Hei alle sammen!

Nøytral, lang slitasje, matt og behagelig; trenger jeg si, jeg elsker dette Full Finish Long Wear-serien av Colorbar. Les videre for å få vite mer om skyggen Rare Truffle.

Pris: Rs. 825 / - for 2,5 g

Produktbeskrivelse:

Colorbar Full Finish Long Wear Lipstick har en spesiell matt formel som gjør det enkelt å bruke. Setter i løpet av sekunder etter søknad og gjør at leppene dine ser fyldigere ut. Den vanntette formuleringen gjør at den varer i opptil 8 timer. Beriket med vitamin E, Full Finish Long Wear Lipstick er glatt, kremaktig og gir utmerket farge uten å tørke eller knekke leppene, og virker også som en naturlig antioksidant mot hudens aldring.

Min erfaring med Colorbar Sjeldne Truffle Full Finish Long Wear Lipstick: -

Emballasjen er typisk for Colorbar med en skinnende papirkartong og et langt slankt rør. Detaljer om produktet er nevnt på ytteremballasjen. Både leppestift og ytterkartong har et fargekodet klistremerke på bunnen. Ganske intelligent flytte siden det ikke er noen annen måte å skille mellom hvis du har mer enn en fra samme rekkevidde. Røret lukkes med et klikk og dermed er reisevennlig.

Tekstilens tekstur er glatt og kremaktig til å begynne med. Etter en stund farges fargen ned til en fuktig matt finish. Det er ingen tugging eller trekking som er vanlig i tørre matte leppestifter. Det er lett og dermed en behagelig slitesterk leppestift.

Skyggen er fra min komfortsone; nøytral. Jeg kan aldri få nok av nøytrale leppestifter i min stash. Så da jeg så denne mursteinbrune skyggen, måtte jeg plukke opp dette. Det er ingen skimmer til skyggen som gjør den mer slitesterk. Tatt i betraktning formelen og skyggen jeg vil si dette er et must for office goers.

Oppholdsstyrken er definitivt verdt å nevne som Colorbar har holdt løftet om en lang slitasje-farge. Uten en leppe eller base ble skyggen på leppene mine i 5 timer flat med minimal fading. Med en leppeforbedring forbedrer oppholdskraften opptil 6 timer. Men jeg unngår en lip-liner med dette, fordi jeg nyter den lette teksten av leppefargen.

Pros av Colorbar Sjeldne trøffel Full Finish Long Wear Lipstick:

• Enkel emballasje. • Fin skygge. • Lett teksting. • Langt opphold. • Tilgjengelighet. • Ingen morsom lukt. • Matt finish.

Cons av Colorbar Sjeldne trøffel Full Finish Long Wear Lipstick:

• Dyrt. • Dupable.

IMBB Rating: 4.25/5

Ville jeg Tilbakekjøp / Anbefal Colorbar Sjeldne Truffel Full Finish Long Wear?

gjenkjøp: Jeg kan ikke tilbakekjøp da jeg har mange nøytrale nyanser allerede i min stash. Anbefale: Jeg vil anbefale dette til nøytrale elskere som liker lenge å holde leppestifter, men det er litt dyrt sammenlignet med de dupes som er tilgjengelige.

Colorbar Full Finish Long Wear Leppestift - Vintage Colorbar Full Finish Long Wear Leppestift i Craze Colorbar Full Finish Longwear Leppestift - Tempt Me Colorbar Coco-Liscious Full Finish Long Wear Lipstick Colorbar Innocently Brown Full Finish Long Wear Leppestift Forvendt smeltet Liquified Long Wear Lipstick - Smeltet Fuchsia For ansiktet Liquified Long Wear Smeltet Ruby Lipstick Chambor Extreme Matte Long Wear # 04 Aztec Brick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: