Av Neel P.

Heya Girls!

Håper du føler deg fantastisk! Jeg er så spent fordi det er min bursdag måned, kan ikke hjelpe å skrive dette, yay! Så, her kommer jeg til min anmeldelse.

Jeg har aldri vært i mitt liv trofast mot et bestemt sjampo-merke. Årsaken er at det er slike fristende nye produkter tilgjengelig i markedet som du ikke kan motstå å kjøpe dem. Noen av dem oppfyller dine forventninger, mens andre bare er sløsing med din verdifulle inntjening. Denne gangen fikk jeg hendene på L'Oreal Thickening Shampoo Sulfate Free EverStrong av to grunner, først at det var sulfatfritt og for det andre at det så tiltalende. Før jeg hoppet på hvordan dette produktet gikk på meg, sjekk ut detaljene nedenfor.

Hva det hevder? Fortifies tynning hår, renser hodebunn, aminosyre kompleks. Våre avanserte formler med aminosyre-kompleks hjelper svakt, tynt hår til å se tykkere mens du bryr deg om hodebunnen. Naturlige aromatiske egenskaper fra rosmarin stimulerer og stimulerer sansene.

ingredienser: Aqua / Water / Eau, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Dinatrium Laurethsulfosuccinate, CocamidopropylBetain, Natrium LauroylSarcosinate, Glykoldistearat, Glyceret-26, Decylglukosid, Parfume / Fragrance, Hydrogenated Coconut Acid, Sodium Chloride, Amodimethicone, PPG-5-Ceteth-20 , Natriumisetionat, polyquaternium-7, PEG-55-propylenglykololeat, arginat, propylenglykol, karbomer, benzoesyre, benzylsalisylat, hexylkanal, linalol, tokoferol, tridecet-6, benzylalkohol, limon, natriumbenzoat, 2-oleamido -1, 3-oktadekanediol, Cetrimonium Chloride, JuniperusCommunis Olje / JuniperusCommunis Fruktolje, Metylklorisotiazolinon, RosmarinusOfficinalis Leafolje / Rosemary Leaf Oil, Methylisothiazolinone, Sodium Hydroxide, Citronsyre.

Veibeskrivelse: Masser forsiktig på vått hår og hodebunn. Skylle. Følg med EverStrong Thickening Conditioner og Tykning Tonic behandling for optimale resultater.

Prisklasse: Jeg fikk det for $ 4,79 250ml

Min erfaring med L'Oreal Thickening Shampoo Sulfate Free EverStrong

Så da jeg så dette i butikken, ble jeg overrasket over kravet det gjør, og jeg var veldig spent på å prøve den ut. Emballasjen til denne sjampoen er ganske fin og reisevennlig.

På grunn av det tynne håret, ser jeg alltid ut på produkter som kan gjøre håret mitt til å se voluminøst. For å være rettferdig nok, gjør dette produktet ikke hva det hevder bortsett fra å rense håret ditt. Jeg mener, jeg så ikke noen form for fortykkelse i håret mitt. Det gjør ikke noe rart på hodebunnen din, og jeg har heller ikke hatt fuktighet eller fuktighet.

Jeg ventet på ganske mange dager for resultatene, men det gjorde ingenting. Jeg har til og med opplevd mye i mitt hår, da jeg brukte denne sjampoen som aldri skjedde med meg før.

Etter å ha sagt det, føler jeg virkelig at det renser håret ditt som fra kjernen og gjør det lukter godt. Duften av L'Oreal Thickening Shampoo Sulfate Free EverStrong er fantastisk, og jeg elsket det. Annet enn det å være sulfatfri, gjør dette produktet litt bedre da du ikke får alle de harde kjemikaliene i håret ditt.

Pros av L'Oreal Thickening Shampoo Sulfate Free EverStrong:

  • Sulfatfri.
  • Duft er fantastisk.
  • Rimelig.

Ulemper med L'Oreal Thickening Shampoo Sulfate Free EverStrong:

  • Gjør ingenting som fortykning av hår.
  • Gi litt tørr effekt i håret.
  • Gir ingen glans til håret.
  • Lever ikke opp til kravet.

Konklusjon: Ærlig, jeg har prøvd andre sjampo-spekter fra dette merket, og så forventet jeg gode resultater fra dette også. Men det gjør ikke noe ekstraordinært for håret ditt, men jeg er glad for at det ikke gjorde noe ille heller

Vil jeg tilbakekjøp L'Oreal Thickening Shampoo Sulfate Free EverStrong? Jeg vil ikke kaste bort dette produktet, så jeg skal bruke det, men definitivt vil ikke kjøpe det igjen. Hvis du forventer tykkere resultater fra denne sjampoen, så ville det være bedre å holde seg borte fra det, ellers kan det bli forsøkt!

IMBB Rating: 3/5

L'Oreal Total Repair 5 Shampoo og Conditioner L'Oreal Professionnel Serie Expert Pure Resource Shampoo L'Oreal EverStrong Sulfate-Free Fortify System Bodify Shampoo L'Oreal Everstrong Sulfate-Free Fortify System Bodify Conditioner Sodium Laureth Sulphate i en sjampo-Yay eller nei? Kerastase Discipline Bain Fluidealiste Sulfate Free Shampoo L'Oreal Paris Elvive Fibrologi Tykning Shampoo Garnier Fructis Style XXL Kroppsdykkende mousse

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: