Av Ahana Chatterjee

En varm klem til IMBBans!

Jeg følte meg ekstatisk etter mitt første innlegg på IMBB, og jeg er tilbake i dag gjennom en medisinsk sjampo som min hudlege anbefalte meg. Jeg hadde noen utslett på pannen og det var hovedsakelig på grunn av flass (monsoons, huh!) Så foreskrev hun meg denne milde sjampoen for å kvitte seg med flakene og å holde utslett i sjakk. La oss se hvordan Keraglo-AD Anti-Dandruff Shampoo gikk for meg.

Produktkrav: Keraglo AD-sjampo fjerner effektivt flass mens nærende hår og hodebunn.

Veibeskrivelse: Påfør på vått hår, massasje i hodebunnen, la håret stå i 5 minutter og skyll grundig med vann. For best resultat, gjenta prosessen.

Pris: INR 230 for 75 ml

Min erfaring med Keraglo-AD Anti-Sopp Shampoo:

Den har en middels konsistens, hverken ren eller for tykk. Men, å være en mild rensemiddel, skummet det ikke mye på mitt tykke hår. Så, større mengde av produktet er nødvendig. Lukten er veldig typisk for medisinert sjampo og kan ikke likt av alle. Det renser hodebunnen og håret godt. Min hodebunn føles en prikkende følelse av å bruke dette, men det er ikke plagsomt. Det reduserte min flass og kløe problem helt. Utslettene på pannen min forsvant også. Oljenheten i hodebunnen min ble redusert, og hodebunnen mitt følte meg oppdatert i 2-3 dager etter shampooing. Jeg har brukt den i 3 måneder, og jeg kan si at det er effektivt å gjøre jobben sin.

Imidlertid tørker håret ut som alle anti-soppsjampoer. Tørrheten er ikke for alvorlig og kan lett unngås ved å bruke et godt balsam. Jeg har ikke møtt noe ekstra hårtap på grunn av dette, og dette er en betryggende ting. Jeg sjampo håret mitt 2 eller 3 dager i uka, på grunn av høy luftfuktighet og forurensning i Kolkata. En gang i uken bruker jeg denne Keraglo AD-sjampoen og andre dager bruker jeg Patanjali Milk Protein Shampoo. Siden denne sjampoen er lastet med kjemikalier, veksler jeg mellom urte og denne sjampoen. Og jeg er lykkelig med håret mitt.

Den største ulempen ved dette produktet er prisen. Det er ganske dyrt for mengden. Men jeg tror folk med flass som har brukt Head & Shoulders og har mislyktes, bør prøve dette. Etter at problemet har gått ned, kan de bytte til Head & Shoulders eller regelmessig anti-skrap behandling for rutinemessig vedlikehold.

Pros av Keraglo-AD Anti-Flass Shampoo:

• Reduserer flass og kløende hodebunn • Ikke økt hårfall • Mild rensemiddel • Oljen i hodebunnen redusert

Ulemper med Keraglo-AD Anti-Sopp Shampoo:

• Tørker ut håret • Dyrt • Overflødig mengde av produktet som kreves • Lastet med kjemikalier

IMBB Rating: 3.5/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Keraglo-AD Anti-Flour Shampoo? Jeg kan ikke tilbakekjøp det nå, da min skink er under kontroll. Imidlertid vil jeg anbefale dette til personer med fet hodebunn for å kurere flass.

Ha det fint.

L'Oreal Paris Fall Resist 3X Anti-Dandruff Anti-Hair Fall Shampoo Kroppshandelen Ginger Anti-Flour Shampoo Beste Anti-Flass Shampoos i India Lotus Herbals Kera Veda Neemaktiv Anti-Flass Sjampo BBlunt tilbake til livet tørr sjampo Garnier Fructis Triple Nutrition Strengthening Shampoo Macadamia Natural Oil Rejuvenating Shampoo Løkhårbehandling for problematisk hodebunn og hår Parachute Advansed Scalp Therapie For Hair Fall Control Schwarzkopf Professional Bonacure Scalp Therapy Deep Cleansing Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: