Hei solskinner,

Mange av dere ble veldig fristet til å kjøpe Agurk Melon Body Wash-varianten fra Suave, som jeg gjennomgikk for noen dager siden. Gjør deg klar for en ekstra fantastisk kroppsvask fra Suave. For å være ærlig, har jeg en hel mengde dusjgeler i dusjen med forskjellige størrelser, farger og merker. Jeg elsker bare å slå på disse. Så, jeg bruker hver enkelt og vurderer det for dere! I dag, la oss komme i gang med Suave Naturals Milk and Honey Splash Creamy Body Wash.

Pris: Rs 260 for 354 ml

Produktbeskrivelse: Infundert med fuktighetsgivende melkeproteiner og den naturlige frisk duften av honning, vår Creamy Milk and Honey Splash kroppsvask gjør at huden din føles myk, glatt og herlig duftende.

Veibeskrivelse: Hell en liten mengde på en våt badpute, en vaskeklut eller direkte i hendene. Unn deg huden med den rike kremrike skumringen. Skyll av. Det kan også brukes til barbering.

Min erfaring med Suave Naturals Melk og Honning Splash Kremet Kroppsvask:

Suave lager de beste produktene i familiestørrelsen, og det spiller helt og hold helt lurt med å holde kostnaden lav også. Kroppsvasken jeg fikk er Suave Naturals Milk og Honey Splash Creamy Body Wash, og den kommer i en se gjennom flaske med kremaktig, lys gul væske fylt inn. Det ser veldig rolig og beroligende ut. Det er en fin, svingete flaske med en flip cap som er litt tung, men fortsatt kan bæres mens du reiser. Det har et luksuriøst melkestrykkbilde over det, noe som gjør emballasjen ser veldig enkel og søt ut.

Den inneholder melk og honning, og begge disse komponentene anses å være meget fuktighetsgivende og beroligende for huden. Borte er de dagene, hvor folk faktisk kunne ligge i badekar fylt med melk og honning. Kroppsvasken har en fin kremaktig formel, som har en lysegrønn fargetone og 2-3 dråper er nødvendig for å gi deg en fin godbit.

Grunnen til at jeg plukket dette var at jeg ville ha en fin og kremaktig, skummende kroppsvask under barberingen, da kremaktig vaske gir vanligvis høyere hydrering, sammenlignet med gelvaskingen. Denne kroppsvasken skaper en fin skum som er veldig forsiktig og beroligende på huden. Jeg følte meg veldig avslappet og rolig når jeg brukte den. Det er en god vask for natten fordi den avslappede følelsen som den gir, kan vise seg å være bra for å sette deg i søvn.

Duften er en luksuriøs blanding av rik honning og kremaktig melk. Kombinasjonen av honning og melk lukter veldig mye som karamell, men litt søtere enn det. Det er ikke noe fancy og overveldende som VS eller BBW dusjgeler. Men det er noe du trenger å bytte til i noen dager, hvis du er i merker som VS og BBW.

Jeg fikk varianten til barbering fordi jeg følte at denne kremete varianten kunne vise seg å være mer effektiv enn gelen, og det gjorde det sikkert. Barberingen var jevn og jeg fikk ingen kutt. Videre fikk huden min også en økning av hydrering.

Huden blir vanligvis tørr innen 2-3 dager etter barbering, men dette holdt huden min hydrert. Derfor vil jeg kalle det et 2-i-1-produkt. Det renser huden min pent og tar ut alle urenheter og smuss. Det vil ikke lysere huden, men vil sørge for at huden forblir frisk hver dag. En veldig god kropp vask for de dagene, når jeg ikke vil ha det gøy, men bare sitte og slapp av!

Pros av Suave Naturals Melk og Honning Splash Kremet Kroppsvask:

 • Super stor familie størrelse flaske til en svært rimelig pris.
 • Emballasje er veldig enkelt og praktisk.
 • Inneholder melk og honning som er veldig bra for huden.
 • Se gjennom flasken for å gi oss beskjed, når du skal gjenopplive.
 • Veldig beroligende og hydratiserende blanding av melk og honning
 • Kremet i konsistens.
 • Meget mild på huden og renser huden pent.
 • Daglig bruk hjelper huden å holde seg frisk og næret.
 • Kan brukes til barbering.
 • Deilig duft som karamell, eller som en yummy kremaktig karamell som jeg ville ende opp med å spise.
 • En flaske vil gå langt.
 • Må ikke lagge en lotion fordi dette er kremaktig nok.

Cons av Suave Naturals Melk og Honning Splash Kremet Kroppsvask:

 • Begrenset tilgjengelighet.
 • Hud trenger litt hydrering etter bruk.
 • Noen av dere kanskje ikke liker denne overdosen av søthet i lukten.

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal Suave Naturals Melk og Honey Splash Creamy Body Wash? Dusjgelen og kroppen vaskes tilgjengelig i markedet er enorm, derfor kan jeg bare ikke bekrefte om jeg vil komme tilbake til dette eller ikke. Men alle som er på et budsjett kan få dette, fordi ingen andre merker enn suave kan tilby deg så stor mengde til denne prisen. Ingrediensene kan også være veldig gunstig for huden.

IMBB Rating: 5/5

Konklusjon: Konvertert til indisk valuta, kan det vise seg litt dyrt. Men hvis du bor utenfor India, vil dette bare koste deg et sted rundt 2 dollar. Faktisk kommer alle Suave-produkter til den prisen, så jeg tror ikke du må gå glipp av dette merket. Hovedformålet med å få dette var at jeg barberte mine hender og ben regelmessig, og IMBB-geniene rådde meg til å få en fuktighetsgivende kroppsvask og dette tjente sikkert formålet.

Suave Naturals Creamy Kakaosmør og Shea Body Wash Suave Naturals Rainforest Fresh Body Wash Suave Naturals Mango Mandarin Body Wash L'Occitane Bonne Mere Gentle Body Wash Nivea A Kiss of Milk and Honey Beroligende Lip Care Oriflame Milk Honey Gold Moisturizing Shower Cream Elle 18 Color Pops Lipstick Prune Splash Suave Naturals Pomegranate Splash Conditioner The Body Shop Tea Tree Kul og Creamy Wash Maybelline Fargeshow Rock Coral Creamy Matte Lip Color

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 25 2019