Hei alle sammen,

Her er en gjennomgang av en ny nyanse fra Cheekillusion-serien av Colorbar, Coral Bliss. Som navnet antyder, er dette fra koralfamilien. Les videre for å vite hvordan denne utførte.

Pris - Rs 650 / - for 4gm

Produktbeskrivelse:

Den ideelle daglige slitasje som holder lengre uten at kinnene dine ser kake eller pulver. Colorbar Cheekillusion Blush blander jevnt på huden uten å gjøre det fet eller skinnende. Den matte finishen er perfekt for dagslitasje og gir huden en naturlig glød. Den naturlige og lettvektige rødmen er ikke for blek og ikke for skinnende. Det er et ideelt arbeid å feste rødmen. Den satin finish blush har anstendig pigmentering nivå og hindre noen form for fallouts.

• Tilgjengelig i 6 nyanser. • Dermatologisk testet.

Min erfaring med Colorbar Coral Bliss Cheekillusion Blush: -

Emballasjen er søt og smart å begynne med. Selv om applikatoren og speilet er begge mangler, synes jeg det er greit å hoppe over enn å sette inn en tynn ubrukelig børste. Når det gjelder speilet, ville det vært fint, men ikke et absolutt must-ha. Den ytre sølvpapir kartong informasjon om produktet. Den gjennomsiktige hetten lukkes med et klikk som gjør det reisevennlig.

På samme måte som den andre i samme rekkevidde, er det også gode shimmere i denne rødmen. Tekstur er super glatt og blander seg som drøm på kinnene. Blushen er svært pigmentert, og du trenger bare en enkelt feie av børste hver gang. Fargen er buildable, men denne er så pigmentert, jeg tror mindre er mer med dette.

Skyggen er en vakker myk koral med mye glans. Jeg foretrekker alltid matte rødmer for min kombinasjon til fet hud, men dette er et unntak, som jeg elsker hvor vakkert det lyser opp ansiktet. Jeg holder applikasjonen lys som shimmers også øker med fargen og jeg ender opp som en disco ball. Jeg elsker å para det med brunt øye sminke og oransje leppe farge.

Med grunnlag og primer som base forblir rødmen på meg i mer enn 5 timer, hvorpå det er minimal fading. På bar hud forblir rødmen i 4 timer. Sjelden berører jeg rødmen min, så det er alltid en lang lengre opphold som helst. Jeg liker denne som dette er en fin nyanse som ikke er for dristig, men det er en fin glans til skyggen.

Pros av Colorbar Coral Bliss Cheekillusion Blush: -

• Pretty shade. • Fin emballasje. • Langt opphold med base. • Blander godt. • Gir en sunn glød.

Ulemper med Colorbar Coral Bliss Cheekillusion Blush: -

• Shimmery. • Litt overpriced. • Dupable.

IMBB Rating – 3.75/5

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale Colorbar Coral Bliss Cheekillusion Blush? Repurchase- Nei, jeg kan ikke fullføre dette. Anbefale - ja, til de som har tørr hud og trenger glød med en myk koralblush.

Colorbar Everything's Rosy Cheekillusion Blush Colorbar Cheek Illusion Blush - Coral Craving Colorbar CheekIllusion Blush - Earthy Touch Colorbar Cheek Illusion Blush - Rosey Peach Colorbar CheekIllusion Blush - Bronzing Glass Colorbar Cheek Illusion Blush-Pink Pinch Colorbar Blush Fucsia 003 Colorbar Touch og Blush-Paparazzi Bronze Colorbar Keep Blushing Blush Brush Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: