Hei damer!

Her er en annen børste fra min siste haul, Zoeva 109V Face Paint Vegan Brush.

Krav: Med ZOEVA Face Paint Vegan kan du bruke alle væske- og kremkonturprodukter uten problemer. Den myke vegan taklon håret henter opp og bruker farge jevnt. Den unike flate og firkantede utformingen skaper en illusjon av en faktisk skygge.

Pris: Euro 12,80

Min erfaring med Zoeva 109V Ansiktsmaling Veganbørste:

Hvem ønsker ikke å være en proff når det gjelder kontur? Jeg mener det endrer helt slik du ser ut. Men samtidig er det ikke så lett. Jeg ville vanligvis ikke ha det meislet utseende alltid, men ja ville definitivt elske å bruke den til fester og funksjoner. Hvis du vil ha det også, vil du trenge det grunnleggende verktøyet en børste for det. Stol på meg at spillet med feilfrie skygger bare ikke er mulig med fingrene, en børste er må. Zoeva børster er mest egnet for nybegynnere og svært lommebok vennlig for å gi profesjonelle børster til en rimelig pris.

Zoeva er veldig spesielt i måten deres pensler er pakket på. Børsten kommer i en veldig myk plast glidelåspose. Penselen er også pakket i et plastdeksel, hvor børstene er forsiktig dekket med et tykt plasthus. Antallet og navnet på børsten er skrevet på baksiden av glidelåsen, så vel som på børsten.

109V ansiktsmaling Veganbørste er en flat, kvadratisk konturbørste. Borstens lengde er 14,5 cm og børstene er laget av mykt vegansk taklonhår. Det er fjær mykt på huden. Dens berøring er helt satin som. Borstene er svarte i fargen og endene er hvite. De har samme pensel i sin Luxe-kategori også, men bustene er helt hvite, og det er grunnen til at jeg valgte denne. Hvit børste har en tendens til å se mer ryddig etter bruk av et par ganger. Denne børsten er for profesjonell skulptur, skygging og konturering.

Den flate børsten hjelper til med å bruke produktet med letthet. Å være en firkantet børste, hjelper det med å skape illusjonen av skygger, hvor konturering er ferdig. Denne penselen er mer egnet for bruk med væske og kremkonturprodukter. Penselen er slank nok til å kunne konturere like under kinnbenet, på sidene av nesen og for å ramme ansiktet ditt langs hårlinjen. Blandingen med denne børsten er feilfri. Det vil ikke se streaky eller ujevn. Det fungerer flott på å blande de harde linjene og gir en feilfri etterbehandling.

Børstehåndtaket er i svart farge og har en fin glatt, glanset, skinnende overflate. Håndtaket er litt styggt, men passer perfekt til hånden. Selv om det er jevnt i etterbehandling, men grepet er veldig bra, og det glir ikke fra hendene. De som er proff på å bruke makeup børster vil elske det. Nybegynnere, som jeg trenger litt øvelse for å bli vant til det, som du vil lære mer med hver bruk for å mestre bruken av denne penselen.

Jeg har ikke lagt merke til noen børsteskader eller fall under rengjøring. Det forblir mykt som alltid. Den grådige meg er glad!

Fordeler av Zoeva 109V Ansiktsmaling Veganbørste:

  • Flott emballasje for å beskytte penselen mot å bli ødelagt eller skadet.
  • Flat, kvadratisk konturbørste.
  • Børster av mykt vegansk taklon hår.
  • Å være slank bidrar til å konturere enkelt.
  • Godt hold.
  • Nyttig for væske og kremprodukter.
  • Bra for presisjon og etterbehandling.

Cons av Zoeva 109V Ansiktsmaling Veganbørste:

  • Tilgjengelighet i India

Vil jeg anbefale Zoeva 109V Face Paint Vegan Pensel? Ja, definitivt.

Ville jeg tilbakekjøre Zoeva 109V Face Paint Vegan Brush? Dette synes å være veldig bra børste og riktig vedlikehold vil ta dem langt. Jeg vil gjerne prøve sine andre pensler.

IMBB Rating: 5/5

Zoeva 228 Crease, 225 Eye Blender Brush Zoeva 315 Fine Liner og 230 Luxe blyantbørster Kryolan Color Corrector Paint Stick 303 Slik fjerner du sminke fra ansiktet Inglot AMC Lip Paint i skyggen 52 5 beste hjemmelaget kaffe ansiktspakker Vega Pensler Natio Kabuki børste Frodig: Feire World Vegan Day

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: