Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen vil være på Jurlique Rose Hand Creme.

Produktbeskrivelse: En rik hånd fuktighetskrem. Jurlique's Rose Hand Cream hydrerer hendene, gjenoppretter en myk, smidig følelse. Den er formulert uten parabener, syntetiske dufter, syntetiske fargestoffer og petrokjemikalier. Denne beskyttende, emollientformelen bruker den levende energien til ros, kalendula og viola for å dype huden, noe som gir sublimt jevne resultater.

ingredienser:

 • Rose Oil: myker balanser og gjenoppretter huden.
 • Søt mandelolje: En rikelig beskyttende mykgjørende med gode fuktighetsgivende egenskaper.
 • Viola: Smerter og kjøler sart eller irritert hudreduserende følsomhet.
 • Vitamin E / Tocopherolacetat: Denne formen av E-vitamin virker som et frie radikaler, som bidrar til å beskytte huden mot skader forårsaket av sollys og naturlig aldring. E-vitamin har uttalt beroligende egenskaper.

Pris: $28

Min erfaring med Jurlique Rose Hand Cream:

emballasje:Denne håndkrommet kommer i et aluminiumsklemmerør. Jeg finner det lett å bære rundt i vesken min også.

Tekstur:Tekstur av denne hånden creme er super rik, kremaktig og luksuriøs. Det er veldig lik (kanskje litt tynnere) til L'Occitane Shea Butter Hand Cream når det gjelder rikdom og tykkelse. Du trenger bare en liten mengde for begge hender. Det sprer seg lett og det tar et halvt minutt eller så for det å absorbere fullstendig. Når det blir absorbert, føles det ikke fettete og overfører ikke på ting og påvirker ikke grepet ditt.

Opptreden:Jeg finner denne håndkrèmen for å være litt tykk og tung til sommerbruk når jeg foretrekker lettere gelignende håndkremer, dette vil være bra for vinteren eller for de med dehydrert hud eller moden hud i hender. Det fuktes dypt og gir deg myke hender i babyen. Jeg bruker også dette som en håndkrem over natten, og om morgenen føler hendene mine mykt glatt. Hendene ser yngre ut med jevne mellomrom.

Parfyme:Denne håndcreme har en veldig sterk aroma av roser. Jeg er ikke en stor fan av denne duften og det lukter som "attar" til meg. Jeg foretrekker snarere duften av L'Occitane håndcreme, men hvis du elsker duften av rose, vil du nyte dette. Det lukter ikke kjemisk eller unaturlig duftende.

Denne håndcreme har en fantastisk liste over alle naturlige ingredienser som jeg liker.

Totalt elsker jeg virkelig denne håndcreme og vil bruke den mer om vinteren enn i sommer. For nå bruker jeg bare denne håndkremet over natten, og det har gitt meg meget gode resultater når det gjelder dyp hydrering og å få hendene til å føle seg myk. Jeg vil anbefale dette.

Pros av Jurlique Rose Hand Cream:

 • Rik kremaktig og luksuriøs.
 • Damp fuktiggjør hendene.
 • Gjør hånden ungdommelig.
 • Ikke fettete.

Ulemper med Jurlique Rose Hand Cream:

 • Den har en sterk duft av roser. Det er ikke min favoritt duft, men hvis du elsker roser, vil du elske det.
 • Det tar litt tid for det å absorbere fullt ut på grunn av tykkelsen.
 • Ikke ideelt for sommeren. Jeg foretrekker noe lettere for denne gangen, men vil være perfekt for vintre.

IMBB Rating: 4.5/5

Kroppsbutikken Wild Rose Hand Cream Caudalie Pamplemousse Rose Hand & Nail Cream L'Occitane Desert Rose Hand Cream L'Occitane Arlésienne Velvet Håndkrem Marks and Spencer Rose Hand & Nail Cream L'Occitane Rose 4 Reines Håndkrem

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Mar 29 2020