Påstander : Fullfør det fascinerende tom fordøyet med mørke frodige nyanser av Tom Ford Extreme Mascara. Lash-fyllende pulver forsterker øynenees dramatiske påvirkning og den kremete formelen varer hele dagen uten å klumpe eller smuldre.

Pris : USD 45 / Rs 2900 ca.

Tilgjengelig i 2 farger : Raven (svart), Mocha Rush (Brown)

Min erfaring med Tom Ford Extreme Mascara:

Jeg er en stor fan av Tom Ford Makeup-linjen, men ga aldri mascaras fra rekkevidden en prøve. Denne gangen tok jeg opp to mascaras fra Tom Ford. Jeg har brukt Extreme Mascara fra de siste dagene, og jeg elsker det helt.

Jeg er en stor mascara jente. Jeg elsker mine mascaraer å være svart, intens og veldig dramatisk. Jeg bruker egentlig et par minutter til å bygge opp lag og lag med mascara for å få mine franser til å skille seg ut. Noe som DETTE. Tom Ford Extreme Mascara er tilgjengelig i 2 nyanser - Raven (svart) og Mocha Rush (brunaktig svart). Jeg plukket opp i skyggen Raven 01. Det er en mørk svart mascara. Og jeg elsker hvor svart det er.

Emballasjen er den samme som alle Tom Ford Makeup-linjer - vakkert metallisk kobber med gullbokstaver.

Penselen er ganske massiv jeg må si. Det er sannsynligvis en av de største mascara børster jeg har brukt på en stund. Jeg liker det ganske godt fordi jeg føler at det gir et nydelig volum til lashene, og det hjelper også med å gjøre vippene ser veldig dramatiske ut. Jeg kan bygge den opp for å få de superintensive, svarte glansene og jeg elsker det. Jeg må si at siden børsten er tykk, slutter jeg også å smøre min mascara litt mens du søker, spesielt på mine nedre pisker. Men jeg kan rydde opp flekkene med en bomullsbud når mascaraen dør.

Formelen er heller ikke for tykk eller for tørr. Jeg vil kalle det kremaktig, og det tar noen sekunder å tørke opp helt. Jeg ville ikke sette den i veldig raskt tørkende mascara kategorier.

Det holder krøllen hele dagen lang. Det smusser ikke eller smøres ut. Og det flager ikke. Det legger til en liten fladder til lashene, og jeg liker det ganske godt om denne mascaraen. 😀 Irriterer ikke øynene i det hele tatt. Det varer hele dagen / natten lang - til du fjerner den med en sminkefjerner.

Jeg handler om dyre mascaraer, men dette synes jeg er for dyrt for noe som bare kan brukes i 3-4 måneder.

Samlet sett elsker jeg denne mascaraen for drama og intensitet det skaper. Det sletter helt mitt behov for å søke falske pisker. Jeg ville ikke sette den i en naturlig utseende mascara kategori. Det er det som skriker drama og intensitet. Hvis du liker den slags kvaliteter i mascaraen din, er det en fantastisk å prøve.

Likevel føler jeg at du vil finne mascaraer så godt som dette til mindre pris også.

Vurdering : 3.8/5

EOTD: Brukes 2 strøk. Men jeg bygger det opp til 3-4 lag, også noen ganger for å få øyenvipper til å se superintensivt ut.

Har brukt HER også.

Tom Ford Bronzing Powder Terra Review, Swatch, FOTD Tom Ford Pussycat 04 Matte Lip Color Review, Swatch Tom Ford Lip Color Matte Ruby Rush, Flame, Velvet Cherry Review, Swatch, FOTD Tom Ford Lip Color Shine Ravenous 04 Review, Swatch, FOTD Tom Ford Velvet Orchid Eau De Parfum Review Tom Ford Eye Definer Pen - Dypere Tom Ford Metallic Mink 03 Eye Defining Pencil Tom Ford Brow Sculptor Espresso Tom Ford Foundation Brush Maybelline Long Extreme Stiletto Vanntett Mascara Review Rimmel London Extreme Black Scandaleyes Volume Flash Mascara Review NYX Extreme Jet Black Doll Eye Vanntett Mascara Review Estee Lauder Overdådig Ekstrem Mascara Review, EOTD Bobbi Brown Extreme Party Mascara Review, EOTD

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: