Hei alle sammen,

Jeg er en stor fan av bareMinerals løs pulver mineral fundament og vurdere det HG status. På min siste haul hadde jeg plukket opp noen få flytende bare mineraler i motsetning til pulver. Les videre for å få vite mer om Bare Skin Pure Brightening Serum Foundation med Bred Spektrum SPF 20.

Produktbeskrivelse: Klinisk bevist tonekorrigerende mineralfundament og lysende serum i ett. Denne ultratynne, hudfargende væsken er laget med enestående renhet, og gir sømløs justerbar dekning, en naturlig overflate og utseendet på den vakre huden samtidig som det gir et merkbart lysere og mer ungdommelig utseende. Laget med bare minimale ingredienser og formulert uten olje, silikon, parabener eller duft. Det er som ingenting du noen gang har følt før. Tilgjengelig i 20 hudfargende nyanser. Formulert uten olje, silikon, parabener, duft. Dermatologistestet, hypoallergenisk. Formulert for alle hudtyper og hudtoner.

Pris: $28

Min erfaring med bareMinerals Bare Skin Pure Brightening Serum Foundation:

emballasje:Dette fundamentet kommer i en plastflaske med et skruelokk. Flasken må ristes før bruk eller serum og pigment har en tendens til å skille seg fra.

Konsistens / Blendability / dekning:Dette fundamentet er på den tynnere siden og litt rennende. Jeg fant det ekstremt vanskelig å blande med en grunnbørste, og det lot mye streaking. Min foretrukne metode har vært å bruke en Beauty Blender-svamp, selv om jeg føler at svampen absorberer mye produkt på grunn av dette fundamentets veldig rennende natur, men det gir fortsatt den beste finishen. Dette fundamentet gir middels dekning, noe som er veldig overraskende for dette fundamentets tynne og lette natur. Om sommeren har jeg en tendens til å foretrekke lett, lett dekning fundament daglig, og jeg fant dette grunnlaget for å gi huden min veldig naturlig utseende dekning som camouflaged alle mine hud ufullkommenhet.

Skygge og finish:Dette fundamentet kommer i 20 nyanser som er et veldig godt utvalg. Jeg er i skyggen "Bare Natural 07", og den er ikke for rosa eller for gul. Den passer perfekt til min MAC NW 23 hudton. Avslutningen på dette fundamentet er demi matte med en veldig naturlig glød fra innsiden. Det gjør at huden ser veldig sunn og smidig ut.

Se og føl deg på huden / Stå i kraft:Nå kommer jeg til det aspektet som jeg absolutt hater om dette fundamentet. Første gang jeg hadde brukt dette fundamentet, ble det accentuert og sittende fast på hver tørr patch på huden min, selv de som jeg ikke visste at jeg hadde. På sommeren lener huden min mer mot normalt, i stedet for å være veldig tørt, og dette problemet med tørr patch var overraskende for meg, og jeg forventet ikke dette fra et serumfundament. Dette fundamentet gjør at huden min ser ut sprukket, flakket og bare fryktelig.

I løpet av de neste bruksområdene sørget jeg for å fukte ansiktet mitt riktig før påføring, og jeg mener virkelig fuktighet ved å bruke et tykt lag fuktighetskrem sammen med ansiktsolje, og først da følte jeg at dette fundamentet så bra ut på huden min, men rundt 5 -6 timer i slitasje, begynte det å klamre seg til mine tørre flekker igjen.

Dette fundamentet setter aldri helt på huden hvis jeg ikke bruker pulver (som jeg ville ha brukt, men jeg ville ikke risikere å ha pulver på toppen av et fundament, som allerede ikke gir tilgivelse for mine tørre flekker) og overføringer på alt - på fingrene, telefonen min, osv. Støttekraften til dette fundamentet er greit. Det begynte å bli skinnende og bleknet rundt 4 timer hvis jeg hadde på seg det utenfor, men dette fundamentet hadde det veldig bra i ca 6 timer da jeg var innendørs i et AC-miljø for det meste av dagen.

Jeg liker det faktum at dette fundamentet har SPF 20, men det er tilbøyelig til å ha flashback på bilder.

Totalt sett hadde jeg høye forventninger fra dette grunnlaget, og jeg ble igjen veldig skuffet. Den har vakker dekning og ser ut og føles veldig lett og naturlig på huden, men måten det klamrer seg til mine tørre flekker og de fattige oppholdsmaktene er ikke akseptabelt. Jeg vil ikke anbefale dette og foreslå at du ser på løs mineralsk pulver i stedet hvis du vil prøve et fundament fra dette merket.

Pros av bareMinerals Bare Skin Pure Brightening Serum Foundation:

 • Byggbar dekning, medium til full.
 • Lett følsomhet på huden.
 • Gjør huden ser smidig og sunn og gir en veldig naturlig glød.
 • Har demi-matt finish, ikke for dugg, ikke så flatt.
 • SPF 20.
 • Uten parabener.

Ulemper av bareMinerals Bare Skin Pure Brightening Serum Foundation:

 • Vanskelig å påføre med en pensel, fortsetter å være superstripet. Jeg vil anbefale å bruke en svamp.
 • Klær til hver eneste tørr patch på huden og fremhever dem på den mest flatterende måten.
 • Trenger å fukte huden kraftig før påføring.
 • Dårlig oppholdskraft, spesielt hvis du skal være ute og om.
 • Blir skinnende på huden og falmer på rundt 5 timer.

IMBB Rating: 2/5

bareMinerals godt renset øye brightener bareMinerals Klar til Go Complexion Perfection Palette bareMinerals Universal Dark Frame og Definer Brow Styler Bare Mineraler Mineral Veil bareMinerals Blush Beauty bareMinerals Multi-Tasking Concealer Broad Spectrum SPF 20 Frodige engler på Bare Skin & Eau Roma Water Urban Decay 'Naked Skin' Vektløs Ultra Definisjon Liquid Makeup Foundation Clarins White Plus Brightening Pure Aqua-Lotion Pure Beauty Super Brightening Essence Dior Diorskin Nude Air Nude Healthy Glow Ultra-Fluid Serum Foundation Av Terry Terrybly Densiliss Wrinkle Control Serum Foundation YSL Youth Liberator Serum Foundation L'Oreal Revitalift Serum Inside Liquid Foundation

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: