Hei alle sammen,

En grunnleggende svart liner er noe jeg tror vi alle har i vår sminkesett. I dag har jeg en glanset svart flytende liner fra Faces for anmeldelsen. Sjelden hopper jeg over øynene mine, så dette ble plukket opp uten andre tanker. Les videre for å vite mer ...

Pris - Rs. 399 / - for 3,8 ml

Min erfaring med ansikter Glam On Perfect Noir Eyeliner: -

Som alltid, la oss begynne med emballasjen først. Den ytre svart papirkartongen inneholder all nødvendig informasjon om produktet. Foringen er liten, i kvantitet kommer i en søt svart plastflaske. Applikatoren har bare rett i lengden for jevn presis anvendelse. Hvis du er som meg som hviler pinky på kinnet for søknad, vil du like det. Spissen på liner er stiv, men ikke vanskelig, noe som betyr at du kan leke med klaffene og slagene. Samlet en søt, praktisk, enkel emballasje.

Tekstilens tekstil er flytende og påføres som vannaktig pigment på øynene. Ikke noe fancy, bare de grunnleggende vannbaserte linjetyper. Interessant sett setter den til en blank overflate på omtrent 30-40 sekunder, og etterpå beveger den seg ikke. Kontrollen med en flytende liner er noe du kan jobbe med, så dette gir deg litt tid for det presise flicket. Jeg ville ha elsket om det var litt mindre vassen og tipset var litt mykere.

Foringen er super svart. Å være skinnende gir den den nødvendige skaden til skyggen. Ett slag setter inn nok farge, men bare for å vise deg hvor vakkert glanset og pigmentert det er, jeg har tegnet en dristig linje i EOTD. Det er ingen shimmers i liner som er en stor proff når det gjelder vanlig slitasje.

Oppholdsstyrken avhenger av hvordan du behandler dette. Uten eksternt problem ville lineren være i mer enn 6 timer uten å bevege seg eller falme. Men dette er ikke helt vanntett, men definitivt vanntett som hevdet.

Pros av Faces Glam On Perfect Noir Eyeliner: -

• Emballasje. • Glanset. • Veldig svart. • Rimelig. • Ett slagprogram. • Irriterer ikke øynene. • Paraben og mineralolje fri.

Cons of Faces Glam På Perfect Noir Eyeliner: -

• Flager når gniddes. • Applicator er litt stiv.

IMBB Rating - 4.5/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Faces Glam On Perfect Noir Eyeliner?

tilbakekjøp - Kanskje nei, fordi jeg har mye å fullføre virkelig. Anbefale - Ja, det er en rimelig, super svart, glanset liner. Ganske mye en må ha for makeup elskere.

Best Liquid Black Eyeliners Tilgjengelig i India: En Samling Maybelline Hyperglossy Liquid Liner Lakme Absolute Shine Line: Black Eyeliner Makeup Revolution London Svart Vanntett Væske Eyeliner MAC Liquid Eyeliner i Boot Black TheBalm Schwing Black Liquid Eyeliner Burberry Jet Black No 1 Ubesværlig flytende eyeliner Chambor Eye Definer 01 Black Chambor Dream Liner i svart

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: