve. Selvfølgelig kan du ikke bruke en makeup børste som en pro over natten eller på bare en uke, men du vil sikkert nå nivået på perfektion med jevn praksis. Praksis gjør en mann perfekt, så hvorfor ikke du?

Rengjør børster mellom bruken

Så antar du at du trenger smokey øyne med det perfekte laget av glimmer i svart eller sølv. Hvordan ville du gjøre dette hvis du bare har en sminkepensel? Dette er grunnen til at det anbefales å rengjøre børstene mellom bruk og spesielt når du bruker mer enn to forskjellige nyanser av øyenskygger. I stedet for å bruke et oppvaskmiddel eller en sjampo, bruk en sprøytesrens. Tørk børsten og tørk den på det hvite håndkleet, slik at fargebyggingen kommer ut lett.

Oppbevares med forsiktighet

Selv om du ofte rengjør børstene dine, er det stor risiko for at bakterier løsner seg på børstene på grunn av feil lagring. Ideelt sett bør du pakke makeupbørstene i en silkeklut eller pakken du har (som du vanligvis får når du kjøper børsten) og deretter oppbevare børsten. Dette forhindrer bakteriene i å danne et lag over børstene.

Hold børster i riktig retning

Du bør alltid oppbevare børstene på riktig måte. Den riktige måten sier at børstene skal vende oppover. Hvis du har en vane med å lagre makeup børster hvor som helst i nærheten av servant eller bad, så sprayer du bakterier hver morgen på dem. 99% av bakteriene kan slå seg på makeup børster hver gang du bruker bad og vask for å vaske hender.

Organiser dem godt

Blir du alltid forvirret når du søker etter den rette børsten til rett tid? Du bør oppbevare makeupbørstene separat fra andre pensler, slik at du finner dem enkelt og i tide. Dette vil bidra til å strømlinjeforme morgenrutinen din, og nå kan du få de smokey øynene, dristige røde lepper og rosa kinn om morgenen, innenfor tidsgrensen.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 6, 7

10 Unike måter å anvende Kohl på 10 typer makeup børster hver jente bør eie 10 skjønnhetstrykk Hver nydelig supermodel kjenner om Beste tips for å bli kvitt mørke sirkler Beste tips til våren Clean Your Makeup Collection Best Felt Tip Eyeliner penner tilgjengelig i India Hvordan ta vare på hud etter sollys Hvordan ta vare på huden din på slutten av tjueårene Hvordan ta vare på bleket hår Inglot Makeup Pensler EmaxDesign MB116 Makeup børste sett 15 Kabuki børster å velge mellom

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Apr 01 2020